Ia5y0mmk 400x400

TXARANAGO

By amonell
 • LA LLAVOR DE TXARANGO

  LA LLAVOR DE TXARANGO
  La llavor de Txarango cal trobar-la l'any 2006, de la convivència en un pis d'estudiants del barri Gòtic de Barcelona del cantant Alguer Miquel, el guitarrista Marcel Lázara Tito i el teclista Sergi Carbonell Hipi.
 • LA BANDA ARRENCA

  LA BANDA ARRENCA
  La banda arrenca el 2007 i realitzen un seguit de concerts per tot Catalunya
 • ETAPA FINALITZADA AMB VALL FOLK

  ETAPA FINALITZADA AMB VALL FOLK
  Després d'enregistrar un maxisingle de 7 temes anomenat Conjuro (autoedició, 2008), a l'estudi Nomada57 de Barcelona, aquests primers Txarangö decideixen separar-se i continuar la seva trajectòria musical en altres projectes.
 • FORMAT OFICIALMENT

  FORMAT OFICIALMENT
  Txarango és un grup de música català format a Barcelona el 2010 per components originaris del Ripollès, de Ripoll i sant joan de les abadesses.
 • NOU PROJECTE

  NOU PROJECTE
  El 2010 després de donar per tancada la seva etapa amb Vall Folk, l'Alguer, en Tito i en Hipi decideixen treballar en el que ha de ser el nou projecte musical del trio.
 • BENVINGUTS AL LLARG VIATGE

  BENVINGUTS AL LLARG VIATGE
  Al gener de 2012, Txarango fitxa per l'agència Èxits Produccions & Management i torna als estudis de Can Pardaler de Taradell per a gravar el seu debut discogràfic. Benvinguts al llarg viatge, títol definitiu del disc, comptarà amb 14 temes i moltes col·laboracions.
 • UNS ABANDONEN I ELS ALTRES ENTREN

  Després d'acabar la gravació, en Miquel Rojo abandona Txarango per incompatibilitat amb altres projectes musicals i és substituït per Jordi Barnola.
 • SOM RIU

  El 18 de març de 2014 es publica el nou disc de Txarango anomenat Som Riu. L'àlbum es va publicar al seu web per ser descarregat lliurement . Com ja van fer amb Benvinguts al llarg viatge, el nou àlbum serà publicat pel segell català DiscMedi. El nou disc ha estat enregistrat pel productor David Rossell a l’Estudi Can Pardal d’Artés. El primer senzill s'anomena Músic de carrer.
 • EL COR DE LA TERRA

  EL COR DE LA TERRA
  El Cor de la Terra (2017)
  El 14 de març de 2017 es publica a YouTube Una Lluna a l'Aigua, el primer senzill del grup. Durant la setmana del 20 al 26 de març es pengen cada dia dues cançons. Finalment, el diumenge 26 de març es publica el disc sencer a la web oficial del grup, amb la possibilitat de descarregar-lo lliurement.
 • SITUACIÓ ACTUAL (membres,...)

  SITUACIÓ ACTUAL (membres,...)
  Membres: Alguer Miquel (Veu), Sergi Carbonell 'Hipi' (Piano), Joaquim Canals (Bateria), Àlex Pujols (Baix), Pau Puig (Percussió), Ivan López (Saxo tenor), Jordi Barnola (Trompeta), Joan Palà (percussió), Pau Castellví (guitarra) i Sisco Romero (Veu de suport).
  Tres àlbums: Benvinguts al llarg viatge, Som riu i El cor de la terra.
  Amb 36 cançons.