Els pets 3

Els Pets

 • Els començaments del grup Pets

  Els començaments del grup Pets
  Els Pets neixen la nit de Nadal de 1985 a Constantí, petit poble del Tarragonès on Lluís Gavaldà, veu i guitarra, Joan Reig, bateria i veu, i Falin Cáceres, baix, es reforcen ràpidament amb dues veus femenines, Les Llufes i comencen a tocar per la seva comarca davant un públic incondicional
 • el seu primer disc 'Els Pets'

  el seu primer disc 'Els Pets'
  el seu primer disc donen a conèixer arreu del país la seva música, dotada d’un gran eclecticisme, i les seves lletres compromeses, provocadores i dotades d’un gran sentit de l’humor. (el dia i elmes no estan determinats correctament ja que no sortien en la pagina )
 • CALLA I BALLA el segon disc

  CALLA I BALLA el segon disc
  L’èxit del primer disc es multiplica amb 'Calla i Balla' i inici de la col•laboració amb el guitarrista i productor Marc Grau. amb 45.000 còpies venudes, no només dobla les vendes del primer i es situa entre els cinc discs més venuts del rock en català.que s’exahureix en una setmana. (el dia i el mes no estan determinats correctament ja que no sortien en la pagina )
 • Fruits Sex tercer disc

  Fruits Sex tercer disc
  Amb l’àlbum 'Fruits Sex' apleguen més de 150.000 persones arreu del Països Catalans. i assoleixen el segon “Èxit d’Or” i reben el guardó de grup més popular de l’any a Ràdio 4. (el dia i elmes no estan determinats correctament ja que no sortien en la pagina )
 • 'Munta-t’ho bé sintonia de campanya d’estiu de TV3

   'Munta-t’ho bé sintonia de campanya d’estiu de TV3
  componen la sintonia de la campanya d’estiu de TV3 'Munta-t’ho bé', i ho aprofiten per a enregistrar-la en un mini 'CD Cap de Setmana' (Discmedi 1993) amb noves versions de temes antics. (el dia i elmes no estan determinats correctament ja que no sortien en la pagina ) (el dia i elmes no estan determinats correctament ja que no sortien en la pagina )
 • quart àlbum 'Brut Natural'

  quart àlbum 'Brut Natural'
  L’any 1994 veu l’aparició el seu quart àlbum 'Brut Natural' (Discmedi 1994) que esdevé el disc català més venut de l’any.
 • El desè aniversari del grup,

  El desè aniversari del grup,
  L’any 1995 Els Pets decideixen enregistrar 18 concerts de la gira “Gira Cua 95” de cara a treure el seu primer disc en directe : 'Vine a la festa' , un recull de les cançons més representatives del grup a més de quatre peces inèdites. A finals d'any resulten el millor grup en directe de l’any per la revista Enderrock, i queden primers en la deliberació dels premis “Èxits d’Or 95”.
 • Bondia

  Bondia
  El 1997 Els Pets enregistren i publiquen el seu setè treball 'Bondia' que bat tots els rècords de la carrera discogràfica del grup: es vénen més de 100.000 còpies, s'assolieix el Disc d’Or i es converteixen en l’àlbum no recopilatori més venut del rock en català.
 • sol

  sol
  El 1999 apareix 'Sol', que, seguint l’exitosa trajectòria del seu anterior treball, supera les 60.000 unitats venudes i proporciona a Els Pets el seu segon disc d’or consecutiu. A finals d’any reben un cop més els premis a millor grup, directe, disc i single per la revista Enderrock, i l’any següent, tot cel•lebrant els 15 anys de carrera reben el prestigiós premi Puigporret, atorgat per votació entre tots els crítics musicals del país.
 • Respira

  Respira
  El 2001 editen Respira, i donen un nou pas endavant en el procés de maduració que els ha col•locat al capdamunt de l’escena musical catalana. Seguint el fil de 'Bondia' i 'Sol', el grup de Constantí torna a apostar per un estil ja propi
 • documental d'Els Pets: “Això és espectacle”

  documental d'Els Pets: “Això és espectacle”
  Comença amb la sortida al carrer a la primavera, del nou documental d'Els Pets: “Això és espectacle”. En aquest documental es pot gaudir d’un repàs exhaustiu de la Giravint amb actuacions de directe, imatges de backstage, resportatges de prêt à porter i alguna sorpresa.
 • Com anar al Cel i Tornar

  Com anar al Cel i Tornar
  El 2007, tres anys mes tard d'Agost i amb el gust càlid de les coses fetes sense presses arriba el disc més ambiciós del grup:'Com anar al Cel i Tornar'. Una obra serena, plena d’energia però també de pausa que els torna a situar com a grup de referència en l’univers musical català.
 • Fràgil

  Fràgil
  Al 2010 arriba el disc més esperat de l’escena musical del nostre país. El 10 d’abril surt al carrer el nou disc d’Els Pets: 'Fràgil'. El desè treball dels de Constantí ha estat produït un cop més pel prestigiós productor americà Brad Jones