Baixa

TXARANGO

 • creacció del grup

  creacció del grup
  A principis de 2010 van deidir formar el grup j que es coneixien des del 2006 i ja eren molt amics. Txarango està format per Alguer Miquel (veu), Sergi Carbonell (piano), Joaquim Canals (bateria), Àlex Pujols (baix), Pau Puig (percussió), Ivan López (saxo) i Jordi Barnola (trompeta).
 • Welcome to Clownia

  Welcome to Clownia
  L’hivern del 2010, després de gravar una petita maqueta de dues cançons “Vola” i “Nits amb Txarango”, les caravanes del grup pugen per primera vegada als escenaris i estrenen la gira “Welcome to Clownia” que els portarà a recórrer els festivals més importants de Catalunya i Espanya. Una gira on el grup creix plaça a plaça i on comencen a popularitzar les cançons que acabaran formant part del primer disc de la banda.
 • benvinguts al llarg viatge

  benvinguts al llarg viatge
  L’any 2012 publiquen el primer treball “Benvinguts al llarg viatge” i es consoliden ràpidament com a una de les bandes de referència del panorama musical català. Aplegant el reconeixement del públic i la crítica i recollint incomptables guardons al llarg de les dues gires internacionals que acompanyen el disc “Benvinguts al llarg viatge 2012” i “Music and Revolution Tour 2013”.
 • 5.000 persones

  5.000 persones
  El dia que comença el Carnestoltes, es publica al seu web gratuïtament, Benvinguts al llarg viatge. El grup tria aquesta festivitat, consagrada a la diversió, com un lligam amb el seu univers alegre i festiu. En les primeres 24 hores, més de 5.000 persones es descarreguen el disc.
 • 1r concert

  1r concert
  El mateix dia 16 surten a la venda les entrades per al seu concert de presentació del 18 d'abril a la Sala Apolo de Barcelona. Les 1.200 localitats es van esgotar en 13 dies.
 • Marató TV3

  Marató TV3
  Durant la tardor del 2012 enregistren el tema inèdit “Som Persones” per recaptar diners en la lluita contra el cáncer a través del disc solidari de La Marató de TV3.
 • music and revolution 2013

  music and revolution 2013
  Després de recórrer els escenaris dels Països Catalans, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Dinamarca i Anglaterra; conclouen finalment la gira “Music And Revolution 2013” en un concert al País Valencià acompanyant a Obrint Pas en el seu últim concert després de 20 anys sobre els escenaris
 • Som Riu

  Som Riu
  L’any 2014 Txarango publica “Som Riu”, el segon treball del grup. L'àlbum es va publicar al seu web per tal de ser descarregat lliurement com ja van fer anteriorment. Com ja van fer amb Benvinguts al llarg viatge, el nou àlbum serà publicat pel segell català DiscMedi. El nou disc ha estat enregistrat pel productor David Rossell a l’Estudi Can Pardal d’Artés. El primer senzill s'anomena Músic de carrer.
 • Clownia Festival

  Clownia Festival
  Txarango va organitzar el Clownia Festival a St. Joan de les Abedesses. ja es porta 3 anys fent-se i aquest any 2017 serà el 4rt.
 • Catalan Sounds

  Catalan Sounds
  Txarango van actuar el diumenge 20 de juliol del 2014 al Central Park de Nova York dins la programació del SummerStage Festival. El concert s'emmarcava en el programa Catalan Sounds on Tour organitzat per l'Institut Ramon Llull.
 • Últim concert al Palau Sant Jordi

  Últim concert al Palau Sant Jordi
  Txarango va fer el seu últim concert al Palau Sant Jordi per finalitzar la gira i començar un any sebàtic i anar a Àfrica amb "Pallassos sense fronteres".
 • una lluna a l'aigua

  una lluna a l'aigua
  Txarango penja a Youtube el petit tema "Una lluna a l'aigua". que acaba tenint molt d'éxit encara ara. Quasibé 2 mesos després
 • El Cor de la Terra

  El Cor de la Terra
  Durant la setmana del 20 al 26 de març es pengen cada dia dues cançons. Va agradar molt als espectadors.
 • Txarango s'estrena després de l'any sebàtic

  Txarango s'estrena després de l'any sebàtic
  Txarango fa un concert des del terrat de l’oficina de Turisme de Girona per estrenar-se i inaugurar l'Strenes de Girona amb milers d'espectadors