La meva linea del temps

 • Naixament Iris

  Naixament Iris
  Era el dia 5 de desembre quan la meva mare va començar amb les contraccions, a les 11 la van portar a quiròfan i no va ser fins a les 7.45 del dia 6 que vaig néixer. El dia que vaig néixer va ser el dia més important i feliç de la seva vida, havia lluitat molt per ser mare i finalment ho va aconseguir.
 • Començo a caminar.

  Començo a caminar.
  Quan tenia 8 mesos vaig començar a caminar, però sempre necessitava la mà de la meva mare, em van dir que fins i tot els feia una mica malt d'esquena. Fins al desembre que vaig començar a caminar sola.
 • La gran nevada

  La gran nevada
  El dia 8 de març va ser la gran nevada, la més important del segle a Catalunya. La ciutat es va colepsar per complet.
 • La meva primera vegada en la neu

  La meva primera vegada en la neu
  Aquesta va ser la meva primera vegada a la neu, estava amb la meva família, em vaig tirar moltes vegades amb trineu i vam fer un ninot de neu, m'ho vaig passar molt bé.
 • Començo l'escola

  Començo l'escola
  El dia 13 vaig començar el que seria una de les meves millors etapes, encara que el principi separar-me de la meva mare em va costar, estava nerviosa però de seguida em vaig adeptar.
 • Manifestació per la independencia de Catalunya

  Manifestació per la independencia de Catalunya
  Vaig anar amb la meva família a la manifestació per la independencia de Catalunya. Va ser molt emocionant, veura tanta gent reunida en un mateix lloc tots de color groc i
  sostenint la bandera de la independencia.
 • Viatge a paris

  Viatge a paris
  Vaig anar amb la meva mare i la meva avia a Disneylandia. Encara que tenia cinc anys m'en recordo bastant bé. Em vaig pujar a les atraccions que podia i vaig veure molts espectacles i que en general van estar molt xulos. Pero especialment va haver-hi una atracció de caiguda lliure de cinc pisos que per mi va ser genial pero en canvi per la meva mare i la meva avia va ser fatal.
 • Nèixament de la meva cosina Abril.

  Nèixament de la meva cosina Abril.
  Vam anar a veure a la meva cosina petita a l'hospital.
  Va ser un dia que va marcar molt la meva vida perque va arribar un nou membre a la nostre familia i yo llavorens no havia vist ningun bebe i em va impresionar. Me la van deixar agafar en braços i va ser una sensació molt bonica.
 • La panotxa em treu la meva primera dent.

  Era un dia d'estiu,estava a Blanes a casa dels meus tiets i cosines,estava menjant una panotxa quan de cop i volta vaig notar que sem havia caigut una dent, pensava que me l'havia tregat , pero vaig girar la panotxa i em vaig adonar que s'havia quedat clavada. I aquesta va ser la primera vegada que sem va caure una dent . I per la nit el ratolí Perez em va deixar un regal.
 • Viatge a Madrid

  Viatge a Madrid
  Un dels meus grans somnis de petita era veure un os panda, cosa que li deia molt a la meva mare. Per això vam fer aquest viatge, vam anar al zoo de Madrid i vam veure els dos osos pandas, va ser una experiència inolvidable. A part vam aprofitar per conèixer Madrid i també vam anar al parc de la Warner Bross. Va ser un viatge magnífic.
 • Referèndum sobre la independència de Catalunya.

  Era l'u d'octubre, quan habiem de votar per si voliem que Catalunya fos un estat independent en forma de republica. Vaig acompanyar a votar a la meva mare a l'escola Vedruna. Quant estavam esperant a la cua va venir la policia a dispersarnos va haberi una mica de por però al final la gent va poder votar.
 • Dos creues inolvidables

  Dos creues inolvidables
  El primer creuer va ser a principis de gener,vam anar tota la familia per celebrar que els meus avis feien 50 anys de casats. Vam anar a las illes canaries. El segon creuer va ser amb la meva mare , vam anar a Italia , a visitar Pisa, Florencia, Milà , Nisa i Roma. M'ho vaig passar molt bé.
 • Viatge a Londres

  Viatge a Londres
  Vaig anar 5 dies de viatge amb la meva mare a Londres, vaig veure el Big Ben , em vaig montar al london eye, vam passejar per els parcs i en un hi havia com un riu i ens vam banyar amb anecs i cisnes, vam anar a molts llocs i la experiencia va ser super xula i em va agradar molt.
 • La pandèmia

  La pandèmia
  Aquest es un dels fets que han canviat la nostre vida. Tot va començar al març del 2020, quan a l'escola ens van dir que hauriem de estar confinats 15 dies, encara que tot i aixi no serien 15 dies. Vam estar com 3 mesos sense poder sortir de casa,sense podernos relacionar. Va ser molt dur i encara avui en dia seguim portan mascaretes i encara que no hi hagi tantes restriccions i ja hagin trobat la vacuna , es un fet que ha canviat molt la nostra vida.
 • El millor regal de la meva vida.

  El millor regal de la meva vida.
  Era el dia 25 de desembre un dels dies més esperats. Estava a casa meva amb les meves cosines, tietes i la meva mare, Ens vam despertar molt dora perque teniem intriga. Llavors vam obrir els nostres regals i a mi em van regalar un hamster. Estava super contenta i va ser el millor regal de la meva vida.
 • Començo la secundaria i acabo la primaria.

  Començo la secundaria i acabo la primaria.
  Finalitzo una de les meves millors etapes, gracies a tots els meus amics de l'escola, els mestres etc. I començo una nova etapa que es diferent i espero que sigui igual o millor que la de l'escola.