Aesh

La Vida de ayesha

 • El Meu Naixement.

  El Meu Naixement.
  Hola, sóc Ayesha. Jo soc de Pakistan. Vaig néixer a l'Hospital del Pakistan en el 2004.
 • el meu primer any

  el meu primer any
  Jo tenia 1 any, quan vaig començar a caminar. I també vaig començar a parlar una mica. Jo era una nena molt sana quan era petita.
 • Terratrèmol

  Terratrèmol
  El Pakistan va tenir lloc un gran terratrèmol durant el 2005. Jo era molt petita. Però va ser un terratrèmol molt intens. 87 mil persones van morir en aquest terratrèmol. Va ser el terratrèmol més fort al Pakistan. I la gent hi va perdre cases. Molta gent va resultar ferida en aquest terratrèmol.
 • Quan vaig anar a Islamabad per primera vegada.

  Quan vaig anar a Islamabad per primera vegada.
  Vaig anar a Islamabad amb la meva família per primera vegada de la meva vida. Jo era molt petita, en aquell moment el meu germà era a casa. I jo estava amb els meus pares. Tinc una foto d’Islamabd amb els meus pares. Sempre que veig aquestes fotos, em sento tan feliç perquè el meu germà era a casa i gaudia amb els meus pares.
 • L'escola

  L'escola
  Crec que tenia 4 anys quan vaig començar l'escola.jo estava en un grup de jocs. Després vaig començar els estudis. Havia après a escriure, l'alfabets hi ha comptar.
 • Bibicleta

  Bibicleta
  Després vaig començar a anar en bicicleta. jo
  estima el ciclisme. Vaig participar en moltes coses i drames.
 • competicions

  competicions
  Quan era a l’escola. Vaig participar en concursos de drames i cant. i tinc la segona posició.
 • Plantes a casa nostra

  Plantes a casa nostra
  Quan era petita, la meva àvia acostumava a plantar algunes plantes. Al nostre jardí tenim moltes plantes. Tenim una gran vinya , era molt gran. I hi havia un munt de raïm. els nostres veïns van venir a casa nostra i van menjar raïm. M’agradaria que poguessim tenir ara la mateixa planta de raïm perquè m’agrada molt.
 • cricket

  cricket
  També m'agrada el grill. Vaig jugar al criquet amb els meus amics i amb el meu germà, sobretot vaig jugar al criquet amb el meu germà. I vaig jugar al criquet a la meva escola.
 • terrorista atacat a l’escola

  terrorista atacat a l’escola
  Vam estar a l’escola el 2014. Però la massacre escolar de la ciutat de Peshawar, atac terrorista en què set combatents talibans fortament armats van assaltar el 16 de desembre de 2014 una escola primària i secundària dirigida per l’exèrcit a Peshawar, Pakistan, i van matar 150 persones, de les quals almenys 134 eren estudiants.
 • Zoo de Barcelona

  Zoo de Barcelona
  Vaig anar al zoo de Barcelona el segon temps de la meva vida amb el meu viatge escolar. Hi vaig veure molts animals. Hi vaig veure diferents tipus de micos .I m'agrada. No vaig veure el lleó perquè dormien. Vaig veure la girafa. va ser un dia especial per a mi. vaig gaudir molt.