Clara Timeline

 • Period: to

  El dia que vaig néixer

  Vaig néixer el 31 de juliol del 2007 a la Clínica Sagra de família. A les 10:15h
 • Period: to

  El meu primer viatja

  El meu primer viatge va ser a Menorca, vam anar amb vaixell, vam estar una setmana.
 • Period: to

  Les meves primeres paces

  Vaig començar a caminar l'agost del 2008, esta va a Menorca. En un vaixell.
 • Period: to

  El meu primer dia de guarderia

  El 12 de setembre del 2008 va ser el meu primer dia a la guarderia, concretament a "la Petjada". Anava amb molt companys que avui dia encara els conec i som amics.
 • Period: to

  EL casament dels meus pares

  Els meus pares es van casar el 13 de setembre de 2008. Es van casar al costat d'Arenys de Munt. Els meus pares es diuen Andrea & Victor.
 • Period: to

  El meu primer dia al cole dels grans.

  El 12/9/2010, vaig començar P3, a l'escola Sobirans.
 • Period: to

  El meu primer viatja en avió

  El meu primer viatja en avió va ser a Paris concretament a Eurodisny, va ser des de el 26/4/2011 al 29/4/2011. Jo tenia 4 anys. Vam anar, la meva avià Carmen, el meu tiet Raúl, la meva tieta Marina, la meva mare, el meu pare, la meva germana bessona i jo.
 • Period: to

  El naixement del meu cosí Nolan

  El 19/2/2012 va néixer el meu cosí Nolan, va ser un dia molt especial, ja que el vam anar a veure i a partit d'aquell dia no me separat de ell. Ens portem super bé, encara que sigui molt més petit que jo juguem a futbol junts i es molt bo avui en dia.
 • Period: to

  La meva nova casa a Vallfogona

  El 1/8/2012 va ser un dia que va canvia-ho tot, vam comprar una casa a la muntanya, a Vallfogona. Durant uns 6 mesos vam esta reformant-la. En aquesta casa no només estem nostres, la compartim amb dos families més, els Puig (Tomàs, Cinto, Silvia i Xavi) i els Nadal, (Enric, Gaspi i Anna). Avui en dia encara seguim anat amb ells i ens ho passem molt bé.
 • Period: to

  La meva primera vegada amb una pilota de futsal!

  El setembre del 2012, vaig tocar la meva primera primera pilota de futsal, "oficial". Vaig començar a jugar a futbol a la meva escola. Només entrenant, sense fer partits. Allà hem vaig donar conte que m'agradava molt.
 • Period: to

  Ja estic federada en un club!!

  El septembre del 2013, vaig començar a entrenar en un club de veritat, concretament al Club Futbol Sala Arenys De Munt. I hem vaig federar, vaig començar a jugar partits amistosos. Jugava amb a meva germana bessona Lucía, avui en dia seguim jugant juntes.
 • Period: to

  Viatje a Almeria

  L'agost del 2015, vaig anar amb la meva família, els meus pares i la meva germana a Almeria. A una casa llogada amb piscina, feia molta calor estàvem a 45° i la piscina era l'única salvació, també vam anar a les platges d'allà. I hem vaig pujar al meu primer inflables al mar, va ser super divertit.
 • Period: to

  Federació del maresme masculi

  El 2016, no recordo el dia i el mes, vaig anar conjuntament amb la meva germana bessona, vam anar a la selecció del maresme masculí, ja que no hi havia femení, perquè no hi havien prou nenes i vam anar amb les nenes. Estava super nerviosa, però va sortir molt bé i m'ho vaig passar molt bé.
 • Period: to

  Vitje a Cantabria

  El agost del 2017, vam anar a un hotel a Cantabria, vam anar; els meus pares, la meva germana, els pares de l'Enric, l'Enric i jo. Ens vam anar amb el cotxe, 8 hores seguides, vam parar una nit pel camí. Va ser molt divertit, ple de somriures i rialles. Va ser el meu primer viatje fora de Catalunya acompañat de alguns amics.
 • Period: to

  Federació Catalana Femenina.

  Aquest cop sí que era emocionant, vam anar amb la meva germana bessona i jo a la SELECCIÓ CATALANA FEMENINA. Les dues estàvem super emocionades i nervioses. JA que era la primera vegada que anava'm a la Catalana. Els entrenador ja els coneixíem dels tornejos i ens coneixien a nosaltres també. Ja se impressionant, era un camp professional, amb uns vestuaris professionals i amb uns entrenadors professionals. Aquesta va ser una experiència inoblidable i en aquell moment volia tornar-hi cada dia.
 • Period: to

  Selecció Catalunya 2

  L'octubre del 2019, vaig anar per segona vedada a la selecció de Catalana de Futsal Femení, aquesta vegada no estava tan nerviosa, ja que hem coneixia les instal·lacions, els entrenadors i a les meves companyes. M'ho vaig passar molt bé.
 • Period: to

  Copa Catalunya

  Vam jugar la Copa Catalunya, amb la samarreta de l'Arenys de Munt. A quarts de finals, vam jugar contra el Mataró, vam guanyar 3-4, remunten el 3-0 amb els últims 10 minuts. A semifinals vam jugar contra el Sabadell i vam guanyar 0-7. Vam arribar a la final una cosa que mai ens aguisi'm plantejat, encara que vam perdre 0-3, contra les corts, vam jugar molt bé, un partit molt igualat, però al final es va notar el cansament i van sentenciar el partit. Va ser una experiència inoblidable.
 • Period: to

  Acaba una etapa i en comença una nova que promet molt.

  El 21/6/2019, va acabar una etapa molt important a la meva vida, vaig acabar l'escola. Va se un dia que no com reaccionar. Si esta contenta i emocionada per la nova etapa o estar trista per deixar l'escola. Quan ets petit veus l'institut com una cosa molt llunyana i poc a poc es va apropant sense que t'adonis i un en un moment ja esta aquí.
 • Period: to

  KT Colònies

  De l'1 al 10 d'agost, cada any el meu poble organitza unes colònies pels nens i nenes del poble, sempre tots els nens tornen amb un somriure sota el nas, es pot anar des de 3r de primària, jo els anys abans no volia anar i aquell any vaig decidir anar. I m'ho vaig passar molt bé.
 • Period: to

  1 ESO

  El 12/9/2019, vaig començar una nova etapa, vaig començar l'institut. Estava molt nerviosa. El primer dia d'institut, no sabia si està contenta per començar l'institut o trista perquè començava un nou curs i s'acabava l'estiu.
 • Period: to

  La Covid-19

  El desembre del 2019, es va descobrir un virus que sa mort moltisima gent, es una cosa preocupant i estem a punt de arribar a un any des de que va començar tot, no es pot sortir sense mascareta. Durant tres mesos, no podiem sortir de casa de cap manera. I va ser molt dur.