Star Wars saga original

Timeline created by AdriaPS
In Film
 • Star Wars IV: A new hope

  La princesa Leia, líder del moviment rebel, és capturada per les Forces Imperials, capitanejades per l'implacable Darth Vader, el servent més fidel de l'Emperador. El intrèpid i jove Luke Skywalker, ajudat per Han Solo, capità de la nau espacial "El Falcó Mil·lenari", i els androides, R2D2 i C3PO, seran els encarregats de lluitar contra l'enemic i intentar rescatar la princesa per tornar a instaurar la justícia a la galàxia.
 • Period: to

  Star Wars Original Saga

 • Star Wars V: The empire strikes back

  Després d'un atac sorpresa de les tropes imperials a les bases camuflades de l'aliança rebel, Luke Skywalker, en companyia de R2D2, marxa cap al planeta Dagobah a la recerca de Yoda, l'últim mestre Jedi, perquè li ensenyi els secrets de la Força. Mentrestant, Han Solo, la princesa Leia, Chewbacca, i C3PO esquiven a les forces imperials i demanen refugi a l'antic propietari de l'Falcó Mil·lenari, Lando Calrissian, a la ciutat minera de Bespin, on els espera una trampa feta per Darth Vader.
 • Star Wars VI: The return of jedi

  Luke Skywalker ha tornat a Tatooine, el seu planeta d'origen, per intentar rescatar el seu amic Han Solo de les urpes del malvat Jabba Hutt. Però Luke ignora que el IMPERI GALÀCTIC ha començat en secret la construcció d'una nova estació espacial armada, més poderosa que la temuda Estrella de la Mort. Un cop acabada, aquesta arma suprema significarà l'aniquilació de l'petit grup de rebels que lluita per restaurar la llibertat a la galàxia ... La guerra acaba amb una gran batalla entre bandes.
 • Star wars I: The phantom menace

  La República Galàctica està sumida en disturbis. Hi ha protestes contra la tributació de les rutes comercials en sistemes estel·lars. Esperant resoldre el problema amb un bloqueig de creuers, la avariciosa Federació de Comerç ha detingut tots els enviaments a l'petit planeta de Naboo. Mentre el Congrés de la República debat sense fi aquesta alarmant cadena d'esdeveniments, el Canceller Suprem ha despatxat en secret a dos Cavallers Jedi a resoldre el conflicte
 • Star wars II: Attack of the clones

  La República continua embolicada en lluites i sumida en el caos. Un moviment separatista format pel misteriós comte Dooku, amenaça la galàxia. Ni tan sols els Jedi semblen capaços de controlar el perill. Aquest moviment provoca l'esclat de les guerres clons, que representa el principi de la fi de la República. Per aplanar el camí, els separatistes intenten assassinar a la senadora Padme Amidala. Per evitar futurs atemptats, la seva seguretat és encomanada a dos cavallers Jedi
 • Star wars III: Revenge of the Sith

  Últim capítol de la trilogia de preqüeles de Star Wars, en que Anakin Skywalker definitivament es passa a el costat fosc. En l'Episodi III apareix el General Grievous, un ésser implacable meitat alien meitat robot, l'líder de l'exèrcit separatista Droid. Els Sith són els amos de el costat fosc de la Força i els enemics dels Jedi. Van ser pràcticament exterminats pels Jedi fa mil anys, però aquesta ordre de mal sobreviure en la clandestinitat. "