Dvorak2

Antonim devorak

 • Principi..

  Principi..
  Dvořák va néixer a Nelahozeves, prop de Praga (actualment República Txeca), on va transcórrer la major part de la seva vida.
 • Estil musical i influencies

  Estil musical i influencies
  Dvořák va utilitzar diverses formes musicals: les seues nou simfonies responen al model clàssic i haurien estat aprovades per Beethoven, encara que estan estilísticament més a prop de les de Brahms, però també va conrear el poema simfònic i la influència de Wagner pot rastrejar-se en alguna de les seues composicions.
 • la seva carrera

  la seva carrera
  Durant els seus últims anys, Dvořák es va concentrar a compondre música d'òpera i de cámara.En 1896 va visitar Londres per última vegada per escoltar l'estrena del seu Concert per a violoncel en Si menor. El 1897 la seva filla es va casar amb una estudiant de la seva - el compositor Josef Suk.
 • La seva musica

  La seva musica
  Les seves primeres obres estaven influïdes per la música del compositor austríac Franz Schubert i de l'alemany Ludwig van Beethoven, i durant la seva carrera es va basar en els treballs del compositor alemany Richard Wagner, sobretot en les seves òperes, gènere al qual va dedicar totes les seves energies els últims anys de la seva vida
 • Simfonies

  Simfonies
  Durant la vida de Dvořák només van gaudir de divulgació cinc de les seues simfonies. El seu editor, Simrock, no era partidari de publicar grans obres simfòniques, atès que aquestes eren més difícils de vendre.
 • Les seves Obres

  Les seves Obres
  Dvořák va escriure en una varietat de formes: les seves nou simfonies generalment s'adhereixen als models clàssics que Beethoven hauria reconegut, però també va treballar en el nou desenvolupament poema simfònic forma i la influència de Richard Wagner és evident en algunes de les obres.
 • La seva simfonia

  La seva simfonia
  . El primer va ser publicat el seu sisè, dedicat a Hans Richter. Després de la mort de Dvorak, la investigació va descobrir quatre simfonies inèdites, dels quals el manuscrit de la primera havia estat fins i tot s'ha perdut el propi compositor.