My timeline

 • Period: 2007 BCE to 2007 BCE

  EL DIA QUE VAIG NÉIXER

  Vaig néixer a la clínica del remei (Barcelona)
 • Period: to

  EL DÍA QUE VAIG COMENÇAR A CAMINAR

  Segons els meus pares, aquest dia va ser molt important, ja que vaig començar a caminar amb dues cames, sense gatejar i sempre es recordaran.
 • Period: to

  EL DIA QUE VA NÉIXER LA MEVA GERMANA

  L'Ona, havia de néixer al mateix dia que jo, el 15 d'agost, però per alguns problemes que vam tenir, va néixer tres dies després, el 18 d'agost.
 • Period: to

  NOVA ETAPA; EL COLE

  El 12 de setembre del 2010 també va ser un dia molt important, ja que començava una gran etapa, el cole. Allà, vaig conèixer a molta gent i vaig fer molts amics que han estat al meu costat fins ara
 • Period: to

  PRIMERS XUTS DE FUTBOL

  Vaig començar a Arenys de Munt amb els meus amics i estava molt content.
 • Period: to

  COMENCEM PRIMÀRIA

  Aquell dia estava molt nerviós, ja era gran! Aquell any vaig tenir una de les meves professores preferides i el millor és que la vam tenir tres anys seguits.
 • Period: to

  Canvi de club

  Uns anys més tard, ens volien separar perquè érem de diferents edats, llavors vam marxar tots a Sant Vicents per poder jugar tots junts com sempre. Tot i així, més tard ens van separar igualment perquè no podíem jugar amb nens de diferents edats. Al cap d'uns anys, l'equip es va anant desfent, uns van anar a Mataró, uns altres a Vilassar, els altres Arenys de Munt... i al final només m'he quedat jo a Sant Vicens i estic molt content.
 • Period: to

  ELS MEUS PARES ES SEPAREN

  Aquest dia vaig rebre la pitjor notícia de la meva vida, els primers dies estava molt aixafat i molt sol, però de mica en mica ho vaig anar superant amb la meva germana petita. El meu pare, pocs mesos després, es va ajuntar amb la Montse. Els primers dies em va costar acceptar-ho, però ara em porto molt bé amb ella. La meva mare està sola, i quan estem amb ella ens ho passem molt bé.
 • Period: to

  CANVI DE CASA

  El dia de reis, em van venir a buscar a casa de la meva mare i em van dir que perfí podíem estrenar la casa nova. Quan vaig entrar estava plena de regals. La casa era molt gran amb un jardí i una piscina enorme.
 • Period: to

  EL DIA QUE VAIG REBRE LA GRAN NOTÍCIA DE TENIR UN GERMANET

  El 15 d'agost del 2016, vaig rebre una notícia molt important. El meu pare i la seva dona, ens van dir que havien preparat una gimcana. Quant la vam acabar i perfi vam trobar el regal final, vam veure una carta que posava el següent: estimats Oriol i Ona, us volem dir que d'aquí a uns mesos naixerà el vostre germanet, jo al principi no li vaig donar importància perque no m'ho creia. Però al cap d'uns dies, m'ho vaig començar a creure i em vaig posar molt content.
 • Period: to

  EL DIA QUE VA NEIXER EL MEU GERMÀ PETIT

  El dia 20 de maig del 2017 estava comprant al Caprabo amb la meva mare i amb la meva germana i va trucar al meu pare per dir-nos una notícia molt important. Ja havia nascut l'Arnau! Ràpidament la nostra mare ens va portar a la clínica i el vam poder veure per primer cop
 • Period: to

  GRADUACIÓ

  Va ser un dia especial, la graduació!
 • Period: to

  ENTRO AL INSTI I DESPEDIDA DE SISÈ

  Aquesta etapa va tenir moments bons i moments dolents. El 18 de juny del 2019, va ser un dia molt trist, ja que jo i els meus companys ens acomiadàvem de l'escola. Després d'unes grans vacances va començar l'institut. El primer trimestre em va costar adaptar-me, matinar més, plagar més d'hora, baixar amb bus... El segon trimestre ja em va anar millor, m'anava acostumant de mica en mica.
  El tercer trimestre vaig començar bé, però en rebre la notícia del confinament em vaig desanimar.
 • Period: to

  ADAPTACIÓ AL CONFINAMENT

  La veritat és que vaig començar bastant malament, molt bloquejat, sense saber què fer, sense gana... Però en anar-me'n acostumant ja vaig començar a fer més coses i més tasques. Tot i aquest difícil començament, vaig treure unes molt bones notes i vaig estar molt orgullós de mi!
 • Period: to

  COMENÇO SEGON AMB NOVES NORMES PEL COVID-19

  Aquest any, m'estic emportant moltes sorpreses negatives com per exemple les notes de la preavaluació. Jo mai he tret aquestes notes tan dolentes, i a casa n'estic pagant les conseqüències. Espero que ho millori!