Txarango

txarango

 • INICI DEL GRUP

  INICI DEL GRUP
  El trio format el 2006 per el cantant Alguer Miquel, el guitarrista Marcel Lázara Tito i el teclista Sergi Carbonell comença a afegir nous integrants en el grup Joaquim Canals (Bateria) i Àlex Pujols (baix) i fer el seu primer concert amb Welcome to Clownia ,format per dos temes:"Vola" i "Nits amb Txarango"
 • SEGON CONCERT

  SEGON CONCERT
  El 31 d'octubre del 2011 ,Txarango va fer un altre concert al fesTOUR Castanyada Rock de Piera on davant de 3.000 assistents van anunciar que entrarien a l'estudi per a enregistrar el seu primer disc.
 • EL PRIMER TREBALL : BENVINGUTS AL LLARG VIATGE

  EL PRIMER TREBALL : BENVINGUTS AL LLARG VIATGE
  EL gener de 2012 ,Txarango fitxa a l'agència Èxits Produccions & Management per gravar el seu nou disc Benvinguts al llarg viatge.El disc comptarà amb 14 cançons amb diverses col·laboracions com La Pegatina,Bongo Botrako i molts més.
 • ES PUBLICA EL SEU PRIMER DISC

  ES PUBLICA EL SEU PRIMER DISC
  EL 16 de febrer es publica el seu primer disc "Benvinguts al llarg viatge "a la seva web gratüitament , aquell dia més de 5.000 persones es descarregen el disc i es posen a la venda les entrades del concert del 18 d'abril a la Sala Apolo de Barcelona.
 • REVISTA ENDERROCK

  REVISTA ENDERROCK
  El març , txarango va passar a ser la portada de la revista Enderrock.
  També, el grup va decidir editar en disc compacte el disc "Benvinguts al llarg viatge" que sortirà a la venda coincidint amb el concert a la Sala Apolo.Abans d'aquest concert ,Txarango, ofereix dos tastets de mitja hora als Premis Enderrock.
 • El PRIMER CONCERT DE LA GIRA

  El PRIMER CONCERT DE LA GIRA
  El 18 d'abril comença la gira "Benvinguts al llarg viatge" a la Sala Apolo a la que aniran interpretant el disc.Apart un dels temes de l'àlbum,"Amagada Primavera" protagonitza la diada de Sant Jordi de TV3 i Catalunya Ràdio.
 • CANÇÓ "SOM PERSONES"

  CANÇÓ "SOM PERSONES"
  Durant la tardor del 2012 enregistren el tema inèdit “Som Persones” per recaptar diners en la lluita contra el cáncer a través del disc solidari de La Marató de TV3.
 • UNA NOVA GIRA

  UNA NOVA GIRA
  El 2013 començen una nova gira mundial anomenada "Music Revolution" que el grup pasarà per els Països Catalans, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Dinamarca i Anglaterra interpretant nous temes i anteriors discos.
 • "TXARANGO I ELS 40 LLADRES"

  "TXARANGO I ELS 40 LLADRES"
  La primavera de 2013 omplen el Palau de la Música Catalana en un dels concerts més importants de la trajectòria del grup.Un concert enregistrat i emès per la Televisió pública catalana.
 • ESPECTACLE SOLIDARI "S'ENLAIRA"

  ESPECTACLE SOLIDARI "S'ENLAIRA"
  A la tardor del 2013 uneixen les forces amb el Circ Cric i creen l’espectacle solidari “S’enlaira” destinat a l’ONG Pallassos Sense Fronteres als camps de refugiats del Líban.
 • FINAL DE "MUSIC REVOLUTION"

  FINAL DE "MUSIC REVOLUTION"
  Després de passar per diversos escenaris, conclouen finalment la gira “Music And Revolution 2013” en un concert al País Valencià acompanyant a Obrint Pas en el seu últim concert després de 20 anys sobre els escenaris.
 • "SOM RIU" UN NOU DISC

  "SOM RIU" UN NOU DISC
  El 18 de març de 2014, Txarango publica “Som Riu”, el segon treball del grup.L'àlbum es va publicar al seu web per tal de ser descarregat lliurement com ja van fer anteriorment.
 • FESTIVAL "CLOWNIA"

  FESTIVAL "CLOWNIA"
  Per tal de presentar el nou disc, el grup va organitzar un nou festival musical, que es va celebrar els dies 2 i 3 de maig de 2014.Un festival de música, circ i teatre que neix per portar a la seva terra natal totes aquelles experiències artístiques que els acompanyen al llarg de les gires.
 • "LA TEMPESTA"

  "LA TEMPESTA"
  Txarango inicia un nou tour 2014 sota el nom de “LA TEMPESTA” amb la el grup reprèn el viatge i torna a la vida nòmada per compartir “Som Riu” plaça a plaça.
 • PARADA DEL GRUP

  PARADA DEL GRUP
  A l'octubre de 2015 el grup va anunciar a través de la seva pàgina de Facebook que el fins aleshores guitarrista del grup, Marcel Lázara, abandonaria el projecte de Txarango per viure altres experiències.