El camí cap a la guerra

Timeline created by malenanieto16
In History
 • L'annexió del Sarre

  Segons el tractat de Versalles, la región alemanya del Sarre passava a ser administrada durant quinze ans per la Societat de Nations i les seves mines de carbó se cedei a França.
  En acabar el termini, es va fer una consulta en la qual la majoria del habitants del Sarre van optar per anexionar-se a Alemanya.
  Hilter va aconseguir una de les regiones industriales más riques, que l'ajudaria a aumentar el seus potencial de guerra.
 • La militarización de Renània

  Renània és una regió alemanya fronterera amb França que serons el tractat de Versalles havia de quedar desmilitaritzada.
  Al març, Hitler va fer entrar trenta mil soldats que van ser aclamats per la població de la regió.
  L'ocupació militar de Renània és la primera violació del tractat per part de Hitler, daban el silenci dels països democrátics.
 • La Guerra Civil Española

  Quan va escalar la Guerra Civil a Espanya:
  - Els països feixistes van ajudar als militars rebels.
  - Els països democràtics van declarar-se neutrals.
  - Només la URSS va ajudar als republicans. És pot considerar que la Guerra Civil Espanyola va ser un assaig de la Segona Guerra Mundial.
 • L'Anschluss

  Annexió de Austria a Alemanya i creación d'un partir Nazi a Austria que no va parar de conspirar i causar aldarulls.
 • La crisi dels Sudets

  Els Sudets es una región muntanyosa pertenyent a Txecoslovàquia habitada majoritàriament per població alemanya.
  Hilter reclama el seu Reich i amb aquest objectiu va convocar una reunión Munich per tractar sobre el futuro dels Sudets.
  El résultat va ser l'incorporais dels Sudets a Alemanya devant de la febles de les monarquies.
  Poc deprés, Hitler va envair la resta de Txecoslovaquia, va crear Bohèmia i Moldàvia i va fer d'Eslovàquia un estat independent a les ordres del tercer Reich.
 • Polònia

  El següent territori que va escollir Hitler va ser Polònia. El corredor de Danzig era un territori de població alemanya.
  Aquest corredor era una mena de tascó en territori alemany.
  En previsió del conflicte, Polonia va pactar amb la Gran Bretanya i França, mentre que Hitler va signar amb Stalin el pacte Germanosoviètic, que permita a Hitler l'annexió d'una part de Polònia i establia el department de Polònia entre els dos països.