LA LÍNIA DEL TEMPS DE LA VOSTRA VIDA

 • LA LÍNIA DE LA NOSTRA VIDA

  LA LÍNIA DE LA NOSTRA VIDA
  Vaig a exposar la meva vida a través d'aquesta pàgina web, intentant resumir-la i detallant només les parts més importants!
 • Period: to

  DÍA DE LA MEVA PRIMERA VICTÒRIA

  Aquest dia va ser molt especial per mi, la meva primera victòria en bicicleta i en plena competició! Era principiant de segon, va ser a Sant Boi del Llobregat! Em va venir a veure la meva cosina i estava també el meu pare, me mare estava treballant! Estava molt ben acompanyada!
 • ÈPOCA MÉS INFANTIL DELS 0-5

  ÈPOCA MÉS INFANTIL DELS 0-5
  Des de ben petita sempre m'ha agradat socialitzar i moure'm per tots i cadascun del llocs on hi passava. M'agradava conèixer a gent, jugar, i no para de riure, però si algo destacaria amb èxit, és que m'encantava ballar. Vaig estar fent gimgas a escola on anava, i després d'aquella època, curiosament, em vaig apuntar a fer sevillanes amb la meva cosina jajaja, encara m'encordono, erem petites, amb la innocència que teniem, només pensàvem en passar no-s'ho bé!
 • Period: to

  DIA EN QUE VAIG VEURE EL RACISME QUE HI HA EL NOSTRE PAÍS

  Aquell dia vaig començar a veure com és el món realment. Actualment de fet, fa res, hi tornat a haver-hi un cas. He vis pel·lícules i pel·lícules transmetent el mateix missatge un i un altre cop ja fa anys. Quan acabarem amb aquesta tortura? Vergonya de societat.
 • ÈPOCA INFANTIL DELS 5-9

  ÈPOCA INFANTIL DELS 5-9
  Durant aquesta segona època de la meva vida, els meus pares es van focalitzar en inculcar-me en algun tipus d'esport, m'encatava menjar, i es clar, necessitava un mínim de moviment per fer alguna cosa i ja de pas distreure'm! Així que amb 9 anys, vaig començar a donar-li els pedals a una escola de ciclisme a Terrassa.
 • DIA EN QUE EM VA COMENÇAR HA AGRADAR ALGÚ

  En fi, a tothom li agrada poder sentir papallones a l'estómac o bé aquells nervis tipo adrenalina en quan veus algú que t'agrada no? Doncs bé jo em vaig començar a fixar amb un nen i en fi, la veritat que es que no vam tenir res de res, però sabeu el més curiós? Que ara som com germans, les nostres famílies son com una i s'han convertit molt importants per mi. La veritat, no sé si és haver madurat, però prefereixo mil cops estar com germans.
 • Period: to

  DIA QUE VAIG CAURE FORT

  Total en una carrera a Castelldefels. Una carrera plana però ràpida. Anavem tots en pilot i vulguis o no una simple frenada pot perjudicar una caiguda o be el que tens darrere com el costat. Total que em van frenar per davant i pal suelo. Semblava que no era res perquè em vaig aixecar per continuar i acabar la carrera, però un cop finalitzada em costava caminar. Vaig anar el metge i em van dir que havia de fer tractament a la part del trocànter.
 • ÈPOCA DELS 9-13

  ÈPOCA DELS 9-13
  Aquesta ha sigut una època clau, ja que és l'època on he après tota la base del ciclisme que sé fina ara, anar en pilot en carrera, a saber fer relleus, gimcana i sobre tot, treball en equip. Actualment continuo aprenent moltíssim experiència darrere experiència, perquè encara em queda molt per aprendre, però estic convençuda que qui s'ho proposa i té un treball darrere, ho aconsegueix!
 • ÈPOCA 13-14

  ÈPOCA 13-14
  Personalment aquesta època de la meva vida, m'ha marcat bastant, ja que ha sigut la primera vegada que he representat a la meva comarca, Catalunya! Vaig anar seleccionada amb la selecció catalana i anant la primera catalana en la lliga, i la veritat que és tot un orgull estar allà i defensar el meus colors. Vaig obtenir de les 60 que erem, una 5a posició disposant un sprint! Estic molt orgullosa, a la següent millor!
 • Period: to

  DIA DEL CANVI D'ESCOLA

  Gran canvi per mi a nivell escolar i de transport. Escolar perquè són altres mètodes d'estudi, de transport perquè ara m'haig de començar a saber desplaçar ja que agafo el tren des de Terrassa. I la veritat que a nivell social, no ha sigut gran canvi, perquè a l'hora de socialitzar-me des de petita mai he tingut ningun problema, així que més aviat a sigut a positiu perquè he conegut molta gent nova!!