Linea del temps

Lineia del temps Marc

 • Barça sistet

  Barça sistet
  El FCB va guanyar 6 títols en una sola temporada.
  Va ser un any molt difícil però amb moltes alegries pel club.
  Va ser un fet social i deportiu històric.
  En aquell moment l'entrenador era en Pep Guardiola, un ex jugador del club molt estimat. https://www.google.com/search?q=Pep+Guardiola&rlz=1C1CHZN_esES976ES977&sourceid=chrome&ie=UTF-8&safe=active&ssui=on
 • Naixemanet

  Naixemanet
  Vaig néixer el 9 d'Agost del 2009 a les 01 de la matinada, després de 2 dies intentant sortir de la panxa de ma mare. Un cop vaig sortir, em van portar al quiròfan, perque m'havien d'operar dels budells, perque estaven obstruïts.
 • Period: to

  MALALT

  Durant 7 anys he esatt sempre molt malalt, vaig neixer i vaig estar en la incubadora, després de 2 operacions vaig esatr a la UCI 1 mes , despreés hospitalitzat en 4 ocacions per neumònia i així durnat molt temps i prenent molt medicaments.
 • gran nevada

  gran nevada
  Va caure molta neu a Barcelona, jo encara era molt petit, anava en cotxet, però he vist moltes fotos i va ser una bona nevada a Barcelona. Nosaltres vivim al CArmel i el meu pare m'explicava que va haver d'aparcar el cotxe a la plaça Sanllehy perque no podia pujar el cotxe, relliscaven les rodes i va pujar a coll a la meva germana fins a cas que hi ha uns 20 minuts caminant. Va ser un caos amb el trànsit perque la ciutat no estava preparada per això.
  https://www.youtube.com/watch?v=rWN5OPcfoa0
 • bateig

  bateig
  Em vaig batejar i la meva germana feia la comunió.
  Ho vam fer a l'església de Sant Joan, a la plaça Virreina. Va vindre tota la família i vam anar a celebrar-ho a un restaurant. Jo encara era petit i no m'enrecordo, però he vist moltes fotos. https://es.wikipedia.org/wiki/Bautismo
 • braç trencat

  braç trencat
  Vaig caure d'un esglaó petit i em vaig fer un esquinç al canell.
  Em va fer molt mal, estava estiuejant a Santa Perpètua i vam anar a la Quirón. Vaig estar aquella 15 dies d'estiu sense poder-me banyar-me a la piscina. Això sí, no parava de jugar amb els meus amics de la zona comunitària.
  https://farmalastic.cinfa.com/blog/esguince-muneca
 • Primera esquiada

  Primera esquiada
  Per primera vegada vaig anar a esquiar amb la meva família.
  Vam anar amb els meus cosins, pares, avis i tiets. Vaig passar molt fred. Els meus pares em van contractar un monitor durant 2 hores perque m'ensenyés una mica, almenys a començar. La meva germana ja té més habilitat, segurament en poc temps ho podré fer bé.
  https://www.aramon.com/blog/consejos-esquiar-mejorando-tecnica-esqui/
 • Caiguda barbeta

  Caiguda barbeta
  La meva germana celebrava el seu aniversari en la pista de patinantge del barça, al sortir d'allà, com faig el cabra constantment vaig caure al terra, picant amb la barbeta sobre un petit esglaó que hi havia, vam haver de tornar en metro i recordo que la meva mare em va portar tot el viatge amb un mocador apretat a la barbeta fins a Fontana, on vam deixar a les nens amb les seves mares. Després vam anar al metge directament i em van ficar 4 punts.
 • Acampada

  Acampada
  Per primera vegada vaig dormir amb els meus amics a l'escola, va ser molt divertit. Encara no havia marxat fora de casa a dormir, que nos familia. Al principi va estar molt bé, però a l'hora d'allitar-nos vaig trobar-los a faltar. Erem 4 o 5 nens per tenda. a l'endemà ens ho vam passar pipa perque van vindre els pares a pendre xocolata.
 • bici

  bici
  Aquest dia va ser molt guai per mi, perque vaig anar sol en bici sense rodes petites, això sí vaig ensopegar amb un matoll.
  Em vaig rascar les cames i no em va fer gens de gràcia, però ho vaig intentar de nou i va anar millor.
  Va ser a Santa Perpètua, que era on passava els meus 3 mesos de vacances, a casa de la meva àvia.
 • Period: to

  Primaria

  Ha sigut una etapa amb moltes experiències positives i negatives. He fet molt amics, he après coses que no sabia, ens hem divertit molt, però també m'adono que haig d'estudiar molt i no m'agrada gaire.
 • Reis Mags

  Reis Mags
  Tenia la intuïció que alguna cosa passava amb els Reis Mags, però no m'ho volia acabar de creure. Jo preguntava molt als meus pares, però intentaven que no sapigués la realitat. Però aquell Nadal, ja no van poder amagar-m'ho més i em van explicar tot. Va ser una pena i una mica desil·lusió, però a partir d'ara ja formava part dels cosins grans!
  https://www.reisdorient.cat/
 • Atemptats Barcelona

  Atemptats Barcelona
  Va haver un atemptat jihadista a Barcelona, concretament a les Rambles, on van morir persones i moltes van resultar ferides.
  Es un esdeveniment polític, però també històric i social.
 • Tsunami

  Tsunami
  Va haver-hi tsunami a Indonèsia, on van morir moltes persones, es van destruir moltes cases, va ser una desgràcia i un fet climàtic molt important.
 • Period: to

  Pre aleví

  Etapa boníssima, on vaig aconseguir amb els meus companys guanyar la lliga. Va ser una super experiència, vaig fer bons amics però també vam treballar molt. Estic molt content d'haver passat aquest temps amb aquest equip, vaig riure molt, però també haig de dir que teníem un entrenador molt exigent.
 • Period: to

  COVID

  Durant 2 anys hem patit un virus mortal per moltes persones i hem hagut de canviar les nostres vides durant molt de temps amb certes restriccions i poc contacte entre les persones.
 • Torneig futbol

  Torneig futbol
  Per primera vegada vaig participar en un torneig de 4 dies fora de casa amb els meus amics de futbol sala, a la Cerdanya
 • Hípica

  Hípica
  Normalment, a l'estiu i per festes escolars, pujo a la Cerdanya i faig classes d'hípica amb la meva germana i cosins. Aquest dia, va ser un dels pitjors dies que recordo, el meu cavall no va aturar a temps i va frenar en sec davant la valla, jo vaig saltar per damunt i em vaig encastar contra la valla, fent-me una gran ferida a les, costelles, braç i cama. Es va trencar la samarreta i es van foradar els pantalons. Per sort vaig ben equipat amb casc, però tinc molt mal record d'aquell dia.
 • Period: to

  ESO

  Inicio una nova etapa escolar, l'ESO http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/secundaria/
  ESO, en la que m'he adonat que cal esforç per poder aprovar, descobreixo noves amistats a l'escola i nous profes i noves maneres de treballar. Es una etapa difícil.
 • Guerra ukrania

  Guerra ukrania
  Va començar la invasió Russa a Ukrania
  Es un fet econòmic i polític que canviarà la història i la vida de moltes persones a tots els nivells.
 • Will Smith

  Will Smith
  En l'entrega dels premis "Óscar", el presentador va fer una broma sobre la alopècie d'una persona del públic, i el seu marit va pujar a l'escenari i li va pegar una bufetada molt forta, deixant a tots amb la boca oberta per la reacció.
  Aquest fet passarà a la història com a esdeveniment cultural i social molt important.
  https://www.youtube.com/watch?v=myjEoDypUD8
 • Skatepark

  Skatepark
  Aquest dia ha sigut una mica desastrós. A l'skate parc de la Cerdanya, estava amb el meu patinet dins d'un circuit molt xulo, però em vaig confiar massa i en una corba vaig caure i vaig donar 3 voltes a terra. Em vaig fer una ferida al genoll. Tots allà som una pinya i em van vindre a ajudar altres nens. El pitjor va ser haver d'anar a casa caminant lisiat.