timeline of my life

By sisomos
 • EL MEU PRIMER PELUTX

  EL MEU PRIMER PELUTX
  AL CAP DE DOS MESOS DE NEIXER EM VAN REGALAR EL MEU PRIMER PELUTX, ERA UN GOS I LI VAIG POSAR COM A NOM "MI PRIMER PELUXE" AQUELL REGAL EM VA FER MOLT FELIÇ I DORMIA CADA NIT AMB ELL.
 • EL MEU NEIXAMENT

  EL MEU NEIXAMENT
  EL DIA 3 DE SEPTEMBRE DE L'ANY 2008 A LES 6:30 am A LA DEXEUS VAIG NEIXER JO, DESDE AQUELL DIA FINS ARA HE ANAT CREIXEN FISICAMENT I COM A PERSONA I CADA COP HE ANAT TREIENT UNA MILLOR VERSIÓ DE MI MATEIXA. ESTIC MOLT ORGULLOSA DE PODER VIURE L'EXPERIENCIA DE LA VIDA.
 • CRISIS LEHMAN BROTHERS (ECONOMIC)

  CRISIS LEHMAN BROTHERS (ECONOMIC)
  EL 15 DE SEPTEMBRE DE 2008 L'ENTITAT FINANCERA LEHMAN BROTHERS ES DECLARA EN FALLIDA I VA ARROSEGAR A ALTRES ENTITATS A LA MAJOR CRISIS FINANCERA DE L'HISTÒRIA.
  DESDE ELS INICIS DEL SEGLE XXI ELS BANCS EUROPEUS I AMERICANS HAVIEN FET HIPOTEQUES A GENT AMB POCS RECURSOS PER COMPRAR-SE CASES. QUAN UNA PART D'AQUESTA GENT ES VA QUEDAR SENSE FEINA VA DEIXAR DE PAGAR ALS BANCS FINS QUE AQUESTS ES VAN QUEDAR AMB MOLTS PISOS, QUE VAN PERDRE VALOR PER EL QUE ELS BANCS VAN PERDRE MOLTS DINERS.
 • EL MEU PRIMER COP A ITÀLIA

  EL MEU PRIMER COP A ITÀLIA
  SOBRE FINALS DE DESEMBRE DE 2008 VAIG ANAR PER PRIMER COP A ITÀLIA, A ITÀLIA TINC AVIS, TIETS I COSINS DE PART DE MARE, QUAN VAIG ANAR A ITÀLIA PER PRIMER COP JO TENIA TRES MESOS CASI QUATRE, M'ENRECORDO QUE VAIG ANAR AMB AVIÓ, ARA MATEIX JO VOLDRIA DESCRIURE COM EM VAIG SENTIR, PERÒ COM QUE ERA TAN PETITA CASI NO EM VAIG NI ADONAR. ULTIMAMENT VIATGAVA TRES COPS A L'ANY CAP A ITÀLIA, PERÒ ARA AMB TOT AIXÒ DEL COVID FA BASTANT QUE NO VAIG. ESTIC ESPERANT PODER TONAR A ANAR-HI.
 • LA MEVA PRIMERA PARAULA

  LA MEVA PRIMERA PARAULA
  EN EL MES DE JULIOL DEL 2009, VAIG DIR LA MEVA PRIMERA PARAULA, M'ENRECORDO QUE VA SER "PAPA", DESDE AQUELL MOMENT HE ANAT EVOLUCIONANT PER PODER-ME COMUNICAR AMB ELS DEMÉS.
 • ELS MEUS PRIMER PASOS

  ELS MEUS PRIMER PASOS
  SOBRE EL NOVEMBRE DE 2009, VAIG FER ELS MEUS PRIMERS PASOS, JO, TENIA 14 MESOS, M'ENRECORDO QUE QUAN INTENTAVA CAMINAR SEMPRE EM CEIA, PERÓ MAI PLORAVA, SINÓ QUE EM REIA, NO EM RENDIA MAI, HO VAIG SEGUIR INTENTANT I INTENTANT FINS QUE HO VAIG ACONSEGUIR.
 • ADEU A LA LLET MATERNA

  ADEU A LA LLET MATERNA
  CAP AL MARÇ DEL 2009, JA NO VEIA LLET MATERNA, SINÒ QUE VAIG COMENÇAR A MENJAR PAPILLES. AL PRINCIPI, LES PAPILLES EREN NOMÉS DE FRUITA, PERÒ AL CAP D’UN TEMPS JA EN MENJAVA DE CARN, PEIX I VERDURES. A MI, M'ENCANTAVEN LES PERES, AQUESTA ERA LA MEVA FRUITA PREFERIDA, DE MANERA QUE NORMALMENT LES PAPILLES QUE MENJAVA EREN DE PERA. RECORDO QUE M’AGRADAVA MOLT MENJAR PAPILLES I, QUAN ERA L'HORA DE MENJAR'NE EM SEIA SOBRE LA TAULA ESPERANT PODER PODER-ME EMPASSAR UNA CULLARADA.
 • Period: to

  LLAR D'INFANTS

  L'ÈPOCA DE LA LLAR D'INFANTS ÉS DE LES MILLORS, NOMÉS ESTÀS JUGANT AMB ELS TEUS AMICS. A LA MEVA LLAR D'INFANTS, FEIEM JOCS AMB LLENTERNES, CANTAVEM... I AL SORTIR PER LA TARDA ANAVA AMB LA MEVA AVIA AL PARC. MAI OBLIDARÉ AQUELLS ANYS.
 • EL MEU BATEIG

  EL MEU BATEIG
  EL 25 DE FEBRER DE 2009 EM VAN BATEJAR, EM VAN BATEJAR A L'ESGLESIA "PERRÒQUIA DE NOSTRA SENYORA DELS DOLORS" QUAN JO TENIA UNS 5 MESOS, L'ESGLESIA NO ERA MOLT GRAN, ERA MÉS AVIAT PETITA, TENIA ALGUN VIDRALL, PERÒ NO MOLTS, ERA UNA ESGLESIA MÉS BEN BÉ MODERNA. EN LA CELEBRACIÓ VAN HAVER-HI CASI TOTS ELS MEUS FAMILIARS, VA SER UN DIA MOLT ESPECIAL, SOBRETOT PER LA MEVA AVIA DE PART DE MARE.
 • PRIMERA ESPELMA BUFADA

  PRIMERA ESPELMA BUFADA
  EL 3 DE SEPTEMBRE DE 2009 VAIG CELEBRAR EL MEU PRIMER ANY, ES A DIR, VAIG BUFAR LA PRIMERA ESPELMA DE MOLTES, TOTHOM M'ESTAVA CANTANT "MOLTES FELICITATS, MOLTES FELICITATS, ET DESITGEM TOTS DÈLIA, MOLTES FALICITATS", MENTRES QUE JO ESTAVA ESPERANT EL MOMENT PER PODER BUFAR L'ESPELMA, QUAN VAN ACABAR DE CANTAR JO, PLENA D'ALEGRIA VAIG BUFAR AMB TOTES LES MEVES FORCES PER PODER APAGAR-LA, PER MI, AQUELL MOMENT VA SER ÚNIC, INOLVIDABLE.
 • ADEU A LES PAPILLES

  ADEU A LES PAPILLES
  EN EL GENER DE 2010 VAIG DEIXAR DE MENJAR PAPILLES QUE, PER CERT, M'ENCANTAVEN, A MENJAR ALTRES COSES, DESDE AQUELL MOMENT FINS UNS QUATRE MESOS DESPRÉS VAIG ANAR EVOLUCIONANT I CADA COP MENJAVA COSES MÉS DURES. ARA JA MENJO DE TOT DESDE PURÉS FINS CARNS, FRUITES...
 • EL FINAL DEL XUMET

  EL FINAL DEL XUMET
  JO VAIG DEIXAR EL XUMET DEFINITIVAMENT SOBRE EL MARÇ DE 2011, PERÒ ANTERIORMENT DURANT EL DIA JA NO L'UTILITZAVA, NOMÉS PER LA NIT. A MI PERSONALMENT NO EM VA COSTAR MOLT DEIXAR-LO, EN CANVI, AL MEU GERMÀ SI.
 • ENS MUDEM

  ENS MUDEM
  JO DE PETITA VIVIA A BADAL, PERÒ QUAN JO TENIA 3 ANYS ENS VAM MUDAR A AQUÍ, A GRÀCIA, ALLÀ TENIA MOLTS AMICS, PERÒ AL VINDRE AQUÍ VAIG PERDRE TOTALMENT LA COMUNICACIÓ AMB ELLS, ARA NO ÉS QUE M'ARREPENTEIXI D'HAVER-ME MUDAT JA QUE AQUÍ TINC DE TOT, MOLT AMICS QUE EM DONEN SUPORT, VISC AL MATEIX BARRI QUE LES MEVES COSINES... PERÒ A VEGADES EM PREGUNTO COM ESTARIA JO ARA SI NO ENS HAGUESIM MUDAT.
 • Period: to

  INFANTIL

  DURANT L'ÈPOCA D'INFANTIL TOT ERA JUGAR, PASSAR-S'HO BÉ, APRENIEM A ESCRIURE EL NOSTRE NOM, A PINTAR, TOT ERA MOLT DIVERTIT, DESPRÉS DE L'ESCOLA A JUGAR, NO TENIEM PREOCUPACIONS, VA SER DE LES MILLORS ÈPOQUES DE LA MEVA VIDA.
 • EL MOVIMENT 15 M (EL MOVIMENT DELS INDIGNATS) (SOCIAL)

  EL MOVIMENT 15 M (EL MOVIMENT DELS INDIGNATS) (SOCIAL)
  EL MOVIMENT DEL 15 M ES VA FORMAR ARRAN LA MANIFESTACIÓ DEL 15 DE MAIG DEL 2011, VARIS GRUPS DE PERSONES VAN DECIDIR ACAMPAR EN DIVERSES PLACES D'ESPANYA AQUELLA NIT. AMB AQUELL MOVIMENT VOLIEN ACONSEGUIR UNA DEMOCRÀCIA MÉS PARTICIPATIVA.
 • Period: to

  DANSA

  DURANT UNS 3 ANYS DE LA MEVA VIDA VAIG ESTÀ FENT DANSA, ELS 2 PRIMERS ANYS FEIA DANSA AL RAMÓN SOLER, PERÒ NO EM VA AGRADAR MOLT I EM VAIG CANVIAR AL SWING MANIACS ON FEIEN UN ALTRE TIPUS DE BALL, AQUEST SI QUE EM VA AGRADAR, PERÒ AL CAP D'UN ANY EL VAN TANCAR, HI HAVIA UN ALTRE LOCAL D'AQUESTA CADENA DE BALL, PERÒ NO EM DONAVA TEMPS A ARRIBAR JA QUE ESTAVA MOLT LLUNY DE L'ESCOLA, DESDE AQUELL DIA JA NO VAIG TORNAR A FER NINGUN ALTRE TIPUS DE BALL.
 • EL COMENÇAMENT DEL BASQUET

  EL COMENÇAMENT DEL BASQUET
  SOBRE EL MAIG DE 2015 VAIG COMENÇAR A JUGAR A BASQUET, VAN SER ELS MEUS AMICS ELS QUE EM VAN PROPOSAR VIURE AQUESTA EXPERIENCIA, ANYS MÉS TARD NO M'ARREPENTEIXO DE LA MEVA DECISIÓ, ARA, EL BASQUET ÉS EL MEU ESPORT PREFERIT, GRÀCIES A ELL HE FET NOVES AMISTATS I HE SEGUIT MANTENINT RELACIÓ AMB DIVERSES AMIGUES, SOBRETOT EN AQUESTS TEMPS, EL BASQUET EM SERVEIX PER ALLIVERAR-ME I PER DISFRUTAR AMB TOTES LES MEVES COMANYES D'EQUIP, A PART EL BASQUET EM GENERA LLIBERTAT COSA QUE FA QUE SIGUI ÚNIC.
 • Period: to

  PRIMÀRIA

  LA PRIMÀRIA PER MI VA SER UNA ÈPOCA MOLT BONICA, NO TENIA PREOCUPACIONS, NOMÉS VOLIA QUE JUGAR I PASSAR-M'HO BÉ AMB ELS MEUS AMICS. ARA PENSO QUE NO DISFRUTAVEM DEL MOMENT, NO ENS DONAVEM COMPTE DE QUE EREM FELIÇOS.
 • COMENÇAMENT DE LA LLIGA A BASQUET

  COMENÇAMENT DE LA LLIGA A BASQUET
  SOBRE L'OCTUBRE DE 2016 VAIG COMENÇAR LA LLIGA A BASQUET, AL PRINCIPI JO ESTAVA MOLT EMOCIONADA JA QUE ERA UNA EXPERIENCIA NOVA QUE VIVIRIA AMB LES MEVES COMANYES D'EQUIP, EN ELS PRIMERS PARTITS ES NOTAVA QUE MAI HAVIEM JUGAT UN PARTIT JUNTES, COM EQUIP, JA QUE A L'ESCOLETA EN FEIEM PERÒ EN L'EQUIP NO NOMÉS EREM NOSALTRES, SINÓ QUE TAMBÉ HI HAVIEN NENS. ELS MEUS PARES TENEN ALGUN VÍDEO EN EL MÒBIL DELS NOSTRES PRIMERS PARTITS, JO A VEGADES ELS MIRO I PENSO EN TOT EL QUE HEM EVOLUCIONAT.
 • BREXIT (POLITIC)

  BREXIT (POLITIC)
  EL 23 DE JUNY DEL 2016 ES VA CELEBRAR EN EL REGNE UNIT I A GIBRALTAR UN REFERÈNDUM SOBRE LA PERMANENCIA DEL REGNE UNIT EN L'UNIO EUROPEA, EN LA QUAL LA MAJORIA DE VOTANTS VAN DECIDIR QUE EL REGNE UNIT HAURIA DE RETIRAR-SE DE LA U.E.
 • BICENTENARI MUSEU DEL PRADO (CULTURAL)

  BICENTENARI MUSEU DEL PRADO (CULTURAL)
  EL 19 DE NOVEMBRE DE 2019 EL MUSEU NACIONAL DEL PRADO VA CELEBRAR ELS 200 ANYS AMB UNA EXPOSICIÓ QUE PROPOSA UN RECORREGUT PER LES HISTÒRIES PARAL·LELES DEL MUSEU I D'ESPANYA MATEIXA.
  EL MUSEU DEL PRADO ESTÀ SITUAT A MADRID I ÉS CONSIDERAT UN DELS MILLORS MUSEUS D'ART DEL MÓN, SOBRETOT CONTE PINTURES ESPANYOLES, ITALIANES I FLAMENQUES. UNA DE LES OBRES MÉS IMPORTANT QUE CONTE ÉS LA GUERNICA DE PICASSO, A MÉS A MÉS, TÉ OBRES DE PINTORS TAN FAMOSOS COM VELAZQUEZ, GOYA, REMBRANDT...
 • Period: to

  L'ENTRADA A L'ESO I A L'ADOLECENCIA

  EL DIA 12 DE SEPTEMBRE DE 2021 VAIG COMENÇAR DUES NOVES ETAPES L'ESO I L'ADOLECENCIA, MÉS DEURES, MÉS EXAMENS, TOT T'AFECTA EL TRIPLE, MOLTS DIES NO DORMS JA QUE PENSES QUE NO HAS ESTUDIAT PROU ENCARA QUE HO HAGUIS FET, ESTÀS ESTRESSAT, PERDS AMISTATS, PERÓ POTSER AMISTATS QUE NO VALIEN RES I EN GUANYES ALTRES QUE SERAN PER SEMPRE, TENS A LA FAMILIA QUE ET DONA SUPORT ETC... UN DIA POTS ESTAR MOLT FELIÇ I EL SEGUENT DESTROSSAT, TOT ÉS UNA MUNTANYA RUSSA.
 • TEMPORAL FILOMENA A MADRID (CLIMATIC)

  TEMPORAL FILOMENA A MADRID (CLIMATIC)
  LA TEMPORAL FILOMENA VA SER LA NEVADA MÉS FORTA EN ELS ULTIMS 50 ANYS A MADRID. CIUTADANS ES VAN QUEDAR TANCATS ALS SEUS COTXES DURANT TOTA UNA NIT, ARBRES CAIGUTS, CARRERS BLOQUEJATS, SERVEIS D'EMERGENCIES COLAPSATS... ELS CARRERS TENIEN UN METRE I MIG DE GRUIX, EN TOTAL VAN HAVER-HI QUATRE MORTS. EN GENERAL VA SER UNA NEVADA BASTANT GREU.
 • DATA ACTUAL