Img 1121

La Meva Historia

 • Period: to

  Infancia

 • Neixament

  Neixament
  Jo vaig neixer el 26 de setembre de 2010 a la clinica abofil. Tota la familia estava esperant a que algú sortis a dir que ja estava aqui, peró la veritat es que no vaig tardar res, la meva mares m'explicava que vaig sortir ràpid per que tenia ganes de estar aquì.
 • Primera paraula

  Primera paraula
  La primera paraula va ser al 2011. La meva primera paraula va ser "MAMA". Va ser el mateix any que vaig donar els primers passos, en alquell moment ja dominava més el caminar.
 • Primers passos

  Primers passos
  El dia que vareig fer els primers passos era un divendres de 2011 per la nit, jo ja estava intentant fer-ho peró no podia al estar una bona estona em vareig aixecar i vaig poder donar unes petgades cap endevant, si que és veritat que al final em vaig tornar a caure peró vaig fer el que vaig poder.
 • Principi de la Escola

  Principi de la Escola
  Al 2012 vaig començar l'escola, aquell dia estava molt nervios ja que no coneixia a ningú, peró igualment havia de anar-hi. LA primera persona que vaig coneixer al començar l'escola va ser l'Eloy, aquell dia no volia parlar amb ningú ja que estava trist per no estar amb els meus pares, finalment em vaig adaptar molt ràpid.
 • Period: to

  Primaria

  Inicia la primaria.
 • Comença la primària

  Comença la primària
  El dia que vaig Començar la Primària Estava molt nerviós. Peró a la vegada content ja que feia molt de temps que no veia a els meus amics.
 • Viatge a New York

  Viatge a New York
  L'any el qual vaig anar a New York va ser eL 2017.
  El dia que ens varen donar els tickets em vaig posar a corre per tota la casa. Va ser en el meu cumpleanys. Jo no mesperava una cosa així, ja que tant sols tenia 8 anys. Pero la veritat m'ho vaig pasar molt bé, el problema era que no podia venir el meu pare ja que no podia tenir festa. Aleshores Vaig dir de trucar-lo cada dia i aixi es com ho vam fer.
 • El covid-19

  El covid-19
  El 2020 va ser el pitjor any. L'any va començar amb la noticia de que un virus de China s'estava propagant, no li varem donar molta importancia fins que al març ens varen confinar per dos setmanes per el virus. Nosaltres no li varem donar importancia e inclus ho varem celebrar ja que eren dos setmanes lliures. Peró a la primera setmana ens varen confinar durant proxim avis. jo pensava que serian uns cinc,quatre o sis dies peró cada cop pasaven més i més setmanes i tot eren males noticies.
 • Tornada a l'escola

  Tornada a l'escola
  En el 2021 varem tornar a l'escola. Aixó si, amb mascaretas, tot era molt extrany ja que a la gent nómes li podies veure els ulls. Las classes eren diferents, en comtes de ser A i B erem A, B i C. La gent no entenia res de el que deiem ja que amb la mascareta haviem de cridar més fort i vocalitzar més. A l'hora del pati haviem de anar per torns. Els malesestars de la gent eren molt delicats ja que si un es posava malament ens haviem de cofinar tota la classe.
 • Inici de la ESO

  Inici de la ESO
  Bé,doncs aquest any he començat la ESO, la veritat no hera com m'ho esperava ja que pel que m'havien dit semblava un "infern", la veritat no és com m'ho havien dit ja que jo penso que no és tant dolent com em deien. Els profesors no son tant dolents com deien. Avera si que és vertat que no tots són els millors, tinc la meva preferencia, peró en general estan bé. Las aules són bastant grans algunes més que altres. Pero estan bé. Jo crec que aquest será un bon any amb noves amistats i bons estudis
 • Period: to

  Secundaria