Etapas de la histora

 • 3000 BCE

  FINAL DE PREHISTORIA - EDAT ANTIGUA

  FINAL DE PREHISTORIA - EDAT ANTIGUA
  La prehistòria va acabar al 3.500 abans de crist, el fet més important i el qual va marcar el final de la prehistòria va ser el començament de l'escriptura
 • 3000 BCE

  FINAL DE PREHISTORIA - PRINCIPIS DE LA EDAT ANTIGA

  FINAL DE PREHISTORIA - PRINCIPIS DE LA EDAT ANTIGA
  La prehistòria va acabar al 3.500 abans de crist, el fet més important i el qual va marcar el final de la prehistòria va ser el començament de l'escriptura a l'edat antiga van començar les primeres religions politeistes, les primeres lleis i les primeres classes hereditàries tambe van descobrir molts dels invents els quals a dia d'avui fem servir, alguns d'ells son:
  Cartografia, Olimpíades, Les bases de la Geometria, Les primeres practicàs de la Medicina i la Filosofia moderna.
 • 27 BCE

  IMPERI ROMÀ

  IMPERI ROMÀ
  L'imperi romà va ser l'imperi més gran de tota l'edat antiga, es va crear al 27 aC. Roma com a gran imperi que era va aconseguir dominar sobre tots els altres imperis del mediterrani.
 • AD 1

  NAIXEMENT DE JESUCRIST

  NAIXEMENT DE JESUCRIST
  El naixement de Jesucrist va ser el 25-12-0, dia en el qual actualment celebrem el nadal, a partir del naixement de Jesucrist es van començar a contar els anys, Jesucrist va morir el 7 d'abril l'any 30 amb 36 anys,
 • 476

  FINAL DE L'EDAT ANTIGA - PRINCIPIS DE L'EDAT MITJNA

  FINAL DE L'EDAT ANTIGA - PRINCIPIS DE L'EDAT MITJNA
  L'edat mitjana va acabar amb la caiguda de l'imperi romà d'occident l'any 476 dC i va donar inici a l'edat mitjana. Aquí també van ser creats molts invents importants per la història de la humanitat El rellotge mecànic, La impremta, La pólvora, Els molins d'aigua i vent, Les cafeteries, Les ulleres i Les biblioteques públiques.
 • 529

  FUNDACIÒ DE L'ORDRE DE SANT BENET

  FUNDACIÒ DE L'ORDRE DE SANT BENET
  L'Orde de Sant Benet, més conegut sota el nom d'orde benedictí, és un orde monàstic de l'Església catòlica, Va ser fundat el 529 per sant Benet de Núrsia
 • 711

  CONQUISTA MUSULMANA DE LA PENÍNSULA IBÉRICA

  CONQUISTA MUSULMANA DE LA PENÍNSULA IBÉRICA
  La conquesta de el regne visigot per dirigents musulmans de l'Califat Omeia va ser un procés llarg, que va durar quinze anys, de l'711 a l'726, en el qual es va arribar a prendre la península ibèrica i part de sud de l'actual França el regne estava ja conquistat al 720, després de deu anys de l'inici de la conquesta. Una mica abans d'acabar la conquesta de el regne visigot en la seva part nord-oriental, els conqueridors van ser tirats de la costa i les muntanyes de l'actual Astúries.
 • 1347

  LA PESTE NEGTA

  LA PESTE NEGTA
  La Pesta negre, causada pel bacteri Yersinia pestis, ha estat una de les pandèmies més devastadores en la història de la humanitat. Va afectar a Europa al segle XIV i va aconseguir el seu punt màxim entre 1347 i 1353, matant a més d'un terç de la població europea.
 • 1492

  FINAL DE L'EDAT MITJANA - PRINCIPI DE L'EDAT MODERNA

  FINAL DE L'EDAT MITJANA - PRINCIPI DE L'EDAT MODERNA
  L'Edat Mitjana va acabar amb la caiguda de Constantinoble l'any 1453, i l'edat modena va començar amb el descobriment d'america l'any 1492, alguns dels descobriments més importants que ha deixat l'edat moderna son: El microscopi compost (1592) El parallamps (1752) El termòmetre (1593). La màquina de vapor (1712) El sistema de refrigeració modern (1748)
 • Aug 12, 1492

  DESCOBRIMET D'AMERICA

  DESCOBRIMET D'AMERICA
  S'anomena descobriment d'Amèrica a l'esdeveniment històric de el 12 d'octubre de 1492, consistent en l'arribada a Amèrica d'una expedició dirigida per Cristóbal Colón per mandat dels Reis Catòlics, Isabel de Castella i Ferran d'Aragó. Colom havia partit del Port de Pals dos mesos i nou dies abans i, després de creuar l'oceà Atlàntic, va arribar a una illa de el continent americà, Guanahani, creient que havia arribat a l'Índia.
 • FINALS DE EDAT MODERNA - EDAT CONTEMPORANEA

  FINALS DE EDAT MODERNA - EDAT CONTEMPORANEA
  L'edat contemporanea es la etapa que vivim a dia de avui, va començar amb la rebolucio françesa el 5 de maig de 1799
  els invents mes importants han set:
  El telègraf, va ser inventat per Samuel Morse, i presentat en societat el 6 de febrer de 1833. ...
  LA PILA. ...
  MÀQUINA D'ESCRIURE. ...
  LA BOMBETA. ...
  LA TELEVISION.
 • PRIMERA GERRA MUNDIAL

  PRIMERA GERRA MUNDIAL
  La Primera Guerra Mundial, anteriorment cridada la Gran Guerra, va ser una confrontació bèl·lica centrada a Europa que va començar el 28 de juliol de 1914 i va finalitzar l'11 de novembre de 1918, quan Alemanya va acceptar les condicions de l'armistici.
 • SEGONA GERRA MUNDIAL

  SEGONA GERRA MUNDIAL
  La Segona Guerra Mundial va ser un conflicte militar global que es va desenvolupar entre 1939 i 1945. S'hi van veure implicades la major part de les nacions de l'món, incloses totes les grans potències, agrupades en dues aliances militars enfrontades: els aliats de la Segona Guerra Mundial i les potències de l'eix.