Eix cronologic ,Jihan 1rD

Timeline created by ikken.jihan20
In History
 • 447

  Comença la construcció del Partenon

  Comença la construcció del Partenon
  Se sabe, por una inscripción en este edificio (el templo dórico más grande de Grecia), que su construcción comenzó en el año 447 a.C.; el edificio principal fue terminado en el año 432 d.C., durante las celebraciones de la Panatenea, festival en honor a la diosa que se realizaba cada cuatro años.
 • 476

  Conquesta de Roma. Comença Edat Mitjana

  L’Edat Mitjana és un període històric que s’allarga des de la fi de l’Imperi Romà (segle V) fins al començament de l’Edat Moderna (segle XV).
  Després de l’esfondrament i de la desaparició de l’Imperi Romà (segle V), els territoris de l’imperi i les terres de la riba del Mediterrani es van fraccionar en l’Imperi Romà d’Orient (Bizanci) i l’antic Imperi Romà d’Occident ara ocupat pels pobles germànics.
 • 1492

  Descobriment Amèrica. Comença Edat Moderna

  Descobriment Amèrica. Comença Edat Moderna
  Al segle XV les persones pensaven que la Terra era plana, pero el sr. Cristòfol Colom estava convençut que era redona. Per aquesta raó, pretenia arribar a Àsia travesant l’oceà Atlàntic i navegant cap a l’oest i en el cami es van trobar al nou continet (Amèrica) i aixi va comenzar la edad Moderna
 • Revolució francesa. Comença Edat Contemporània

  Revolució francesa. Comença Edat Contemporània
  L'edat contemporània és el concepte que s'aplica a l'últim gran període històric, que comprèn des de la Revolució francesa l'any 1789 i arriba fins a la nostra actualitat .
 • Apareix l'escriptura a Mesopotàmia. Comença l'Edat Antiga

  Apareix l'escriptura a Mesopotàmia. Comença l'Edat Antiga
  L'aparecio de la escriptura cap l'any 3500a.C a Mesopotamia,l'actual Iraq,marca l'inci de la historia i de la seva primera etapa :L'edat Antigua
 • S'inventa la roda

  S'inventa la roda
  La roda té el seu origen en la Prehistòria, concretament en el Neolític, i la més antiga que es coneix es va construir fa uns cinc mil anys a Mesopotàmia.
 • Descobriment de l'agricultura

  Descobriment de l'agricultura
  El descobriment durant el neolític de la possibilitat de conrear plantes es considera com una revolució en la història de la humanitat.[1] Les tècniques agrícoles evolucionaren relativament poc durant mil·lennis, encara que gràcies als descobriments dels segles XV a xviii s'incrementaren els productes disponibles a tot el món.
 • Aparició homo hàbilis

  Aparició homo hàbilis
  "Els primers homes "