Thomas edison vs nikola tesla la guerra de las corrientes

Projecte trimestral Física i Química

 • Naixement de Thomas Alva Edison

  Naixement de Thomas Alva Edison
  Va néixer al Estats Units, Milan, a una petita localitat D'Ohio, la seva família era de classe mitjana.
 • Naixement de Nikola Tesla

  Naixement de Nikola Tesla
  Va néixer el 10 de juliol de 1856 en Smiljan, una petita localitat situada a la actual Croàcia.
 • Infermetat (còlera)

  Infermetat (còlera)
  Al 1873 Nikola Tesla va caure malalt de còlera, això quasi acaba amb la vida d'aquest geni. El jove només tenia 17 anys, encara tenia una vida per davant. Tesla va demanar al seu pare que si ell es recuperava de la seva infermetat, el pare li envies a la millor universitat d'enginyeria que hagués. Anys més tard el seu pare compleix i entra a la millor universitat.
 • Fonógraf

  Fonógraf
  Invent de Thomas Alva Edison.
  El fonògraf va ser inventat el 1876 amb l'ajut de Eldridge R., Johnson i Émile Berliner, va ser el primer dispositiu amb les capacitats de reproduir sons. La primera cançó que es va reproduir va ser "María tenia un porquet" al 1 de novembre de 1877
 • Bombeta incandescent

  Bombeta incandescent
  Fet per Thomas Alva Edison
  Va ser la primera persona en fer-ho, era una bombeta amb un filament de carboni amb una duració de 40 hores, va ser la primera bombeta comercialment viable.
  Això va provocar que tingues llum a casa tota la població.
  La bombeta està feta:
  - De vidre la part que envolta el filament.
  - El filament de carboni.
  - A l'interior té algun gas noble.
 • Thomas Alva Edison i Nikola Tesla

  Thomas Alva Edison i Nikola Tesla
  Edison va invitar a Tesla del que es parlava d'ell com un nou inventor, per treballar per ell. Aquesta relació al principi va ser una relació professor- alumne, però va acabant sent una de les disputes de científics de la historia. L'ego dels dos va fer que hi hagués aquest conflicte que es denomines "la guerra de corrents", ja que Tesla defensava la corrent alterna i Edison defensava el contrari, la corrent continua.
 • Micrófon de carbó

  Micrófon de carbó
  El va crear Thomas Alva Edison.
  Encara que no va ser el primer micròfon fet, va ser el millor realitzat en l'època, ja que permetia parlar i que s’escoltés amb molt bona qualitat. .
  Aquest tipus de micròfons es utilitzat en la actualitat, normalment per telefonia, perquè la seva resposta en freqüència és entre 200 i 3000Hz i això es ideal per captar la veu humana.
 • Kinetoscopi

  Kinetoscopi
  Fet per Thomas Alva Edison
  Es tracta d'una caixa de fusta amb bobines sobres les que circulen 14 metres de pel·lícula en sèrie sobre una làmpada elèctrica. Va ser considerada una màquina de projector cinematogràfic.
  Aquest invent, temps després va ser millorada pels germans Dickson.
  El nom es descompon en :
  - "Kineto" (moviment).
  - "scopos" (veure).
 • Fundació de la seva propia empresa

  Fundació de la seva propia empresa
  Tesla va fundar la seva companyia anomenada Tesla Electric Light and Manufacturing al 1888. Els primers inversors no van estar d'acord amb els plans per desenvolupar un motor de corrent alterna, i finalment el van acabar revelant del seu lloc a la companyia.
 • Bobina de Tesla

  Bobina de Tesla
  Amb 35 anys, Tesla va fer la mare dels seus més de 300 patents, aquest invent s'utilitza com a transformador elèctric compost per varis circuits ressonants acollats. Gràcies a aquest invent va poder investigar sobre altres fenòmens com és els Raigs X i també va estudiar per la transmissió d'energia sense cables.
  Avui dia, aquests dispositius es troben als museus de ciència perquè generen grans espurnes i descàrregues elèctriques, això a la gent li agrada.
 • Il·uminació utilitzant les Catarates del Niàgara

  Il·uminació utilitzant les Catarates del Niàgara
  Fet per Tesla:
  Amb la mà dels directors de l'empresa Westinhouse Electric and Manufacturing Company's en 1893, utilitzant la força de l'aigua de les Cataractes del Niàgara amb un motor de corrent alterna, va aconseguir subministrar electricitat a la ciutat de Búfalo, situada a 32 quilòmetres de les cataractes.
 • Incendi al laboratori

  Incendi al laboratori
  Aquesta desgràcia la va viure el laboratori de Nikola Tesla, i es va cremar la majoria dels seus invents, l'incendi va ser misteriós, no es sap si va ser provocat.
 • La primera central hidroelèctrica

  La primera central hidroelèctrica
  La primera central hidroelèctrica va ser construïda al costat de les cataractes del Niàgara al 1896, aquesta cataracta tenia un salt de 54 metres, Tesla va influir molt en la seva construcció.
  Aquesta construcció es va basar en la transmissió d'energia que va distribuir a la ciutat de Búfalo al 1893.
 • Commandament a distància

  Commandament a distància
  Nikola Tesla es va presentar a la primera exhibició elèctrica que es va realitzar a Madison Square Garden de Nova York amb un invent anomenat "Teleautomaton" al 1898. Es tractava d'un vaixell en miniatura controlat a distància per radio. Tesla va intentar vendre'l a l'exèrcit estatunidenc, però la marina va mostrar poc interès. Al final Tesla no va contar com l'inventor, sinó que se'l va atribuir a l'enginyer espanyol Leonardo Torres Quevedo a 1903.
 • Bateria de Níquel

  Bateria de Níquel
  Thomas Alva Edison va dissenyar les bateries recarregables de níquel, formada per dos elèctrodes submergits en una dissolució alcalina. Aquest invent era una alternativa més econòmica i segura que les d'àcid i plom. Va crear les bateries de níquel amb l'objectiu d'alimentar als cotxes elèctrics que considerava que serien els vehicles del futur
 • Sistema inalàmbric mundial

  Sistema inalàmbric mundial
  Tesla va regressar a Nova York al 1900 i convencé a l’empresari J.P.Morgan per finançar la construcció d'una estació de telecomunicacions inalàmbriques (Torre Wardenclyffe), per aconseguir emetre missatges a l'altre costat de l' Atlàntic abans que Guglielmo Marconi. Finalment Morgan no va portar la finança i la torre va ser abandonada al 1906.
  Tesla defensava el seu sistema dient que era millor que el d'ondes per radio de Marconi. Però mai va emetre electricitat més allà de uns pocs metres.
 • Dictàfon

  Dictàfon
  Invent de Thomas Alva Edison.
  Aquest invent es diu que va ser creat amb la finalitat de gravar el que deien a les reunions o per captar discursos que després hauria de transcriure. Edison el va treure amb el nom d' Ediphone, però se'l va quedar la companyia Columbia Graphophone Company va posar el nom de Dictaphone (Dictàfon)
 • Medalla d'or del Congrés dels Estats Units d'Amèrica.

  Medalla d'or del Congrés dels Estats Units d'Amèrica.
  Aquesta medalla la va rebre al 1928, aquest premi només s’atorga a un individu i se la van donar a Thomas Alva Edison, ja que va patentar més de 1093 invents i la majoria relacionats amb la telegrafia, que gràcies a tot els seus invents va haver un gran desenvolupament de la civilització.
  Aquesta medalla és el premi civil més important dels Estats Units.
 • Mort de Thomas Alva Edison

  Mort de Thomas Alva Edison
  Va morir el 18 d'octubre de 1931 en West Orange i la causa va ser una arterioesclerosis.
 • Mort de Nikola Tesla

  Mort de Nikola Tesla
  Va morir el 7 de gener de 1943 a Nova York, la causa de a mort va ser un infart agut de miocardi