Full 59f4883056d76 1056154369189044944

TXARANGO

 • PRIMERA VEGADA ALS ESCENARIS!

  PRIMERA VEGADA ALS ESCENARIS!
  L’hivern del 2010, després de gravar una petita maqueta de dues cançons “Vola” i “Nits amb Txarango”, el grup puja per primera vegada als escenaris i estrena la gira “Welcome to Clownia” que els portarà a recórrer els festivals més importants de Catalunya i Espanya. Una gira on el grup creix plaça a plaça i on comencen a popularitzar les cançons que acabaran formant part del primer disc de la banda.
 • PRIMER DISC

  PRIMER DISC
  L’any 2012 publiquen el primer treball “Benvinguts al llarg viatge” i es consoliden ràpidament com a una de les bandes de referència del panorama musical català. Aplegant el reconeixement del públic i la crítica i recollint incomptables guardons al llarg de les dues gires internacionals que acompanyen el disc “Benvinguts al llarg viatge 2012” i “Music and Revolution Tour 2013”.
 • UN DELS MILLORS CONCERTS

  UN DELS MILLORS CONCERTS
  La primavera del 2013 omplen el Palau de la Música Catalana en un dels concerts més prestigiosos de tota la trajectòria del grup. Un concert que és enregistrat i emès per la Televisió pública catalana.
 • SEGON DISC

  SEGON DISC
  L’any 2014 Txarango publica “Som Riu”, el segon treball del grup, i s’estrenen com a programadors culturals amb la creació del “Clownia Festival”. Un festival de música, circ i teatre que neix per portar a la seva terra natal totes aquelles experiències artístiques que els acompanyen al llarg de les gires
 • LA VUELTA AL MUNDO

  LA VUELTA AL MUNDO
  Durant el 2015 Txarango recorre el món amb la gira ‘La Vuelta al Mundo‘. Durant aquesta gira, a més de recórrer Europa, el grup passa per Mèxic, Xina i el Japó. Però de nou hi ha un viatge que aporta molts més valors al grup i aquest va ser la gira del Festiclown 2015 que Txarango i Pallassos en Reveldia va fer per Palestina.
 • GIRA SOM MAR

  GIRA SOM MAR
  El 21 de Novembre el grup conclou una gira de 2 anys amb Som Mar, un concert especial el qual fan acompanyats per la Barcelona Big Latin Band sota la direcció de Ramon Escalè, la col·laboració del gran Chucho Valdés i la direcció escènica de Guillem Albà.
 • TREBALLEN PER UNA SOCIETAT MÉS JUSTA

  TREBALLEN PER UNA SOCIETAT MÉS JUSTA
  Les experiències acumulades i les inquietuds dels components de la banda fan que Txarango és constitueixi com a cooperativa sense ànim de lucre i el grup comença a canviar maneres de funcionar com produir i elaborar tot el marxandatge a Catalunya per qüestions ecològiques. També decideixen donar el 50% dels drets del proper disc a 14 col·lectius que treballen per una societat més justa.
 • DESCANS!!!

  DESCANS!!!
  Durant l’any 2016 Txarango decideix no fer gira per poder dedicar el temps necessari a crear el proper disc. Durant aquell any la Banda decideix tornar a Gàmbia i el Senegal i poder inaugurar així el centre cultural de Caparan. Al cap de poc temps de tornar de l’Àfrica, afectats per les notícies de les concentracions de refugiats a la frontera entre Grècia i Macedònia, el grup decideix agafar els instruments i anar a tocar als camps de refugiats d’Idomeni.
 • EL COR DE LA TERRA

  EL COR DE LA TERRA
  El Març de 2017 surt ‘El Cor de la Terra‘ el tercer disc de Txarango. La gira de presentació torna a recórrer Europa, Japó i aquesta vegada també Turquia, Colòmbia i l’Índia. Durant aquesta gira El grup treu el single ‘Afgafan’t l’horitzó‘ amb diverses col·laboracions en suport al ‘Sí’ per al referèndum de l’1 d’Octubre.
 • DE GIRA

  DE GIRA
  Amb la gira ‘Freedom 2018‘ Txarango ha transmès la realitat del conflicte Català arreu del continent europeu a través dels seus concerts.