open arms

By jcasas1
 • Naixement d'Open Arms

  Naixement d'Open Arms
  Dos socorristes (Oscar Camps i Gerard Canals) van a l'Illa grega de Lesbo, després de que Camps quedés impactat pel cadàver d’un nen en una platja turca.
  A l'inici eren 4 socorristes amb 15.000 euros i ara ja són més de 500 voluntaris i han salvat 62.000 vides.
 • Viatge a l'illa de grega de Lesbos

  Viatge a l'illa de grega de Lesbos
  A Lesbos van veure a moltíssimes persones, nens i nenes que arribaven semiinconcients amb síntomes d’hipoterima i dificulats per respirar, aquell dia van salvar 240 persones, les quals anaven amb una embarcació de fusta de dos pisos, aquesta anava tan sobrecarregada que el segon pis va caure i la barca es va enfonsar. Els van anar rescatant una a un amb motos d’aigua, almenys de 7 persones (5 nens) van morir.
 • Via d'entrada a Europa

  Via d'entrada a Europa
  Durant el final del 2015 i els tres primers mesos del 2016, Lesbos i altres illes gregues van ser la principal via d'entrada dels més de 900.000 refugiats que van arribar a Europa aleshores.
 • Open Arms ja és un símbol

  Open Arms ja és un símbol
  6 anys després del naixament d'Open Arms a Badalona, a causa del desastre de l'Illa de Lesbos, aquest ja és un símbol que ha salvat a 60 mil persones i que lluita contra adversitats tan meteorològiques com burocràtiques. Per ells al mar rescatar no és una opció es una obligació.