Tttteeeetttteee

Doctor prats

By ret
 • Els integrants del grup.

  Els integrants del grup.
  Marc Riera, Ramon Figueras, Josep Jaume Rey, Oriol Cors, Victor Martínez, Guillem Boltó i Miki Santamaria.
 • Els inicis del grup

  Els inicis del grup
  Doctor Prats es va formar a l’any 2014 quan el Marc Riera va decidir crear un projecte a partir d'unes cançons que havia anat composant. Va comptar amb el Ramon Figueras a la trompeta, el Josep Jaume Rey a la guitarra, l’Oriol Cors a la bateria, el Victor Martínez al teclat i el Guillem Boltó al trombó. Inicialment, el Marc no havia de ser el cantant del grup, sinó el baixista, però en no trobar cap cantant que encaixés el Marc va decidir se el cantant. El grup es va batejar com Doctor Prats.
 • La creació del grup/objectius.

  Doctor Prats va néixer l'any 2015 amb la intenció de ser únicament un grup virtual
 • El seu primer concert com a grup

  El seu primer concert com a grup
  El dissabte 11 d'abril realitzen el seu primer concert a la sala Faktoria d'arts de Terrassa amb diferents col·laboracions d'artistes locals.
 • El seu primer disc

  El seu primer disc
  El mateix any que es va crear el grup van treure el seu primer disc "Patates amb peix", que va suposar la seva aparició en la música.Va ser enregistrat i produït pel mateix Marc Riera amb un ordinador portàtil i una targeta de so durant l’estiu-tardor de 2014. Es va mesclar a l’estudi Wasabi pel Carles Puntí i materialitzat i auto-editat per l’Yves Roussell. Com a data curiosa, al gravar per separat, alguns membres del grup encara no s'havien conegut.
 • El seu segon disc.

  El seu segon disc.
  Treuen un segon disc anomenat Aham Sigah. Presenten aquest nou treball a la sala Bikini, a partir d'aquí fan una gira que els porta per alguns dels escenaris més importants de Catalunya com el Clownia, l'Acampada Jove o les festes de la Mercè de Barcelona.
 • Creuen fronteres

  Al 2017 l'objectiu es seguir traspassant les fronteres amb la seva música i així ho fan realitzant actuacions a França, Hongria i fins i tot al Japó. Tot i així, segueixen amb la seva gira en territori català omplint en escenaris com el Canet Rock, l'Acampada Jove o el festival BioRitme entre molts altres.
 • La cançò més difosa del grup

  La cançò més difosa del grup
  El seu single "Tu fas" va ser la cançó en català més difosa a les principals ràdio-fórmules de Catalunya del novembre de 2018, fins a febrer del 2019, segons les llistes oficials Apecat.
 • El vídeo de la seva cançó "Caminem lluny" guanya un premi

  El vídeo de la seva cançó "Caminem lluny" guanya un premi
  El videoclip de la cançó "Caminem lluny" es guanyador d'un premi Enderrock al millor videoclip, aquest tracta un dels temes més actuals i més greus, com és el bulling.