Trumpeett

My Life (La meva vida)

 • El naixement

  El naixement
  Vaig nèixer aquest dia, però no sé ni la hora. No me'n recordo de res de res perquè em vaig fer un cop al cap i em baig quedar malmès psicològicament. Actualment, mica en mica, vaig recordant la memòria que he perdut.
 • Petit esdeveniment

  Petit esdeveniment
  Va ser un gran dia per a mi, tot hi que ara el trobo absurd; per començar em van regalar un llibre d'acudits que m'agradava molt, però ara fa pena. El dia següent d'aquest esdeveniment vaig fer la meva primera classe de trumpeta, pero no la vaig ni fer sonar.
 • Period: to

  Els meus dies jugant a bàsquet!

  durant aquest temps he jugat a básquet fins a canviar d'esportª!
 • El descobriment

  El descobriment
  Un dia pensant amb mi mateix, i amb les coses que m'emvoltaven, vaig pensar que si la màgia no existeix, com és que els reis existeixen? era ilògic i li vaig demanar a me germana i ella m'ho va aclarar tot,
 • Un gran artista

  Un gran artista
  Un dia mirant la tela a TV3 concretament vaig veure un capítol d'en Mr.Bean, i no vaig poder parar de riure i els meus pares em van explicar que era un gran actor al que li agradava fer comèdia i coses que jo no hauria hagut de provar mai, però tot hi així ho vaig fer i ho he seguit fent, però cada cop menys.
 • El primer concert individual

  El primer concert individual
  Aquest gran dia va ser molt significatiu per mi, ja que vaig realitzar jo sol un concert individual per a trompeta; vaig tocar 3 cançons i em va sortir bastant bé, però vaig acabar amb els llavis que ja no podia ni xiular.
 • El primer dia d'institut

  El primer dia d'institut
  Aquest dia, quatre dies després del meu primer concert, vaig anar al Institut amb els amics de la meva edat, però a Breda no hi ha Institut, i vam haver d'anar aquí a Arbúcies; de totes maneres ha anat força bé.
 • La meva primera guitarra acústica

  La meva primera guitarra acústica
  Un dia tornant del Institut, ja tothom m'havia feliçitat, ja que era el meu aniversari, el meu pare em va dir que m'havia d'ensenyar quelcom. No em regalen casi mai coses, però sí diners.
  I vaig veure una funda de guitarra, la vaig obrir i n'hi havia una d'acústica!!!!
 • La meva primera classe com a monitor de Windsurf

  La meva primera classe com a monitor de Windsurf
  Winsurf!!Aquest dia era un vespre que bufava tramuntana, estava a Llançà passant uns dies de vacances. Ja portava 6 anys fent windsurf, però aquest va ser el meu primer com a monitor. l'únic problema és que no sé parlar francés i m'havia de comunicar amb anglès!
 • M'apunto a futbol i el primer concert amb L'orquestra

  M'apunto a futbol i el primer concert amb L'orquestra
  Orquestra jove de la Selva!!Aquest dia vaig fer el primer entrenament de futbol, i a la tarda m'en vaig anar directament a Sta Coloma de Farners a fer el meu primer concert amb l'Orquestra jove de la Selva, m'ho vaig passar bé!