Logo entrevista catarres

Els Catarres

 • Com es van formar?

  Com es van formar?
  El grup es va formar a finals de 2010 i van iniciar la seva carrera tocant als bars i a la Fira d'Artesania d'Aiguafreda. El seu primer grup de cançons va estar disponible exclusivament a Internet. Gràcies a una d'elles, «Jenifer», una cançó que parla de l'amor prohibit entre un patriota català i una xoni de Castefa, van saltar a la fama el 2011. El juny del 2011 el vídeo a YouTube de la cançó «Jenifer» arribava a les 200.000 visites i a mitjants de setembre s'acostava a les 800.000 gràcies.
 • Jenifer

  Jenifer
  Jenifer va ser un gran èxit per els Catarres gràcies a la cançó van començar a créixer com a grup. La cançó es va estrenar l'any 2011 i va ser un gran èxit fins el 2013. La cançó tracta de l'amor prphibit entre un patriota català i una xoni de Castefa.
 • Caçons 2011

  Caçons 2011
  Cançons 2011 va ser el primer de tots els àlbums del Catarres. Té un total de 13 cançons i es va estrenar l'amy 2011. El disc va agradar a molta gent i la cançó principal d'aquest àlbum és Jenifer una cançó que parla d'un patriota català que s'enamora d'una xoni de Castefa, aquesta cançó va ser un gran èxit que va fer créixer molt el grup igual que aquest àlbum.
 • Tintin i Contorsonista

  Tintin i Contorsonista
  Tintin i consortionista va ser el segon àlbum dels Catarres.L'àlbum té 12 cançon i es va estrenar l'any 2012
 • Postals

  Postals
  Postals va ser el tercer àlbum dels Catarres l'àlbum inclou un conjunt de dotze cançons i va sortir l'any 2013. Per mi que ha sigut el millor àlbum dels Catarres és l'àlbum que els va fer créixer més.
 • Paisatges de tinta

  Paisatges de tinta
  Va ser el quart àlbum del Catarres va ser un dels que va tenir mès exit i mès descarregues. Es va estrenar l'any 2014
 • BIG BANG

  BIG BANG
  Big Bang és l'últim disc dels Catarres. Té un llistat de 12 cançons i va sortir el 12 de març de 2015. Va agradar a molta gent i estar tenint molt èxit, és el mes nou del Catarres
 • Premis del grup

  Premis del grup
  El grup ha tingut molíssims premis però els mès destecats son: Premi Enderrock 2014 per votació popular a la millor cançó per «Vull estar amb tu
  Premi Enderrock 2014 per votació popular a la millor lletra de cançó per «Vull estar amb tu»
  Premi Enderrock 2014 per votació popular a la millor portada de disc per Postals
  Premi Disc Català de l'Any 2014 per Postals, per votació popular, atorgat per Radio 4 (RTVE)
  Reconeixement d'Aiguafreda amb l'entrega de la Senyera i la Bandera del poble (2014).
 • Fonts d'informació

  Fonts d'informació
  https://ca.wikipedia.org/wiki/Els_Catarres
  Elscatarres-lloc web oficial
  «Els Catarres». Viasona.