7473549427b494819496e9f5a73bb7b7

Eix Cronològic de la meva Vida

 • Naixement

  Naixement
  En aquesta data, la meva mare em va donar a llum a l'hospital de la Maternitat a Barcelona.
 • 1a Vegada al Mar

  1a Vegada al Mar
  Aquest dia va ser el primer cop que vaig veure el mar i va succeir a la platja de Castelló de la Plana amb la meva família més propera.
 • Crisi del 2008 - 2009 (Fet Històric Econòmic)

  Crisi del 2008 - 2009 (Fet Històric Econòmic)
  Durant aquests anys, gran part dels països o continents més rics com ara els Estats Units, Europa, Àsia, entre d'altres val sofrir una gran baixada de guanys econòmics. Amb el qual tots els altres països o continents més pobres, van estar reflectits i va baixar molt l'economia, sobretot durant aquests dos anys, però va seguir fins al 2011.
  Tot això va malestar a l'economia, amb el qual la seva naturalesa és econòmic.
 • Les Primeres Paraules

  Les Primeres Paraules
  A mi em va costar força començar a narrar les primeres paraules, tot i que al final les vaig dir. Aquestes van ser: Mama i Papa.
  Els meus pares van estar molt contents i més endavant vaig dir la meva 3a paraula: Irene o tata.
 • Primeres Passes

  Primeres Passes
  Em va costar bastant començar a caminar, encara que jo no vaig gatejar, finalment a casa dels meus avis vaig aprendre amb la meva cosina.
 • Disneyland Paris

  Disneyland Paris
  Va ser el primer cop que vaig fer una sortida fora d'Espanya, va ser meravellós, tot i que, era molt petita i no recordo de gaire bé res. Vaig anar acompanyada amb tota la meva família.
 • Primer Dia Anant en Bicicleta

  Primer Dia Anant en Bicicleta
  Va ser al meu poble, tot i que anava amb les rodes petites al voltant, més endavant, a un parc de Barcelona, vaig aprendre sense. A partir d'aquell dia el fet d'anar amb bicicleta m'ha encantat, ja que sóc una persona molt esportista.
 • Period: to

  Infantil (Període de la Meva Vida)

  Infantil va ser una de les meves millors etapes de la vida, tot i que de petita em costava molt parlar català, però amb esforç vaig millorar molt fins al llenguatge que tinc ara d'aquest. Vaig fer Infantil a l'escola Maristes la Immaculada (Barcelona).
 • 5 Anys

  5 Anys
  Va ser una data molt especial, ja que vaig complir cinc anys que és una data molt especial, i a més, els meus avis que viuen a 3 hores i mitja van vidre a visitar-me. Va ser el primer i únic cop que van vindre.
 • Primeres Convivències

  Primeres Convivències
  Durant dos dies vaig sortir sense els meus pares a una casa de colònies amb l'escola Maristes la Immaculada. La veritat és que no recordo de gaire, però no cal dir-ho que ho vaig passar molt bé.
 • 1a Dent Caiguda

  1a Dent Caiguda
  Va succeir a la meva antiga casa, si no recordo malament a l'hora de sopar, ja feia bastant temps que s'agitava i finalment va cedir i a la nit va vindre la Fada de les Dents.
 • Period: to

  Primària (Període de la Meva Vida)

  Va ser una etapa molt llarga, la qual va estar tallada per una mudança, un canvi d'escola i finalment un confinament, tot i això, ho vaig passar molt bé.
 • Period: to

  Les Mudances / Reformes (Període de la Meva Vida)

  Va ser bastant dur, ja que era començar tota la vida, tots els amics i va ser una temporada on havia de fer cada dia 1 hora per arribar a casa o per anar a l'escola. Finalment va quedar molt bonica la nova casa.
 • La Comunió

  La Comunió
  Va ser un dia molt especial, tant per mi com per la meva germana, família... Vam fer la celebració a Mosquerola (el meu poble), va estar tota la meva família. Tinc un record molt bonic.
 • Canvi d'Escola

  Canvi d'Escola
  Un cambi molt important, nous amics, nova manera d'aprendre, nova escola...
 • Presos Polítics (Fet Històric Polític)

  Presos Polítics (Fet Històric Polític)
  A Catalunya va haver-hi unes eleccions on per diferents bàndols eren legals o il·legals, partint d'això es van convocar manifestacions... Entre tot això, diferents polítics que van ser il·legals durant aquest període van estar condemnats durant un període d'anys. Els presos van ser i són: Oriol Junqueres, Carme Forcadell...
 • Reina del Centre d'Aragó

  Reina del Centre d'Aragó
  Aquest dia vaig ser la reina d'aquest centre, on et vesteixes amb la roba tradicional d'Aragó més bonica i et fan una petita entrevista, ho vaig passar molt bé.
 • 10 Anys

  10 Anys
  Una data molt important, ja que són els dos dígits, aquell dia va ser molt important, a més si no recordo malament, en acabar el matí vam anar a dinar al meu restaurant preferit.
 • Greta Thunberg (Fet Històric Climàtic)

  Greta Thunberg (Fet Històric Climàtic)
  Greta Thunberg, és una activista molt famosa la qual defensa el canvi climàtic i dóna queixes, propostes contra aquest fet que avui en dia preocupa tant a les persones. Va iniciar la seva acció el 2 d'agost del 2018 fins avui en dia. Amb conseqüència de tot això aquest fet històric és sobre el tema climàtic.
 • Espanya Guanyador del Mundial de Bàsquet (Fet Històric Cultural)

  Espanya Guanyador del Mundial de Bàsquet (Fet Històric Cultural)
  Aquesta data correspon al dia que la Selecció Espanyola de Bàsquet va guanyar la Final del Mundial de Bàsquet contra Argentina amb un marcador de 85 - 75.
 • Manifestacions Massives 8 de Març (Fet Històric Social)

  Manifestacions Massives 8 de Març (Fet Històric Social)
  L'any passat, en plena pandèmia mundial es van viure grans manifestacions formades per les persones a favor del feminisme. Gran part d'aquestes manifestacions van estar localitzades a Madrid i Barcelona. A conseqüència de tot això, la mitjana de casos durant aquell mes es va elevar considerablement.
 • Period: to

  Confinament (Període de la Meva Vida)

  Durant aquest període tota Espanya va patir un confinament massiu, tancant les escoles, treballs traslladats a casa... Moltes persones van haver de tancar les seves botigues...
 • Period: to

  ESO (Període de la Meva Vida)

  És el període d'aprenentatge on estic actualment, s'exigeix bastant, però amb esforç constància s'arriba. Hi ha 4 cursos: 1r d'ESO, 2n, 3r i per últim 4t.
 • Actualitat

  Actualitat
  És el període de temps on estic ara, d'aquí endavant pot succeir de tot. És el present el que succeeix ara. Actualment estem vivint una pandèmia, grans perdudes...