Yo de muy peque

Autobiografia-Inés Hernández-4t ESO B

 • El meu naixement

  El meu naixement
  Vaig néixer a un hospital de Barcelona per cesària. Encara que no molt important, m'agrada remarcar que, en néixer, em faltava un tros de cor.
 • El meu cor

  El meu cor
  Durant 3 anys vaig estar anant setmanalment al metge a fer-me ecografies per veure el creixement del meu cor. Si quan tingués 5 anys no acabava de créixer haurien d'operar-me.
  Per sort, al cap de 3 anys, ja va acabar de formar-se.
 • Començament del col·legi (Enxaneta)

  Començament del col·legi (Enxaneta)
  Això va ser bastant important per a mi, ja que mai he anat a la guarderia. Al contrari del que sol passar, jo no vaig plorar, més a més, em va donar igual anar-hi.
  També va ser un dia molt significatiu perquè vaig conèixer a la que va ser la meva millor amiga per 9 anys.
 • Abella

  Abella
  Realment no m'enrecordo molt, però sé que em va picar una abella al parc i els meus avis em van portar a l'hospital. Mai m'havien fet por els insectes, però des d'aquell moment qualsevol insecte, sigui abella o no, em fa por.
 • Asma

  Asma
  També vaig néixer amb asma, així que vaig haver d'utilitzar el ventolí. Per sort només va ser asma infantil, pel qual vaig poder deixar el ventolí ràpidament.
 • Pizza

  Pizza
  Normalment, sempre feia pizzes o pastissos amb la meva mare, així que vam acabar fent una pizza aquest dia. És un dia remarcable perquè va ser la primera vegada que vaig cuinar pràcticament sola. M'ho vaig passar molt bé i la pizza estava molt bona.
 • Canvi de col·legi (Santo Tomás)

  Canvi de col·legi (Santo Tomás)
  Abans anava a l'escola pública Viladecans 4 (que ara es diu Enxaneta), però allí m'avorria molt perquè no fèiem res així que vaig demanar als meus pares que em posessin a una altra escola.
  D'alguna forma les meves dues millors amigues també es van canviar al mateix col·legi.
 • Desamistat (I)

  Desamistat (I)
  Una de les meves millores amigues va deixar de parlar-nos (a mi i a la meva altra millor amiga). Ens vam posar molt tristes, ja que la coneixíem de tota la vida, però no vam fer res.
 • Guanyadora d'interclubs

  Guanyadora d'interclubs
  Des que tinc memòria he jugat a golf/pich&put i he anat a classes de golf. Una vegada vaig arribar a l'edat mínima l'entrenador (Oscar) em va apuntar a l'interclubs de Catalunya a Cam Cuyás (un dels camps juvenils més coneguts de Catalunya) i vaig guanyar el primer premi.
  Ja havia guanyat algun premi abans, però aquest va ser el més important de tots.
 • La meva gata mor

  La meva gata mor
  Encara que no ho havia comentat vaig néixer amb una gata anomenada Gordi. Va morir de càncer de pulmó amb 8 anys. Va ser una etapa molt dura, ja que havia estat tota la meva vida amb ella.
 • Començo acadèmia d'anglès

  Començo acadèmia d'anglès
  Ja anava a classes extraescolars d'anglès des de 1r, però a 3r vaig començar a Vila d'arts amb la meva amiga Nerea. Allí vaig conèixer al Noah i ens vam fer amics.
  M'ho vaig passar molt bé, més que anar a classes era com tenir 3h a la setmana de parlar.
 • Adopto una gata

  Adopto una gata
  Els meus avis van trobar aquesta gata al seu hort. Ens van preguntar si la volíem perquè es semblava molt a Gordi. Els meus pares van dir que sí, així que la vam adoptar i li vam posar Maevis.
 • Deixo el golf

  Deixo el golf
  Em va deixar d'agradar jugar. Mai no millorava i el meu pare s'enfadava molt, així que vaig decidir deixar-ho. Vaig estar trist per un temps, però al final crec que ha sigut una bona idea, ja que ara tinc aquest temps per fer deures, estudiar o sortir amb els amics.
 • Desamistat (II)

  Desamistat (II)
  Em vaig adonar que la meva millor amiga, Nerea, no era realment la meva amiga, sinó que ella només em volia pels deures. Encara que això em va posar molt trista vaig esperar fins a final de curs, ja que a secundària ja no ens veuríem.
 • França (París)

  França (París)
  Va ser la primera vegada que vaig anar fora d'Espanya/Andorra i que vaig pujar en avió. No va ser tan emocionant com pensava que seria, però m'ho vaig passar molt bé al París.
  El meu dia favorit va ser quan vam anar al Louvre i després vam caminar per la vora del riu Sena i vam retornar en "batomuche".
 • Creuer per Islàndia

  Creuer per Islàndia
  Vaig fer un munt de coses molt interessants, però el que sobretot va ser molt entretingut és que vam anar a un glacial. Ens vam posar equipació per caminar en el gel i tot, va ser molt divertit i, encara que no ho sembli, s'estava bé de temperatura.
 • Suïssa (Ginebra)

  Suïssa (Ginebra)
  Poc després del viatge a Islàndia vam anar a Suïssa. El viatge era, principalment, per veure un partit de golf del European Tour, però això no em va importar molt. La part divertida és que, per poder pujar a la casa on estaven, havien d'anar en telefèric. Era la primera vegada que anava en un i va ser molt divertit.
 • Canvi de col·legi (Sant Gabriel)

  Canvi de col·legi (Sant Gabriel)
  Al Santo Tomás no hi havia cursos a partir de la primària, així que l'única opció era anar a un altre lloc. L'escola recomanava el Miramar, però els meus pares no volien que anés a públic. Aquesta vegada vaig començar jo sola el curs, pel qual estava més nerviosa que quan era petita.
 • Dinamarca (Copenhague)

  Dinamarca (Copenhague)
  Em va agradar molt anar al museu d'art. El meu pare i jo ens vam passar el dia rient i fent bromes de l'art contemporani perquè, per a nosaltres no té ni peu ni cap.
 • Deixo l'academia d'anglès

  Deixo l'academia d'anglès
  Els meus pares van decidir que era millor apuntar-me al dual diploma perquè tenia avantatges per quan vagi a la universitat i com és bàsicament el mateix que anar a l'acadèmia em van treure.
 • Port Aventura

  Port Aventura
  Va ser la primera vegada que vaig anar a un parc d'atraccions i, a sobre, vaig anar amb els meus amics, així que va ser molt divertit poder anar per on volguéssim durant tot un dia sense preocupacions.