Txarango logo

Txarango

 • Llavor del Grup

  Llavor del Grup
  La llavor de Txarango cal trobar-la l'any 2006, de la convivència en un pis d'estudiants del barri Gòtic de Barcelona del cantant Alguer Miquel, el guitarrista Marcel Lázara Tito i el teclista Sergi Carbonell Hipi. Comencen a participar en concerts que s'organitzen improvisadament al carrer amb músics provinents d'arreu del món, on intercanvien experiències i sonoritats. No hi ha data concreta, només se sap que va començar l'any 2006.
 • La banda arrenca

  La banda arrenca
  La banda arrenca el 2007 i realitzen un seguit de concerts per tot Catalunya, però Txarango encara no éa un grup oficial en aquells moments.No hi ha una data concreta , però se sap que va començar a fer concerts el 2007.
 • Principis del Grup Oficialment

  Principis del Grup Oficialment
  Txarango és un grup de música format a Barcelona el 2010 per components originaris del Ripollès, Osona i la Garrotxa. La banda actualment està formada per Alguer Miquel (veu), Marcel Lázara Tito (veu i guitarra), Sergi Carbonell Hipi (piano), Joaquim Canals (bateria), Àlex Pujols (baix), Pau Puig (percussió), Ivan López (saxo) i Jordi Barnola (trompeta).
 • Presentació en directe de Txarango

  Presentació en directe de Txarango
  El 18 de desembre de 2010 es presenten en directe a la Sala Eudald Graells de Ripoll, compartint cartell amb Intifada i Empalmaos. Aquest primer concert, on van reunir 800 persones, va comptar amb les col·laboracions especials de La Pegatina, Malakaton i The Sey Sisters.
 • Primera gira Welcome to Clowina

  Primera gira Welcome to Clowina
  El grup van pujar per primera vegada als escenaris i estrenaren la gira “Welcome to Clownia” que els va portà a recórrer els festivals més importants de Catalunya i Espanya. Estrenen la gira amb "Welcome to Clowina". Txarango ja va començar a composar l'any 2006 hi llavors a l'hivern del 2010 van presentar la seva gira "Welcome to Clowina", al mateix any es van presentar oficialment el grup estrenant aquesta gira.
 • Disc Benvinguts al llarg viatge

  Disc Benvinguts al llarg viatge
  L’any 2012 publiquen el primer treball “Benvinguts al llarg viatge” i es consoliden ràpidament com a una de les bandes de referència del panorama musical català.
 • Disc Som Persones

  Disc Som Persones
  Van fer un disc anomenat Som Persones.
 • Disc Som Riu

   Disc Som Riu
  El 18 de març de 2014 es publica el nou disc de Txarango anomenat Som Riu. Un disc ple de cançons com per exemple: Compta amb mi, Músic de carrer...
 • Premi ARC 2014

  Premi ARC 2014
  Guanyador dels premis ARC 2014 a "Millor gira per festes majors de temes propis".
 • Txarango recull 4 premis Enderrock

  Txarango recull 4 premis Enderrock
  Txarango va aconseguir 4 premis Enderrock.
 • Premi ARC 2015

  Premi ARC 2015
  Guanyador dels premis ARC 2015 a "Millor gira internacional d'artista o grup català"
 • Paràda del grup

  Paràda del grup
  Aquest any Txarango ha deixat de composar, no se sap si tornaràn a composar ho no.