Versions del Mac OS X

By lua11
 • Mac OS X Server 1.0 (Hera)

  És el primer sistema operatiu creat per Apple després de l'adquisició de NeXT. És la continuació de Rhapsody.
 • Beta pública (Kodiak)

  Aquesta versió incloïa per primera vegada la interfície Aqua. La beta pública del Mac OS X va expirar i va deixar de funcionar a la primavera de 2001.
 • V. 10.0 (Cheetah)

  La versió inicial era lenta, estava incompleta i tenia molt poques aplicacions disponibles al moment del seu llançament, gairebé totes de desenvolupadors independents. Mentre que molts crítics van dir que el sistema operatiu no estava llest per al públic, van reconèixer la importància del llançament inicial com una base sobre la qual es pot progressar.
 • V. 10.1 (Puma)

  Apple va llançar aquesta nova versió que incrementava el rendiment del sistema alhora que incorporava algunes noves característiques com ara la reproducció de DVD. Apple va llançar la 10.1 en forma d'un CD d'actualització gratuït per als seus usuaris.
 • V. 10.2 (Jaguar)

  La primera versió a usar el seu nom en codi com a part de la marca. Va introduir una millora en el rendiment, un aspecte més elegant i un nombrós grup de millores.
 • V. 10.3 (Panther)

  A més de tenir un rendiment molt més gran, va incorporar la major actualització en la interfície d'usuari, i tantes o més millores que Jaguar l'any anterior. D'altra banda, en aquesta versió van deixar de suportar alguns models antics G3.
 • V. 10.4 (Tiger)

  Conté més de 150 noves millores, però igual que amb el llançament de Panther, algunes màquines antigues van deixar de ser suportades, en particular, qualsevol equip Apple que no compti amb connexió FireWire no està ja suportat en Tiger. Com a curiositat cal comentar que Apple disposa a partir de Tiger, d'una versió "paral · lela" compilada per a processadors Intel, si bé, teòricament, només podrà instal·lar sota certes restriccions de maquinari i en processadors amb suport SSE3.
 • V. 10.5 (Leopard)

  Va ser cridat per Apple com «la major actualització del Mac OS X». Va portar amb si més de 300 noves funcions.
 • V. 10.6 (Snow Leopard)

  En lloc d'incloure grans canvis en l'aparença i funcionalitats com va passar en les versions anteriors de Mac OS X, Snow Leopard es va enfocar en canvis interns, com ho són: incrementar el rendiment, l'eficiència i l'estabilitat del sistema operatiu. Per a la majoria d'usuaris, els canvis més notables són: la quantitat d'espai que ocupa una instal · lació neta, un Finder reescrit en Cocoa, còpies de seguretat més ràpides a Time Machine, a una versió més completa de l'aplicació Previsualitza, igu
 • V. 10.7 (Lion)

  Dins de les primeres característiques es troben Launchpad que és un gestor d'aplicacions estil iOS, i Mission Control que es podria dir és la integració de Dashboard, Exposé, Spaces i finestres d'Aplicacions a pantalla completa.