Artes plasticas

obres d'art

 • 1553 BCE

  Quimera d'Arezzo

  Quimera d'Arezzo
  És una escultura etrusca de bronze i un dels exemples més coneguts de l'art dels etruscs
 • 600 BCE

  Necròpoli de Crocifisso del Tufo

  Necròpoli de Crocifisso del Tufo
  Es una necrópolis etrusca ubicada en la base del acantilado de Orvieto.Las tumbas, más de 200, hechas de bloques de toba, son del tipo "cámara" y generalmente están dispuestas a lo largo de una red de calles sepulcrales que forman una estructura ortogonal
 • 530 BCE

  Apol·lo de Veïs

  Apol·lo de Veïs
  És una estàtua etrusca realitzada en terracota. De mida major que el natural, pintat, representant un Apol·lo.
 • 520 BCE

  Sarcòfag del esposos

  Sarcòfag del esposos
  Mostra una parella casada recolzant-se en un banquet en l'altra vida (en una escena similar a les dels gerros grecs contemporanis).Els rostres somrients, els ulls ametllats i el cabell llarg trenat, igual que la forma dels peus del llit,
 • 509 BCE

  Retrat de Luci Juni Brut

  Retrat de Luci Juni Brut
  Va ser un polític i militar romà de al segle VI a. C., un dels fundadors de la República i un dels més famosos personatges de la història tradicional de la Ciutat Eterna.
 • 450 BCE

  Tomba dels Lleopards

  Tomba dels Lleopards
  Es un etrusca cámara funeraria llamada para los que se enfrentan los leopardos pintadas por encima de una escena del banquete . La tumba se encuentra dentro de las Necrópolis de Monterozzi
 • 150 BCE

  Sarcòfag de Larthia Seianti

  Sarcòfag de Larthia Seianti
  Tiene en la tapa la representació d'una figura femenina, la noble etrusca Larthia Seianti
 • 113

  Columna Trajana

  Columna Trajana
  Es un monument conmemoratiu erigido en Roma per ordre del emperador Trajano.
  és una columna de 30 metres d'altura ,recorreguda per un baix relleu en espiral que commemora les victòries de Trajà davant els dacis (actualment Romania).
 • 500

  Càtedra de Maximià

  Càtedra de Maximià
  És un tron ​​realitzat en ivori esculpit realitzat per l'arquebisbe Maximià de Ravenna. Actualment es troba exposat al Museu Arquebisbal de Ravenna. Es creu, en general, que el tron ​​va ser tallat a l'Orient grec de l'imperi bizantí i embarcat a Ravenna.
 • 505

  Pantocràtor de Sant' Apollinare Nuovo

  Pantocràtor de Sant' Apollinare Nuovo
  Els plafons de fons daurat estan creats a partir de les històries del Nou Testament i entre ells s'hi troben d'altres panells decoratius i repetitius amb fons blau fosc brillant, els quals presenten una cúpula sobre la qual hi ha una creu al centre i dos coloms blancs a tots dos costats.
 • 535

  Santa Sofia de Constantinoble

  Santa Sofia de Constantinoble
  És una antiga basílica patriarcal ortodoxa, posteriorment convertida en mesquita i actualment en museu, a la ciutat d'Istanbul, Turquía.
 • 546

  Cimaci de San Vitale

  Cimaci de San Vitale
  Pedra quadrangular i decorada que apareix sobre el capitell.
  Es troba en un dels temples més importants de l'art bizantí i, com altres de la mateixa ciutat, es va reformar per desig exprés de l'emperador Justinià.
 • 550

  Políptic Barberini

  Políptic Barberini
  Pertany a l'escultura de l'art bizantí.
  Aquesta obra és un baix relleu a la zona lateral i un alt relleu en la part cèntrica. És una obra realitzada en ivori de 34 centímetres. Està dividit en cinc parts (quatre vores i una cèntrica).
 • 900

  Triptic de Harbaville

  Triptic de Harbaville
  És un tríptic d'ivori bizantí de mitjan el segle X amb una Deesis i altres sants, actualment en el Louvre. Restes de pintura es poden veure encara en algunes figures. Està considerat com l'ivori de més qualitat, i millor conservat, de l' «grup de Romano» d'ivoris d'un taller a Constantinoble.
 • 1001

  Sant Climent Taüll

  Sant Climent Taüll
  Representen el Pantocràtor posat en una màndorla perlada, assegut en una franja transversal que està decorada amb dibuixos vegetals. El Crist en Majestat està en actitud de beneir amb la seva mà dreta, mentre que a l'esquerra sosté un llibre obert, el llibre de les escriptures, en el qual pot llegir-se: «Ego sum lux mundi», que significa: Jo sóc la llum del món. Es tracta d'una de les pintures romàniques més importants d'Europa.
 • 1190

  Mosaics de l'absis de la catedral de Monreale

  Mosaics de l'absis de la catedral de Monreale
  Són mosaics que es troben a la catedral de Monreale estan representades frontalment i organizades a la manera de fris.
  En exepció de la getantina representació de Pantrocràtor, que la perpectiva jerarquica.
 • La maja desnuda

  La maja desnuda
  En la història de l'art poques representacions d'un nu femení han suscitat tantes interpretacions, sobre la model i qui va encarregar el quadre, com “la maca nua” de Goya.
 • Frédéric Chopin

  Frédéric Chopin
  Va ser un professor, compositor i virtuós pianista polonès, considerat un dels més importants de la història i un dels majors representants del Romanticisme musical.3​4​5​6​ La seva meravellosa tècnica, el seu refinament estilístic i la seva elaboració harmònica s'han comparat històricament, per la seva influència en la música posterior.
 • El rai de la Medusa, Théodore Géricault

  El rai de la Medusa, Théodore Géricault
  És una pintura a l'oli realitzada pel pintor i litògraf francès del romanticisme Théodore Géricault entre 1818 i 1819. L'obra, que l'autor va culminar abans d'haver complert els trenta, es va convertir en una icona del Romanticisme francès.
 • El caminant davant d'un mar de boira

  El caminant davant d'un mar de boira
  és un oli pintat pel pintor romàntic alemany Caspar David Friedrich. Actualment, el llenç és conserva al Kunsthalle Hamburg d'Hamburg (Alemanya). El sublim poder de la natura fou un tema dominant en els pintures de Caspar David Friedrich (1774-1840). El paisatge de la seva Alemanya nadiua fou una font d'inspiració per a l'artista, però la seva història personal també podria explicar la tensió que va saber plasmar
 • las pinturas negras

  las pinturas negras
  és el nom que rep una sèrie de catorze obres murals de Francisco de Goya, pintades amb la tècnica d'oli al secco (sobre parets recobertes de guix). Les va crear com a decoració dels murs de la seva casa, anomenada la Cinquena del Sord,2​ que havia adquirit al febrer de 1819. Aquests murals van ser traslladats a llenç a partir de 1874, i actualment es conserven en el Museu del Prado de Madrid.
 • La carreta de heno

  La carreta de heno
  És un conegut quadro del pintor romàntic britànic John Constable. Està datat en 1821. Es tracta d'un oli sobre tela que mesura 130,5 centímetres d'alt per 185,5 centímetres d'ample. Actualment es conserva en la National Gallery de Londres, Regne Unit.
 • Massacre de la rue Transnonain

  Massacre de la rue Transnonain
  es una litografía de Honoré Daumier (1808-1879) que da testimonio de una masacre vinculada a un movimiento popular en14 de abril de 1834en Paris .
 • Boulevard du Temple

  Boulevard du Temple
  La fotografía es una de las primeras placas de daguerrotipo producidas por Louis Daguerre. Es la primera fotografía que incluye una imagen de un humano.
 • Elaine de Emma Sandys

  Elaine de Emma Sandys
 • Lluvia, vapor y velocidad. El gran ferrocarril del Oeste

  Lluvia, vapor y velocidad. El gran ferrocarril del Oeste
  es un conocido cuadro del pintor romántico británico Joseph Mallord William Turner.1​ Se trata de un óleo sobre tela que mide 91 centímetros de alto por 121,8 centímetros de ancho. Actualmente se conserva en la National Gallery de Londres (Reino Unido).
 • Entierro en Ornans

  Entierro en Ornans
  Es uno de los cuadros más conocidos del pintor francés Gustave Courbet. Está realizado al óleo sobre tela.
  Esta pintura marcó el nacimiento del verdadero realismo.2
 • Crystal Palace (Paxton)

  Crystal Palace (Paxton)
  Ha reflejado perfectamente el espíritu de la sociedad inglesa del siglo XIX y en ella se plasman todos los ideales de progreso y desarrollo surgidos tras la Revolución Industrial.
 • Ofelia de John Everett Millais

  Ofelia de John Everett Millais
  és una obra realitzada pel pintor anglès John Everett Millais entorn de 1852. Les seves dimensions són de 76 x 112 cm. En l'actualitat el quadre es troba en el Museu Tate Britain de Londres. Representa una escena de l'obra de William Shakespeare, Hamlet.
 • Elgiva de Joanna Mary Boyce.

  Elgiva de Joanna Mary Boyce.
  Es un pintura de óleo sobre tela
 • Les espigolaires (Millet)

  Les espigolaires (Millet)
  Es un cuadro de Jean-François Millet1​ pintado al óleo en 1857. Es una representación realista de mujeres espigando. Estilo Realismo
 • Plá Cerdá

  Plá Cerdá
  Es un plan de reforma y ensanche moderno para la ciudad de Barcelona de 1860 que seguía criterios del plan hipodámico, con una estructura en cuadrícula, abierta e igualitaria. Fue creado por el ingeniero Ildefonso Cerdá .
 • Parlament britànic

  Parlament britànic
  El palacio de Westminster, también conocido en inglés como The Houses of Parliament,es un edificio gótico victoriano que alberga las dos Cámaras que componen el Parlamento Británico. Creado por los Quizás quisiste decir: el palacio de westminster creadopor los
  Arquitectos Charles Barry, ‎Augustus Pugin
 • Autumn day sokolniki obra realista

  Autumn day sokolniki obra realista
  Creado por Isaac Levitan
 • El dinar dels remers (Renoir)

  El dinar dels remers (Renoir)
  Es un quadre de 1881 del pintorfrancès Pierre-Auguste Renoir, que es conserva en la Col·lecció Phillips, a Washington D. C. de Moviemnt Impresionista.
 • El pensador (Rodin)

  El pensador (Rodin)
  Es una escultura impresionista de metal creada en el año 1881 por el escultor francés Auguste Rodin (1840-1917).
 • La migdiada (Martí i Alsina)

  La migdiada (Martí i Alsina)
  Es una pintura al óleo realizada por Ramón Martí Alsina en 1884.Esta pintura es un ejemplo de su realismo militante, influenciado por Gustave Courbet.
 • Marie Spartali Stillman (Beatrice)

  Marie Spartali Stillman (Beatrice)
  Beatrice és una obra creadam per Marie Spartali Stillman, pintora pròxima al cercle dels prerrafaelitas. Està realitzada amb una tècnica mixta d'aquarel·la i gouache Es tracta del retrat d'un personatge de la Divina comèdia de Dante, Beatriz, que apareix sumida en els seus pensaments mentre llegeix un llibre. és una obra creada per Marie Spartali Stillman, pintora pròxima al cercle dels prerrafaelitas.
 • Els Burgesos de Calais (Rodin)

  Els Burgesos de Calais (Rodin)
  Es una de las más famosas esculturas de Auguste Rodin. Este conjunto escultórico representa a los seis burgueses que en 1347, al inicio de la Guerra de los Cien Años (1337-1453). Movimiento Impresionista
 • Torre Eiffel (Eiffel)

  Torre Eiffel (Eiffel)
  Es una estructura de hierro dotada de su aspecto definitivo por el arquitecto Stephen Sauvestre y construida por el ingeniero francés Alexandre Gustave Eiffel. La Arquitectura de Hierro
 • Els primers freds (Blai)

  Els primers freds (Blai)
  Estilo Modernista, es una escultura monocromática de Miguel Blay Fábregas, de la que hay varias versiones, al menos una tallada en mármol blanco y otra de bronce.
 • Flora de Evelyn de Morgan

  Flora de Evelyn de Morgan
  Les seves pintures són figural, foregrounding l'ens femella a través de l'ús d'espiritual, mitològic, i temes al·legòrics.En aquesta Flora de retrat és descrita davant d'un nescola o loquat arbre quines fruites d'óssos en la molla. Això pintar és clarament inspirat per la feina de Botticelli, Primavera i La Naixença de Venus.
 • The Sense of Sight de Annie Louisa Swynnerton

  The Sense of Sight de Annie Louisa Swynnerton
  Següent aqueste es un , l'àngel de Swynnerton, que apareix en terra, confia en la seva vista per trobar cel. L'afer de 'El Sentit de Vista', un àngel aclaparat a la meravella de què poden veure, potser relaciona amb la importància de vista a un artista i l'alegria del món visual, també una visió espiritual i el realista pintar de carn i contrastos de faç amb l'espiritualitat de la figura.
 • La salida de la fábrica Lumière en Lyon

  La salida de la fábrica Lumière en Lyon
  Es el primer documental, a modo de película muda, dirigido y producido por Louis Lumière en Francia.
  En el cortometraje se muestra la salida de los obreros de una fábrica de los hermanos Lumière en Lyon (Francia), durante 46 segundos.
 • Richard F. Outcault. Primer exemplar de Yellow Kid.

  Richard F. Outcault. Primer exemplar de Yellow Kid.
  Es el personaje principal de la serie Hogan's Alley, una tira de prensa estadounidense obra de Richard F. Outcault y publicada entre 1895-98.La serie también es recordada en la historia del cómic por ser la primera en usar globos o bocadillos para contener el diálogo de los personajes, aunque el chico usualmente se comunicaba a través de frases que aparecían impresas en su camisa.
 • Banqueta de fumar (Guimard)

  Banqueta de fumar (Guimard)
  La reivindicación esencial de la corriente del Art Nouveau, cuyo principal representante en Francia es Hector Guimard, está constituida por la unidad arquitectónica, desde el mobiliario hasta la decoración.
 • Magatzems Carson (Sullivan)

  Magatzems Carson (Sullivan)
  Es un edificio comercial construido en el centro económico de Chicago y diseñado por el arquitecto Louis Sullivan, perteneciente a la Escuela de Chicago, en el año 1899. Es modernista
 • Palau de la música catalana

  Palau de la música catalana
  Es un auditorio de música situado en la calle Sant Pere més Alt en el barrio de la Ribera de Barcelona, España. Fue proyectado por el arquitecto barcelonés Lluís Domènech i Montaner. La estructura muy avanzadas con la aplicación de grandes muros de cristal y la integración de todas las artes, escultura, mosaicos, vitrales.
 • Casa Milà

  Casa Milà
  Es un edificio modernista obra del arquitecto Antoni Gaudí, construido en el distrito del Ensanche de Barcelona. Utiliza un material de piedra
 • Formes úniques de continüitat en l'espai (Boccioni)

  Formes úniques de continüitat en l'espai (Boccioni)
  Es una famosa escultura futurista por el escultor italiano Umberto Boccioni. ​La versión original se encuentra en yeso, y algunas fundiciones en bronce póstumas, repartidas por algunos museos del mundo. Mide 111,4 cm de altura por 88,5 cm de largo y 40 cm de ancho.
 • Primera Guerra Mundial

  Primera Guerra Mundial
 • Cadira vermella i blava (Rietveld)

  Cadira vermella i blava (Rietveld)
  Es una silla diseñada por Gerrit Rietveld. Representa una de las primeras exploraciones del movimiento de arte De Stijl en las tres dimensiones.Se parece las pinturas de Piet Mondrian . Rietveld finalmente se unió al movimiento De Stijl en 1919.
 • Revolución Sovietica

  Revolución Sovietica
 • Man Ray

  Man Ray
  es un retrato fotográfico realizado por Man Ray ,representando a Kiki de Montparnasse manteniendo cerca de ella una máscara africana. Es su fotografía más conocida y un destacado exponente del Surrealismo.
 • Alberto Cavalcanti. Rien que les heures.

  Alberto Cavalcanti. Rien que les heures.
  Es el film del brasileño Alberto Cavalcanti ,que inaugura ese pequeño ciclo de documentales mudos que retratan ciudades siguiendo un estilo vanguardista, que culminaría con las célebres Berlín Sinfonía de una Ciudad de Walter Ruttmann y otras obras menos conocidas pero igualmente interesantes.
 • Fritz Lang. Metropolis.

  Fritz Lang. Metropolis.
  Es una película muda alemana del género de ciencia ficción dirigida por Fritz Lang y realizada por la productora UFA. Es considerada una de las grandes películas del cine expresionista alemán y de la historia del cine mundial.
 • Pavelló Alemany

  Pavelló Alemany
  El Pabellón de Alemania, diseñado por Ludwig Mies van der Rohe y Lilly Reich, fue el edificio de representación de Alemania en la Exposición internacional de Barcelona. Es de movimiento modernista
 • El crack del 29

  El crack del 29
 • Hospital de Sant Pau

  Hospital de Sant Pau
  Está situado en un conjunto de edificios ubicados en Barcelona (España), proyectados por el arquitecto Lluís Domènech i Montaner, Con su edificio principal y sus numerosos pabellones, el Hospital de San Pablo es, junto con el Instituto Pere Mata de Reus, uno de los mayores conjuntos de la arquitectura modernista catalana.
 • Chester Gould. Primer exemplar de Dick Tracy.

  Chester Gould. Primer exemplar de Dick Tracy.
  Dick Tracy es una tira de prensa estadounidense, protagonizada por el personaje homónimo, quien lucha contra el crimen desde su trabajo de inspector de policía. Fue creada por Chester Gould fue muy bien recibida en la cultura popular, y tuvo multitud de adaptaciones a otros medios.
 • Guerra civil Español

  Guerra civil Español
 • Dorothea Lange. Mare migrant.

  Dorothea Lange. Mare migrant.
  Esta fotografía, titulada Migrant Mother, fue captada en California, durante la Gran Depresión. La protagonista se llamaba Florence Owens Thompson; su semblante se convirtió en un icono universal de la representación del sufrimiento y la pobreza.
 • La maleta de Centelles Agustí Centelles

  La maleta de Centelles Agustí Centelles
  Agustí Centelles Era un fotògraf català, tot i que valencià de naixement.
  És considerat un dels pioners del fotoperiodisme modern a Europa; les seves imatges són de les més representatives i famoses de la Guerra Civil, tant de la rereguarda a Barcelona,
 • Robert Capa. Mort d'un milicià

  Robert Capa. Mort d'un milicià
  Es una de las fotografías más conocidas de la Guerra Civil española, atribuida a Robert Capa. En el término municipal de Espejo (Córdoba). Esta fotografía está considerada como una imagen icónica del siglo XX.
 • Action comics Nº1

  Action comics Nº1
  És considerat el primer còmic de superherois de la història per haver presentat la primera aparició de Superman, creat per Jerry Siegel i Joe Shuster. Malgrat que en l'actualitat Action Comics és un títol mensual dedicat a Superman, va començar sent una antologia, igual que molts dels primers còmics.
 • Segunda Guerra Mundial

  Segunda Guerra Mundial
 • J. Howard Miller. We can do it.

  J. Howard Miller. We can do it.
  Es un cartel de propaganda estadounidense de la Segunda Guerra Mundial, creado por J. Howard Miller para Westinghouse Electric, como una imagen inspiradora para levantar la moral de las trabajadoras.
 • Casa Kaufmann

  Casa Kaufmann
  La Casa Kaufmann del Desierto fue proyectada por Richard Neutra es una casa en las afueras de Palm Springs, en California, EE. UU.
  Está considerada entre las casas más importantes del siglo XX y fue inmortalizada por varios fotógrafos importantes.
 • Jasper Johns. Bandera

  Jasper Johns. Bandera
  Bandera es una pintura encáustica del artista estadounidense Jasper Johns. Creado cuando Johns tenía 24 años, dos años después de su baja del ejército de los EE. UU., Esta pintura fue la primera de muchas obras que, según Johns, se inspiraron en un sueño de la bandera de EE. más conocido.
 • Roy Liechtenstein. Noia Plorant.

  Roy Liechtenstein. Noia Plorant.
  Rojo, negro, amarillo y azul eran los colores preferidos de Lichtenstein, con los que conseguía captar a la perfección las modas y acontecimientos de la época. El relleno de la cara, muy característico en sus creaciones, lo consiguió con la conocida técnica de los puntos benday, con el objetivo de representar las variaciones cromáticas de una forma muy esquemática. Comenzó su etapa del pop art.La técnica es de esmalte de porcelana sobre acero de 116,8 cm por 116,8 cm.
 • Duane Hanson. Carro de la compra.

  Duane Hanson. Carro de la compra.
  Fotografía de Duane Hanson. La visión se nos antoja grotesca y vulgar, muy alejada de los modelos heroicos del pasado que presentan al ser humano en sus facetas más trascendentes, algo que desde el arte del realismo en el siglo XIX había sido dejado de lado para representar a la gente en tareas habituales.
 • Robert Smithson. Espiral Jetty.

  Robert Smithson. Espiral Jetty.
  Situada en el Gran Lago Salado del desierto de Utah, la espiral Jetty (1970) es un ejemplo magistral de la representación del espacio-tiempo laberíntico.
  Una obra de Robert Smith son, pero en esta espiral el artista hizo referencia a otros factores de lectura más ambiciosa, como los procesos galácticos relacionados con las teorías físicas sobre la diversidad del tiempo y el espacio.
 • Psicosis, de Alfred Hitchcock

  Psicosis, de Alfred Hitchcock
  És una pel·lícula estatunidenca de 1960 dels gèneres terror i suspens dirigida per Alfred Hitchcock, protagonitzada per Anthony Perkins, Vera Miles, John Gavin, Martin Balsam i Janet Leigh.
 • Josep Lluis Sert. Fundació Miró (edifici)

  Josep Lluis Sert. Fundació Miró (edifici)
  El edificio de la Fundació es obra de Josep Lluís Sert, arquitecto, urbanista y gran amigo de Joan Miró, y uno de los impulsores en Cataluña de la arquitectura de vanguardia.El edificio diseñado por Sert es una obra que mezcla con sutileza las proporciones basadas en el Modulor junto a un lenguaje arquitectónico presente en la cultura mediterránea.
 • Gato tras Ventana y Manzana

  Gato tras Ventana y Manzana
  L'autora es diu Martha Chapa, vaig agafar aquesta obra perque tinc 2 gats, llavors l'altre es sembla aquest gat. Aquesta obra es caracteritza per tenir colors vius , on la perspectiva central és la poma.
 • Primer capítulo de The Simpson

  Primer capítulo de The Simpson
  La primera temporada de la família groga es va estrenar el 17 de desembre de 1989 amb el seu primer episodi "Simpsons Roasting On An Open Fire". La primera temporada de "The Simpsons" va tenir 13 episodis.