Etapas

La vida d'en Tomàs

 • Neixement

  Neixement
  Des del dia que vaig nèixer, han passat moltes coses durant el petit periode de vida que he passat. Espero que passin coses bones dolentes en el tros de vida que em queda, hi espero que sigui llarg.
 • Period: to

  Infància

  Ha sigut un dels millors periòdes de la meva vida perqué era quan tenien cura de mi, estaven sempre al meu costat i m'ajudaven en tot el que feia. Ara, com que està la meva germana, aquest periode el té ella.
 • De bolquers a calçotets

  De bolquers a calçotets
  Els meus pares es van cansar de canviar-me els bolquers i vaig aprendre a portar calçotets i anar al lavabo sol
 • Trau a la cella

  Trau a la cella
  El meu germà em va empentar i em vaig donar amb el bordill de la piscina. A sobre ell es va marejar amb la sang.
 • Period: to

  Infantil i Primària

  És el perióde més llarg de la meva vida, de moment. Tant Infantil com la Primària la vaig fer a una escola anomenada IPSE, en la qual hi tenia molts amics. La nostra mare ens va voler portar a Súnion perqué ella era ex-alumne. Vaig perdre molts amics pero encara em relaciono amb alguns d'ells
 • Primera manifestació per l'Independència

  Primera manifestació per l'Independència
  11 de Setembre del 2007 hi va haver la primera gran movilització per l'Indendència de Catalunya. Es un fet històric social.
 • Crisis

  Crisis
  No se molt bé com va anar, ni quina ess la data exacte en la que va començar.La crisi espanyola de 2008-2016 fa referència a la crisi econòmica que des de 2008 pateix Espanya i que, estesa durant anys, ha mostrat que no només és una crisi econòmica. Amb una d'específica i explosiva bombolla inmobiliaria6 que ha provocat la major crisi immobiliària a Espanya, sinó també una crisi social, institucional, territorial i política. És un fet històric econòmic.
 • Família d'Argentina

  Família d'Argentina
  Aquell hivern va ser el primer cop que vaig viatjar cap Argentina per veure la família de part del meu pare
 • Period: to

  Música

  al meu germà el van apuntar a piano, i a mi em va causar intriga això de la música. vaig decidir començar fent llenguatge per aprendre més coses i aleshores vaig començar fent bateria, però com que els meus pares no em volien comprar una bateria vaig decidir fer algun instrument petit, vaig triar el saxo. (el meu germà va deixar piano)
 • Balenes

  Balenes
  El segon cop que vam anar a Argentina vam anar a la Patagonia. Va ser preciós, vam veure pinguins, lleons marins, elefants marins i el que em va agradar més va ser veure des d'un vaixell com ens passaven les balenes per sota. des d'aquell dia les balenes són el meu animal preferit.
 • Nevada a Barcelona

  Nevada a Barcelona
  Tots estavem a l'escola, i a l'hora del pati no vam poder sortir a jugar a fora perqué estava tot nevat. Aquell dia els meus pares em van recollir amb trineu. És un fet històric climàtic.
 • Neixement Núria

  Neixement Núria
  Un dia els pares ens van dir a mi i al meu germà que anaven al hospital i ens van deixar amb l'àvia. El dia seguen, vam anar directament de l'escola a l`hospital i ens van dir que havia nascut la nostra germaneta.
 • Period: to

  Rugby

  El meu pare de petit feia rugby i a mi em va causar intriga i ho vaig probar, ara és el meu esport preferit i quan puc jugar-hi ho aprofito. Jugo a la Unió Esportiva Santboiana, un dels millors clubs d'Espanya, i el millor de Catalunya.
 • Saxo

  Saxo
  Portava dos anys fent llenguatge musical perqué volia tocar un instrument. Vaig començar fent bateria, però el profesor de llenguatge em va dir que havia de tocar un instrument on es puguin tocar melodies, i vaig triar el saxo.
 • Disney Land Paris

  Disney Land Paris
  Pel pare Noel, l'únic regal que hi havia a l'arbre de Nadal, era un sobre amb bitllets d'avió i entrades pel parc d'atraccions de Disney Land París.
 • Casa en obres

  Casa en obres
  Des de feia dos mesos, haviem anat per diferentes constructores per mirar quin tipus d'habitació podiem triar. Quan vam marxar de viatge a Londres, els constructors es van posar a treballar. Les obres es van enllestir al cap de mig any, perqué hi va haver molts problemes.
 • Period: to

  Vivint a casa del poble

  Als meus pares s'els va ocórrer la idea de viure un any al poble de costa (El masnou), per fer una mica de vida de poble. el poble està al costat de Barcelona, així podiem anar a la mateixa escola de sempre. Van aprofitar aquella sortida per fer obres a casa. Aquell any al poble va ser molt aburrit, perqué al sortir de l'escola no podia quedar amb els amics, haviem d'anar directament al poble.
 • Súnion

  Súnion
  El 13 de setembre del 2015, vaig convertir-me oficialment estudiant de Súnion. El primer dia estava una mica espantat hi ha la vegada intrigat pel que passaria durant la meva estada a l'escola. Ara ja estic segur i ja he fet molts amics.
 • Mort avi

  Mort avi
  El dia de les representacions de música dels premis Sant Jordi, a la 1:30, la meva mare em va trucar i em va comunicar la desgràcia. Me'n vaig anar a casa i no vaig poder veure les actuacions. Va ser una perdua important per la família. Portava ja tres anys amb càncer, el dia de la seva mort no podia arribar més tard.
 • Brexit

  Brexit
  Es va fer un referèndum al Regne Unit pe saber si volien seguir a Europa o es separaven. La població va decidir que no volien seguir formant part d'Europa. És un fet històric polític.
 • Llibre Bob Dylan

  Llibre Bob Dylan
  Bob Dylan va escriure un llibre, el qual li van proclamar premi Nobel de literaratura. Hi va haver moltes discusions al respecte, hi al dia de l'entrega del premi Nobel, ell no es va presentar i ningú a pogut parlar-l'hi sobre el cas. És un fet històric cultural.
 • Data actual

  Data actual
  Fins aquí arriben tots el fets importants que han passat al llarg de la meva vida. Hi ha hagut desgràcies, però també molts moments bonics i que estaran dins meu tota la vida.