Tumblr static 8xqij1ytphwcsw0ogc4k44w8c

MONSTA X

By nuur
 • NO.MERCY

  NO.MERCY
  Starship Entertainment, l'agència que representa els grups Sistar i Boyfriend, unirà forces amb Mnet per llançar un nou programa de supervivència, el qual resultarà en un nou grup de hip hop. El programa, anomenat "No Mercy", treballarà en equip amb diversos artistes com Rhymer, Sant E, Giriboy i Chunjae Nochang i posarà a prova a 12 trainees. Els integrants del nou grup de hip hop seran elegits a través de diverses col·laboracions que faran entre si i amb els artistes esmentats.
 • Primer episodi de NO.MERCY

  Primer episodi de NO.MERCY
  En el primer programa es donen a conèixer els 12 traineers que s'enfrontaran entre ells per poder complir el seu somni de debutar: Shownu - Joo Heon - Kwang Ji - Won Ho - Yoon Ho - Min Kyun - #GUN - Ki hyun - Hyung Won - Min Hyuk - Seok Won - Yoo Su Els participants serpan classificats amb les missions que realitzaran durant el programa, el primer lloc rebrà un premi o benefici i el participant en últim lloc serà eliminat del programa.
 • Vuitè episodi de NO.MERCY

  Vuitè episodi de NO.MERCY
  En els episodis anteriors van ser eliminats: -Kwang Ji (episodi 5)
  -Yoo Su (episodi 5)
  -Min Kyun (episodi 7) En aquest episodi, va ser ingressat I.M, un nou traneer de la compañia, encara que només faltavan dos episodis per finalitzar el programa.
 • desè i últim episodi de NO.MERCY

  desè i últim episodi de NO.MERCY
  En acabar el programa van quedar com a guanyadors, és a dir, el grup que debutaria oficialment: -Joo Heon
  -Won Ho
  -Shownu
  -Ki Hyun
  -I.M
  -Hyung Won
  -Min Hyuk ............ GUN i Seok Won, van ser eliminats en aquest episodi.
 • Debut

  Debut
  Es revela que 'Monsta X' està llest per llançar el seu àlbum debut la setmana que ve. Els nois van posar en marxa les seves promocions amb un mini-concert el 13 de maig a Lotte Card Art Center a Seül, seguit del llançament del seu àlbum el 14 de maig.
 • Album Debut

  Album Debut
  MONSTA X treu el seu primer mini album, Trespass. El mateix dia de la presentació de l'album, van llençar el video de la cançó principal del album amb el mateix nom, Trespass. Actualment porta 8.682.164 visites.
 • Period: to

  MONSTA X

  Monsta X (몬스타 엑스) és una banda provinent de Seül, Corea del Sud. Formada el 2015 per LOEN Entertainment, consisteix de 7 membres: Kihyun, Wonho, Minhyuk, Shownu, Jooheon, I.M, Hyunglwon.
  Es van donar a conèixer a través del projecte "NO.MERCY" un reality survival produït entre "Mnet" i "Starship Entertainment" per elegir els components del nou grup masculí de "Starship Entertainment".
 • Segon mini àlbum

  Segon mini àlbum
  'Monsta X' confirma que té programat realitzar el seu retorn amb el seu segon mini-àlbum, 'Rush'. Starship Entertainment també va anunciar que 'Monsta X' realitzarà un showcase el dia del seu comeback, el proper 7 de setembre, al Cheong-dam-dong Ilji Art Hall a Gangnam.
 • Teaser de Rush

  Teaser de Rush
  'Monsta X' ha compartit un teaser per a la que serà la seva cançó principal, "Rush ', produïda per Giriboy. El teaser està ple d'energia i en ell apareixen bicicletes, motocicletes i skateboards. També podem veure una mica de la coreografia al vídeo. 'Monsta X' llançarà l'àlbum el 7 de setembre.
 • Estrena del segon mini àlbum, Rush.

  Estrena del segon mini àlbum, Rush.
  Aquest nou mini-àlbum mostra el treball en equip de 'Monsta X' ja que ells mostren un variat rang entre trap, pop rap i R & B contemporani. La cançó a promocionar 'Rush' és descrita com una cançó representativa d'estil del grup.
 • Dance practice Rush.

  Dance practice Rush.
  Els nois van compartir amb els seus fans un vídeo de pràctica on ens mostren la coreografia del seu nou tema. Els efectes de la càmera en aquest vídeo, dóna un aspecte molt dinàmic i pels moviments del mateix, ens fa l'efecte d'estar participant en el ball.
 • Rush.

  Rush.
  Llançament del videoclip de la cançó principal de l'àlbum, Rush. Actualment te 7.882.957 de reproduccions.
 • Últim retorn de l'any.

  Últim retorn de l'any.
  'Monsta X' ha publicat el vídeo musical de 'HERO'. El vídeo es descriu com una versió "rooftop". Així que no és d'estranyar que vegem als 7 membres en el sostre d'un edifici, en una part reservada per a l'aterratge d'helicòpters per interpretar la seva cançó. Hem de tenir en compte que el públic ja ha tingut l'oportunitat de veure l'actuació d'aquesta cançó, ja que el grup l'ha cantat en alguns programes de televisió.
 • Nova promoció.

  Nova promoció.
  Durant la promoció de la cançó 'Rush', es va revelar que els membres ara s'embarcaran en aquesta nova promoció. I aquesta nova aventura serà la cançó 'Hero'. 'Monsta X' va oferir cops d'ull del nou treball, i fins i tot un vídeo especial.
 • Nou remix per acompanyar les presentacións.

  Nou remix per acompanyar les presentacións.
  Després d'acabar les promocions de la seva cançó principal 'Rush' del seu segon mini-àlbum, els membres de 'Monsta X' han iniciat les promocions d'un nou tema aquesta setmana. Aquest és un "remix" de la cançó de 'HERO' que ajudarà a la promoció de la versió repackage de l'àlbum' Rush.
 • Hero dance practice.

  Hero dance practice.
  Si bé els fans ja van tenir l'oportunitat d'escoltar aquesta nova versió de la cançó durant una actuació en viu dels nois, Starship Entertainment ha revelat un vídeo de pràctica de 'HERO. Els integrants mostren perfectament la coreografia de 'HERO', a més que aquesta versió va ser publicada com "Fix Ver", així que és una versió d'un sol angle i la càmera roman fixa durant tot el vídeo. Això suggereix que aviat es donaran a conèixer més versions d'aquesta cançó.
 • Tercer mini àlbum, 'The Clan Part. 1 Lost'

  Tercer mini àlbum, 'The Clan Part. 1 Lost'
  A principis d'abril, es reportà que 'Monsta' X estaria planejant el seu retorn per a fins d'abril / principis de maig amb un nou mini àlbum.
 • Misteriosa imatge teaser.

  Misteriosa imatge teaser.
  Monsta X llanço una misteriosa imatge teaser revelant el nom del seu nou àlbum 'The Clan'. Un representant de 'Starship Entertaiment' va dir: "Monster X aquesta planejant mostrar una nova sèrie titulada 'The CLAN 2.5 Part 1 LOST', que mostra el mal i la pèrdua que el clan experiment i així comencés la sèrie. Hem treballat dur tant com ho havíem estat planejat durant un llarg temps."
 • Pre-single digital 'Ex Girl'

  Pre-single digital 'Ex Girl'
  El grup anuncia oficialment que llançaràn una cançó prèvia al seu retorn amb la col·laboració de la membre de MAMAMOO Wheein. La cançó es titula 'Ex Girl' i serà llançada com un senzill digital
 • Anunci important.

  Anunci important.
  'Monsta X' llanço la llista de cançons per al seu tercer mini àlbum 'The Clan, Part 1 - Lost' i es anunci que sera llançat el 18 de maig .. Aquest nou mini àlbum conté 6 cançons i inclou la seva pre-senzill 'Ex Girl '. El llançament de l'àlbum de 'Monster X' comença amb 'THE CLAN', una sèrie de projectes compost de dues parts i mitja que comptarà amb no només música, sinó també amb moda i vídeo art.
 • Teaser narrat.

  Teaser narrat.
  'Starship Entertainment' va llançar un misteriós "teaser narrat". D'acord amb el títol, aquesta avançament específic se centra en el membre I.M seva veu sembla estar recitant un jurament, mentre que escenes fosques i destructives apareixen.
 • Segon teaser narrat.

  Segon teaser narrat.
  'Starship Entertainment' llanço un altre misteriós "teaser narrat", aquest avançament es centra en Shownu recitant un altre jurament, centrant també en escenes fosques i destructives.
 • MV per ALL IN.

  MV per ALL IN.
  'Monster X' va revelar el MV per All In, el video musical d'All In va ser dirigit pel director Shin Dong Keul que ha guanyat anteriorment premis al Festival de Cinema Internacional de Canadà i el Festival Internacional de Cinema de Los Angeles de la nova onada.
 • Primer concert MONSTA X The First Live "X-Clan Origins"

  Primer concert MONSTA X The First Live "X-Clan Origins"
  La reserva d'entrades per al concert es va obrir als membres del club de fans oficial del grup en el lloc en línia d'entrades de Interpark Tiquet, on tots els 2,500 seients es van vendre ràpidament. Els seients per al primer concert en solitari de 'Monster X', es van acabar en només cinc minuts després de sortir a la venda.
 • Torna amb el seu segon senzill promocional 'Stuck'

  Torna amb el seu segon senzill promocional 'Stuck'
  'Starship Entertainment' llanço una imatge teaser del nou senzill a promocionar de 'Monsta X' del seu tercer mini àlbum 'The Clan, Part 1: Lost' titulada 'Stuck'. Del 31 de juliol fins al 2 agost "Starship Entertainment 'va ser llançant imatges tesers individuals per a' Stuck '
 • MV Stuck

  MV Stuck
  El grup va llançar el seu nou senzill com gratitud per tot l'amor dels seus fans.
 • Segon retorn amb el seu quart mini-àlbum 'The Clan 2.5 Part 2 Guilty'

  Segon retorn amb el seu quart mini-àlbum 'The Clan 2.5 Part 2 Guilty'
  El grup va compartir la seva primera foto teaser per al seu pròxim retorn. El teaser revela que el grup aviat estarà fent el seu retorn amb 'The Clan 2.5 Part 2. Guilty'.
 • Foto teaser.

  Foto teaser.
  'Starship entertainment' va publicar una foto teaser amb dates per a tots els avenços del proper àlbum del grup.
 • Teaser de la cançó principal de 'The Clan 2.5 Part 2. Guilty', Fighter.

  Teaser de la cançó principal de 'The Clan 2.5 Part 2. Guilty', Fighter.
  'Monsta X' va revelar el teaser per a la seva cançó principal 'Fighter' i mostra escenes que vinculen els teasers prèviament revelats incloent "Oath of Hyungwon" i "Oath of Minhyuk". El vídeo s'inicia amb els nois en un hospital o laboratori, però els veiem realitzar una fuita en córrer pels passadissos. Encara hem d'esperar per veure que altres escenes en el teaser vinculen la història quan el video musical complet sigui revelat el 4 d'octubre.
 • Llançament quart mini àlbum.

  Llançament quart mini àlbum.
  'Monsta X 'va revelar el seu quart mini àlbum titulat' The Clan 2.5 Part.2 Guilty 'i el vídeo musical de la cançó principal "Fighter".