Pablo alboran 2015

PABLO ALBORÁN

 • NEIXEMENT

  NEIXEMENT
  Nascut al 31 de maig de 1989. Fill de l'arquitecte malagueny Salvador Moreno de Alborán i d'Elena Ferrándiz, nascuda a França. És besnét de Francisco Moreno Fernández, primer marquès d'Alborán, i té dos germans: Casilda i Salvador.
 • INICIS MUSICALS

  INICIS MUSICALS
  Des de petit s'interessa per la música i rep classes de guitarra flamenca i acústica i compon les seves primeres cançons a la primerenca edat de 12 anys: Amor de barri i Desencuentro. La seva carrera com a músic comença de mans d'una família flamenca que actuava en un restaurant malagueny i que li van batejar com "El blanco moreno". A partir dels 14 anys comença a actuar en solitari.
 • PRIMERES APARICIONS

  PRIMERES APARICIONS
  Pablo Alborám va començar a ser conegut pel públic a partir del moment en què va començar a penjar vídeos de les seves cançons a internet, a Youtube. Tot i que ja amb el primer va començar a destacar, realitzant del mateix més de 2 milions de reproduccions, el que pot dir-se que el va llançar a la fama va ser el single "Solamente tu"
 • PRIMER DISC

  PRIMER DISC
  El 1 febrer 2011 va sortir a la venda el seu primer disc,anomenat "Pablo Alborán",convertint-se des del seu llançament en un èxit i liderant llistes de vendes durant diverses setmanes consecutives.
 • PRIMERA GIRA

  PRIMERA GIRA
  Pablo Alborán va començar la seva primera gira amb banda al complet el 27 de maig de 2011 a Madrid al Palau de Vistalegre, i durant els mesos següents va recórrer la major part de la geografia espanyola i diversos països llatinoamericans, entre ells Argentina, Xile, i Mèxic .
 • SEGON DISC

  SEGON DISC
  En novembre de 2011 va treure el seu segon disc, anomenat "En acústic" gravat en directe i en acústic amb les cançons del seu primer àlbum, incloent a més dos nous temes i 4 bonus track. 'Perdona' va ser el primer senzill d'aquest treball, que interpreta a duo al costat de la cantant portuguesa Carminho.
 • TERCER DISC

  TERCER DISC
  El 6 novembre 2012 va publicar el seu nou àlbum Tant i va entrar directament al número 1 en la llista dels més venuts a Espanya, aconseguint tres Discos de Platí la primera setmana, mentre simultàniament els altres dos discos de Pablo Alborán completaven el podi (A Acústic en el nº2 i Pablo Alborán al nº3), un fet que es produïa per primera vegada en la música espanyola.
 • QUANT DISC

  QUANT DISC
  Terral és el tercer àlbum d'estudi de Pablo Alborán, el qual compta amb 8 discos de platí actualment. Aquest treball inclou les següents cançons: Por Fin, La Escalera, Ecos, Pasos De Cero, Está Permitido, Recuérdame, Ahogándome En Tu Adiós, Volvería, Un Buen Amor, Vívela, Gracias, Quimera (feat. Ricky Martin), Despídete, El Olvido, La Escalera(acústico) y Por Fin(acústico).
 • TOUR TERRAL - TRES NOCHES LAS VENTAS

  TOUR TERRAL - TRES NOCHES LAS VENTAS
  Després d'una gira apassionant, Pablo Alborán llança l'àlbum en viu Tour Terral. Tres nits a Las Ventas gravat en l'últim dels tres concerts que van tenir lloc a Madrid en la gira de 2015 en què van participar artistes convidats com Alejandro Sanz, Bebe, Jorge Drexler i Carminho. A més de les cançons que Pau ha cantat durant la gira, aquest disc inclou temes inèdits com Entre un compàs o la Banda sonora de la Pel·lícula Palmeres a la neu,
 • RETIRACIÓ TEMPORAL

  RETIRACIÓ TEMPORAL
  Pablo Alborán es retira temporalment dels escenaris per recuperar la seva normalitat.la seva despedida va ser: "Us vaig a explicar que me'n vaig, sí, és el moment de parar, de recollir veles, de tornar a trobar-me, de tornar a la normalitat", va dir. "He donat tot en aquests cinc any i el faré, però en aquest moment necessito recuperar una cosa que encara no he creat, una vida. Una vida fora dels escenaris i les càmeres. Em cal descansar "