El resplandor

Les pel·lícules de terror més populars de la història

By ivaires
 • 2013 BCE

  Expediente Warren

  Expediente Warren
  Aquesta pel·lícula dirigida per James Wan narra la història real de les trobades paranormals que viu la familia Perron a la seva casa de Rhode Island a principis dels anys 70.
 • 2002 BCE

  The ring

  The ring
  Aquesta és una pel·lícula dirigida per Gore Verbinski que relata l' investigació que fa una periodista sobre les misterioses morts de gent després de veure una cinta. La periodista no pararà fins trobar aquella cinta i veure-la.
 • 2001 BCE

  Los otros

  Los otros
  Aquest és un film d'Alejandro Amenábar guanyador de 8 premis Goya.
  La pel·lícula tracta sobre una dona que viu a una casa victoriana amb els seus fills els quals pateixen una enfermetat molt rara que els impedeix exposar-se a la llum del sol, ella imposa unes normes: Mai s'obrirà una porta si no s'ha tancat l'anterior i la casa haurà d'estar sempre a les fosques. Però les normes es veuran desafiades per circumstàncies que ella no pot controlar.
 • 1999 BCE

  El sexto sentido

  El sexto sentido
  Dirigida per M. Night Shyamalan aquesta pel·lícula va ser nominada a 4 premis Òscar i dos Globus d'Or i explica la història de Malcom Crowe un psicòleg infantil que intenta ajudar a un nen que posseeix un do, veure morts.
 • 1991 BCE

  El silencio de los corderos

  El silencio de los corderos
  Dirigida per Jonathan Demme aquesta pel·lícula va guanyar 5 premis Òscar a la millor pel·lícula, al millor director, al millor actor (Anthony Hopkins), a la millor actriu (Jodie Foster) i al millor guió adaptat.
  El film explica la història de Clarice Starling una psicoanalista universitària que ajuda al FBI a trobar a "Buffalo Bill" un assassí en serie. Per fer-ho Clarice ha de contactar amb el Dr. Hannibal Lecter antic psicoanalista i assassí ingressat a una presó de màxima seguretat.
 • 1988 BCE

  Chucky

  Chucky
  Pel·lícula dirigida per Tom Holland que explica la història d'un assassí anomenat Charles Ree que és abandonat pel seu còmplice al moment de la seva mort, però abans de morir Charles entra a una botiga de joguines i fa un ritual vudú amb una de les joguines per transferir-li la seva ànima i poder venjar-se del seu còmplice.
 • 1984 BCE

  Pesadilla en Elm Street

  Pesadilla en Elm Street
  És una pel·lícula dirigida per Wes Craven que explica la història d'un grup de joves que són perseguits en els seus somnis per un home amb la cara deformada pel foc i uns guants que acaben amb uns ganivets afilats. Els joves intentaran acabar amb ell.
 • 1982 BCE

  Poltergeist

  Poltergeist
  Aquesta és una pel·lícula dirigida per Tobe Hooper que va rebre tres nominacions als Òscars pels millors efectes visuals, bso (banda sonora original) i millors efectes de so. La història d'aquest film és la de una familia a la que comencen a succeïr successos paranormals.
 • 1980 BCE

  El resplandor

  El resplandor
  Dirigida per Stanley Kubrick aquesta pel·lícula explica els successos paranormals que els hi succeeix a una família després d'instalar-se a un hotel.
 • 1980 BCE

  Al final de l'escala

  Al final de l'escala
  Dirigida per Peter Medak, aquesta és una pel·lícula que explica la vida de John, un compositor que acaba de perdre a la seva famíia en un accident i decideix mudar-se a una casa solitària, no obstant , al poc temps d'instalar-se començen a succeïr coses extranyes i un dia descobreix una cambra secreta al final de l'escala.
 • 1979 BCE

  Alien

  Alien
  Dirigida per Ridley Scott guanyadora d'un premi Òscar als millors efectes visuals i nominada als Globus d'Or per la millor banda sonora.
 • 1978 BCE

  La nit de Halloween

  La nit de Halloween
  És una pel·lícula dirigida per John Carpenter i parla de la història de Michael un nen de sis anys que assassina a la seva família. Més tard és internat en un psiquiàtric del que s'escapa quinze anys més tard precisament la nit de halloween.
 • 1975 BCE

  Tiburón

  Tiburón
  Pel·lícula dirigida per Steven Spielberg.
  Tiburón va ser la producció més taquillera de la història abans de que s'estrenés Star Wars i va ser premiada per la seva banda sonora i muntatge.
 • 1974 BCE

  La matança de Texas

  La matança de Texas
  És una pel·lícula de cinema independent dirigida per Tobe Hooper . La pel·lícula relata la història d'una família de caníbals que ataca a un grup d'amics que viatjàven a Texas.
 • 1973 BCE

  L'exorcista

  L'exorcista
  Dirigida per William Friedkin aquesta pel·lícula relata els fets de la possessió de Regan MacNeil, una nena de 12 anys i l'exorcisme a la que és sotmesa.
  El film va guanyar 2 premis Òscar per el millor guió adaptat i el millor so i 4 Globus d'Or per a la millor pel·lícula, el millor guió, la millor actriu secundària i al millor director.
 • 1971 BCE

  Psicosi

  Psicosi
  Dirigida per Alfred Hitchcock va ser nominada a 4 premis Òscar (millor actriu), (millor director), (millor cinematografía en blanc i negre), (millor direcció de decoració).
 • 1969 BCE

  La llavor del diable

  La llavor del diable
  Aquesta pel·lícula va ser dirigida per Roman Polanski.
 • 1963 BCE

  Els ocells

  Els ocells
  Aquesta pel·lícula està dirigida per Alfred Hitchcock i va estar nominada a un Òscar pels millors efectes especials.
 • 1922 BCE

  Nosferatu

  Nosferatu
  El director d'aquesta pel·lícula és Friedrich Wilhelm Murnau
  I es basa en la novel·la Dràcula, escrita per Bram Stoker.