Unnamed

LA MEVA AUTOBIOGRAFIA

 • EL MEU NEIXEMEN

  EL MEU NEIXEMEN
  Jo se suposava que havia de néixer a finals de febrer, però no, ho vaig fer al 11 de març.
  Si no fos suficient això, el meu part va ser complicat, quan vaig sortir no plorava, ja que tenia el cordó umbilical donat tres voltes al coll, gràcies a això vaig estar en observació 1 mes amb nadons prematurs al voltant.
 • EL ZOO EM DÓNA POR

  EL ZOO EM DÓNA POR
  La meva primera vegada al zoo gairebé em costa un dit, ja que a la gàbia del ruc hi vaig posar el dit, però sort que estava la meva mare perquè em va treure la mà just quan el ruc estava tancant la boca, després d'això vaig estar tot el dia amb les cabres, ja que era l'únic lloc que no em feia por.
 • COMENÇAMENT AL SG

  COMENÇAMENT AL SG
  La meva mare sempre m'ha explicat que el meu primer dia d'escola va ser graciós perquè hi havian alguns nens plorant i jo estava superemocionada per entrar, però a l'hora de sortir vaig ser jo qui plorava, perquè volia quedar-me més temps.
 • COLINES AMB ELS INDIS

  COLINES AMB ELS INDIS
  Sempre me'n recordo d'aquestes colònies, vam anar a una casa on els monitors estaven disfressats d'indis, anàvem al bosc a buscar cofres, plomes i moltes coses, la veritat se'n duanava molt bé, no me'n recordo de molt més, només que van ser les meves colònies preferides i que m'ho vaig passar molt bé.
 • BÀSQUET

  BÀSQUET
  El meu pare va ser la primera persona amb dir-me que m'apuntés a bàsquet, ja que a ell li encanta, ho vaig provar i em va agradar.
  El meu primer equip va ser el BFViladecans on vaig començar amb quatre anys, però només anava a passar l'estona i passar-ho bé.
 • HIP HOP

  HIP HOP
  La meva mare sempre va voler que fes ball per això em va apuntar a hip-hop en una acadèmia de Viladecans, però només vaig estar dos anys.
 • DEIXO DE SER DEL BARÇA

  DEIXO DE SER DEL BARÇA
  Vaig deixar de ser del barça quan el meu jugador preferit, que era Puyol, va deixar de jugar a futbol, i al 2015 em vaig tornar colchonera, i dia d'avui no em penedeixo d'aquesta decisió
 • FLAMENC

  FLAMENC
  Com no em va agradar hip-hop la meva àvia volia que m'apuntes a flamenc, ja que és d'Andalusia. Va anar a totes les convocatòries on vaig anar.
 • LA MEVA PRIMERA VEGADA A LA NEU

  LA MEVA PRIMERA VEGADA A LA NEU
  Me'n recordo d'aquell dia perquè hi era a casa, va arribar el meu pare, i amb va dir que si volia anar a la neu amb una amiga, em vaig emocionar tant, que no vaig dormir aquella nit.
 • ATM

  ATM
  Quan era al Cornella el meu pare em va dir que si volia anar a veure l'Atlètic de Madrid a l'estadi de l'Espanyol, i clarament li vaig dir que si, aquella nit m'ho vaig passar d'allò més bé.
 • SESE

  SESE
  Aquet va ser el meu millor any, i va ser gràcies al sese. Va ser la millor temporada de la meva vida, sempre jugava de titular i vem guanyar tots els partits 27/27.
 • QUARANTENA

  QUARANTENA
  En la quarantena m'ho vaig passar bé, veient pel·lícules, sèries... Trobava a faltar sortir de casa pero com feia videotrucades amb amics això em va ajudar força.
 • SURF CAMP

  SURF CAMP
  L'estiu passat vaig anar amb una companya de l'equip a Astúries a un campus de surf, va ser al·lucinant, vaig conèixer a gent de Lleó, de Galícia etc... Encara parlo amb elles, l'únic que són mes grans, tenen divuit anys més o menys.
 • CERDANYOLA

  CERDANYOLA
  No va ser una temporada bonica, però si vaig aprendre molt en tema confiança i amb qui m'ajunto i amb qui no, no va ser la millor manera d'aprendre'l, però alguna cosa havia de treure d'aquest equip.
 • IRLANDA

  IRLANDA
  Qui diria que la primera vegada que sortiria d'Espanya seria amb l'escola, i la veritat va ser de les millors experiències, un altre lloc amb cases i gent diferent, en definició la millor companyia en un lloc de deu.