Txarango

TXARANGO

 • INICIS

  INICIS
  Txarango és un grup de música català format a Barcelona el 2010 per components originaris del Ripollès, de Ripoll i sant joan de les abadesses.
  Els components es van conèixer en un pis d'estudiants, al Barri Gòtic (Barcelona).
 • CREACIÓ DEL GRUP

  CREACIÓ DEL GRUP
  L'hivern del 2010, després de gravar dues cançons "vola" i "nits amb xarango", les caravanes del grup pugen per primera vegada als escenaris i estrenen la gira "wellcome to Clownia".
 • EL SOMNI

  EL SOMNI
  Al 2012 publiquen el primer treball "Benbinguts al llarg viatge" i es consoliden ràpidament com a una de les bandes de referència del panorama musical català. l llarg de les dues gires internacionals que acompanyen el disc “Benvinguts al llarg viatge 2012” i “Music and Revolution Tour 2013”. Durant la tardor del 2012 enregistren el tema inèdit “Som Persones” per recaptar diners en la lluita contra el cáncer a través del disc solidari de La Marató de TV3.
 • SOLIDARIS

  SOLIDARIS
  Durant la tardor del 2012 enregistren el tema inèdit “Som Persones” per recaptar diners en la lluita contra el cáncer a través del disc solidari de La Marató de TV3.
 • SEGUEIXEN LLUITANT

  SEGUEIXEN LLUITANT
  La primavera del 2013 omplen el Palau de la Música Catalana en un dels concerts més prestigiosos de tota la trajectòria del grup. A principis del 2013 sumen forces amb Ràdio Nikosia. A la tardor uneixen forces amb el Circ Cric i creen l’espectacle solidari “S’enlaira”. Després de recórrer els escenaris dels Països Catalans, conclouen finalment la gira “Music And Revolution 2013” en un concert al País Valencià.
 • ES FAN MÉS GRANS

  ES FAN MÉS GRANS
  L’any 2014, Txarango publica “Som Riu”, el segon treball del grup, i s’estrenen com a programadors culturals amb la creació del “Clownia Festival”. Un festival de música, circ i teatre que neix per portar a la seva terra natal totes aquelles experiències artístiques.
  Sota el nom de “LA TEMPESTA” neix la gira 2014 amb la que Txarango reprèn el viatge i torna a la vida nòmada per compartir “Som Riu” plaça a plaça.
  Guanyen un premi anomenat "Millor gira per festes majors de temes propis".
 • SEGUEIXEN AMB EL SEU SOMNI

  SEGUEIXEN AMB EL SEU SOMNI
  Al 2015 guanyen un altre premi anomenat "Millor gira internacional d'artista o grup català". També van guanyar el premi ENDERROCK. En aquest any es van fer més i més grans i no volen, ni deixen, anar el seu somni.
 • CONTINUEN AMB L'AVENTURA

  CONTINUEN AMB L'AVENTURA
  El 14 de març de 2017 es publica a YouTube Una Lluna a l'Aigua. Durant la setmana del 20 al 26 de març es pengen cada dia dues cançons. Finalment, el diumenge 26 de març es publica el disc sencer a la web oficial del grup.
  Per aquest CD, el grup va incloure tres nous membres: el percussionista Joan Palà, el guitarrista Pau Castellví i en Sisco Romero com a veu de suport
 • DISCOGRAFIA

  DISCOGRAFIA
  2010: Welcome to Clownia
  2012: Benvinguts al llarg viatge
  2012: Som persones
  2014: Som Riu
  2017: El Cor de la Terra
  2017: Agafant l'horitzó
 • EL QUÈ ELS ESPERA

  EL QUÈ ELS ESPERA
  De cara el 2018 ja tenen previstos els propers concerts:
  15/4/18-Barcelona
  21/4/18-Vecindario (Illes Canàries)
  28/4/18-Villarrobledo (Albacete)
  13/5/18-Gullegem (Bèlgica)
  19/5/18-O Couto (Galícia)
  25/5/18-Dublín
  26/5/18-Edinburgh (Escòcia)
  22/6/18-L'estartit (Baix Empordà) I MÉS.......