ADOLF HITLER

By lokatis
 • Naixement

  Naixement
  Braunau en Àustria, La seva infància va estar envoltada del maltractament del seu pare i de les mudances contínues. Bon estudiant de petit, va perdre l'interès per l'escola com una manera de revelar-se contra el seu pare ja que volia que ell volia que fos agent duaner.
 • Adolescencia

  Adolescencia
  Hitler sempre va dir que va ser un pintor frustrat, per això va pintar tot allò que va poder durant la seva vida i fins i tot va fingir una malaltia per poder ser expulsat amb 16 anys de l'escola i dedicar-se a la pintura. Va ser aleshores quan va començar a llegir llibres històrics i mitologia alemanya.
 • Va fugir de l'Imperi Austrohongarès

  Va fugir de l'Imperi Austrohongarès
  El 1913 va fugir de l'Imperi Austrohongarès per evitar prestar el servei militar, refugiant-se a Munic. Allà, es va enrolar a les files alemanyes durant la IGM. Després de la derrota, la ment de Hitler es va decantar encara més a la ultradreta, acusant els polítics d'haver traït Alemanya per haver acceptat les condicions del Tractat de Versalles.
 • Hitler President

  Hitler President
  El 30 de gener del 1933 va arribar el moment. Von Hindenburg dimiteix i nomena Hitler com a President. Hitler no va ser elegit pel poble alemany, però sí que arribo al poder en forma legítima.
 • El seu govern

  El seu govern
  Va governar Alemanya durant el conegut com a Tercer Reich duent a terme brutals netes racials en el que es coneix àmpliament com l'Holocaust. Les ànsies expansionistes d'aquest dictador van provocar la Segona Guerra Mundial.
 • Mort de Hitler

  Mort de Hitler
  Va acabar suïcidant-se el 30 d'abril de 1945 al seu búnker de Berlín mentre les tropes de la Unió Soviètica entraven a la capital alemanya.