El meu eix cronològic

By aidemo
 • El meu naixement

  El meu naixement
  Jo vaig néixer el 9 d'octubre de 2007.
 • Period: to

  L'etapa de la guarderia

  Quan era molt petita que encara no anava a l'escola, els meus pares em van portar a una guarderia, on em cuidaven unes altres persones fins que arribaven els meus pares a buscar-me, perquè com ells havien de treballar per poder guanyar diners i cuidar-nos uns dels altres, no ens podrien portar a la feina i estar allà perquè només plorariem, i no parariem de molestar als pares, i a tots els de la feina.
 • Naixement del meu germà

  Naixement del meu germà
  El meu germà va néixer el 19 d'abril de 2010. Crec que va ser el dia del seu bateig, que la meva mare em va dir que l'agafes una mica, però a mi em feia fastig i no el vaig volguer agafar, i la meva mare es va riure, i jo estava amb la cara de fastig, pensant no em fagis agafar aquesta cosa.
 • Period: to

  L'etapa d'infantil

  Poc després d'acabar la guarderia, vaig començar a fer infantil a una escola que es deia cormar que volia dir cor de Maria, encara que ara es diu kostka.
 • Period: to

  L'etapa de ballet

  Quan tenia 4 i 5 anys, em vaig apuntar a ballet i vaig fer dos anys però, al cap d'un temps em vaig adonar que cada dia feiem el mateix i això m'avorria bastant, i per això ho vaig deixar. Però mentre que feia m'ho passava bé, fins que em vaig adonar d'això.
 • Period: to

  L'etapa de la gimnàstica

  Jo vaig començar a fer gimnàstica amb 4 anys i encara no hi he acabat. Segueixo fent gimnàstica perquè m'agrada molt, no sempre fem el mateix, anem variant tot, tant els aparells, com els elements.
 • El meu primer dia de gimnastica

  El meu primer dia de gimnastica
  Vaig començar a fer gimnàstica quan tenia quatre o cinc anys i la veritat es que estava una miqueta nerviosa al principi perquè noconeixia a ningú i no sabia res, però a mesura que van anar passant els dies vaig fer més amigues, i ja no em volia desapuntar de gimnàstica.
 • Period: to

  L'etapa de primària

  Un cop acabat l'infantil vaig canviar-me d'escola per fer la primària, em vaig canviar del cormar al Vedruna gràcia, amb uns quants companys que ens coneixiem des de ben petits.
 • La meva primera dent caiguda

  La meva primera dent caiguda
  Se'm va caure el primer dent pel 2015, no se el dia exactament, però ho he intentat aproximar. Aquest dia em va fer molt feliç perquè era el primer dent que se'm queia i estava molt emocionada perquè sabia que vindria el ratolí Perez, i em vaig il·lusionar molt.
 • Primer braç trencat

  Primer braç trencat
  Em vaig trencar un braç per primera vegada. Primer em vaig fisurar el braç dret i pocs dies abans d'acabar la recuperació em trenco el braç esquerra. Em vaig posar trista perquè aquell any no vaig poder competir, banyar-me a la piscina, i no vaig poder fer moltes més coses de les que m'hagués agradat fer.
 • Primera copa de gimnàstica

  Primera copa de gimnàstica
  Vaig guanyar la meva primera copa de gimnàstica al 2017, amb la segona posició i em vaig posar tant contenta que casi ploro d'alegria, perquè no m'ho creia.
 • El referendum de l'1 d'octubre (Polític)

  El referendum de l'1 d'octubre (Polític)
  Va ser un dia on la gent va voler anar a votar per veure la gent que volia ser independent i la que no.
  Segons l'Estat Espanyol es va considerar il·legal la votació i llavors van voler que no es fes i van procurar impedir-ho, i l'única manera que van trobar va ser enviar policies a les escoles per agafar les urnes i així impedir la votació
 • Operació al meu avi

  Operació al meu avi
  Van operar al meu avi a l'Hospital de Barcelona perquè se li va trencar una vena del coll ajupint-se i casi es mor en aquesta operació. Ara no es pot moure, casi no parla, l'has de cuidar molt, pobret.
 • Primera competició en un campionat d'Espanya de gimnàstica artística

  Primera competició en un campionat d'Espanya de gimnàstica artística
  Vaig competir per primera vegada al campionat d'Espanya de gimnàstica artística i jo estava molt nerviosa perquè mai havia competit en un campionat d'Espanya, però en d'altres si. Com era un campionat on competien totes les nenes d'Espanya em vaig posar més nerviosa, i per això em va sortir una mica malament. Però bueno, per algo es comença.
 • Primer viatge amb avió

  Primer viatge amb avió
  Vaig viatjar per primera vegada amb avió per anar a Disney Land i al principi em feia una mica de por que l'avió, per el que fos, es desviés o es caigués però després em vaig dormir i no em vaig enterar de quasi res.
 • Disney per primera vegada

  Disney per primera vegada
  Vam anar a Disney per primera vegada en la nostra vida i els nostres pares ens van despertar a mi i al meu germà a les quatre de la matinada i lo pitjor es que no ens van dir a on anavem. I jo i el meu germà morts de son.
 • Segona al campionat de Catalunya

  Segona al campionat de Catalunya
  Per primera vegada a la meva vida em vaig classificar pel campionat de Catalunya i a sobre vaig quedar segona, o sigui que més feliç no podia estar
 • Borrasca Glòria (Climàtic)

  Borrasca Glòria (Climàtic)
  Va ser un cicló extratropical de llarg recorregut en el Atlàntic Nord que va afectar el nord d'Estats Units, Canadà oriental, la Península ibèrica i Europa .
  Després de creuar el nord d'Espanya, Glòria es va intensificar durant diversos dies sobre el mar Mediterrani occidental, aportant pluges i nevades intenses, vents forts i onatge significatiu a moltes àrees de l'Europa del sud i Àfrica de nord.
  Com es tropical, en teoria aquí no hauria de passar, per això es creu que es per el canvi climàtic
 • Estreno un element nou de gimnàstica

  Estreno un element nou de gimnàstica
  Vaig estrenar un element nou a la barra en una competició, amb la qual cosa fent aquest element al terra em vaig trencar el braç. Llavors el haver-lo clavat i no haver-me caigut em va fer molt feliç.
 • L'efecte de la llum (Econòmic)

  L'efecte de la llum (Econòmic)
  El capítol argentí de l'ONG "Litre de Llum" és un projecte solidari i ecològic que ajuda a il·luminar habitatges sense electricitat a les comunitats marginades.
  Consisteix a reutilitzar ampolles de plàstic i materials d'origen local.
 • Alemanya recomana als seus ciutadans no viatjar enlloc de el món (Social)

  Alemanya recomana als seus ciutadans no viatjar enlloc de el món (Social)
  A la 13:30 el Govern alemany, aquest dilluns ha recomanat a tothom no viatjar si no és imprescindible, com a mesura contra l'epidèmia del coronavirus. Es tracta de reduir al màxim els riscos d'expansió de l'epidèmia. Això inclou els viatges, ha indicat una portaveu del ministeri d'Afers Exteriors.
  Fins ara, des d'aquest departament s'havia limitat aquest advertiment a les regions de risc, inclosos països europeus com Itàlia, i Espanya, on s'ha estès amb més rapidesa i virulència el coronavirus.
 • Totes les opcions estan sobre la taula després de l'atac a l'Iraq (Cultural)

  Totes les opcions estan sobre la taula després de l'atac a l'Iraq (Cultural)
  El Govern de Trump va culpar de l'atac contra la base aèria de Taji a milícies xiïtes recolzades per l'Iran.
  El secretari de Defensa dels Estats Units, Mark Esper, va advertir dijous (2020.03.12) que "totes les opcions estan sobre la taula", un dia després que atacs amb coets contra una base militar a l'Iraq deixés 3 militars morts: dos nord-americans i un britànic.