el meu Nadal 2020

Timeline created by 09pinartona
 • 24 de desembre

  Al mati vaig anar a comprar i vaig jugar. Al migdia vaig dinar, el menjar estava molt bo!!! A la tarda estava jugant i de cop m’en vaig m’en vaig enrecordar de el tio! Vaig avisar als meus pares i vam preparar-ho tot per cagar el tio. Em va cagar moltes coses! Després de obrir regals i tot això, vaig sopar amb la meva família, osigui jo els meus pares i el meu germà. Vam sopar i després vam anar a dormir.
 • 28 de desembre

  Em vaig despertar molt nerviosa i nose perquè.Vaig pujar al pis de dalt en pensar-li fer una broma al meu germà.Ja tenia una idea! Els hi vaig comentar als meus pares i hi estaven d’acord. Quan el meu germà va pujar li vaig dir que tindreiem una germaneta, ell s’ho va creure i jo després li vaig dir que era una broma. Al migdia vaig dinar i després vaig jugar. Ala tarda vam anar amb la meva mare i la meva àvia a Figueres a comprar coses. Vam arribar cap a les 20h, vam sopar, i cap a dormir.
 • cap d’any

  Quan em vaig aixecar vaig anar directament a buscar en Caramel, el meu conill. Després vaig esmorzar i fer tot el que faig als matins de Nadal i cap de setmana. Quan va arribar la tarda vam preparar el raïm i van mirar una peli de Nadal. Quan faltaven 10 min vam posar le tele per escoltar les campanades. I.... 1, 2, 3 aiii no em vaig poder menjar tots els raïms :( vaig menjar el raïm amb em meu conillet. Vam acabar cap a les 1:00am.
 • nit de reis i regals dia 5/6

  la nit de reis estava súper nerviosa, perquè l’endemà obriria els regals de reis, vaig sopar i després vaig anar a dormir. L’endemà quant em vaig despertar vaig anar directament a mirar els regals i a buscar a en Caramel, el meu conill. Quan vaig veure els regals estava súper nerviosa per veure que hi havia a dins. Vaig anar obrint i obrint fins que els vaig obrir tots! Després vam anar a les altres cases, de la meva família. Aquell dia vaig estar molt contenta.