Línia cronològica de l'antic Egipte.

Timeline created by Sarandonga11
In History
 • 3 BCE

  Menes

  Menes
  Menes va ser el primer faraó, Probablement va Tenir Un llarg regnat d'entre 30 i 40 anys.
  (3.150)
 • 3 BCE

  Epoca Arcaica

  És tracta, bàsicament, d'un període d'iniciació en el qual comencen a formar-se d'algunes de les característiques del món faraònic amb l'adopció de DETERMINADES Convencions artístiques, la gestació de el Panteó, etc. Altres Realitzacions com l'escriptura li 'enterrament setí, influïdes pel món Sumeri, són, en llur Majoria, pròpies Únicament d'AQUESTA època. En AQUEST període, Menes porta a Terme la Unificació de país, al Baix Egipte i l'Alt Egipte.
 • 2 BCE

  Imperi antic.

  És l'època coneguda sobretot per la consolidació de l'su art, és construeixen els piràmides i a els hipogeus com a Grans monuments funeraris dels faraons, i Grans progressos en l'escultura i el relleu.També fou innovador en Altres camps, Especialment al dels usos funeraris, com a els texts de les piràmides, la momificació, i en l'administració.
 • 2 BCE

  KHEOPS

  Kehops va ser un faraó de l'antic Egipte que va governar durante uns 23 anys.Va construir la piràmide més gran de l'complex de Gizeh o Gizeh, la qual porta su nom (piràmide de Kheops), Tot i que en te 1 Altre de poètic "la piràmide que és el lloc de l'somriure i de l'capvespre". Les Seves tres dons foren enterrades en tres petites piràmides Subsidiaries situades a al sud de l'complex funerari de la gran piràmide.
 • 2 BCE

  Micerí

  Micerí va ser 1 faraó de l'antic Egipte que va governar durant uns 20 anys.
 • 2 BCE

  MENTUHETOP I

  Mentuhetop va Tenir Un llarg regnat d'uns Cinquanta anys. va Avancar cap a l'nord i va arribar a l'Egipte central; Quan portava 30 anys de regnat.
 • 2 BCE

  IMPERI MITJÀ

  L'Imperi mitjà s'inicia amb la Unificació d'Egipte sota Mentuhotep II, a medios de la dinastia XI; FET que comporta l'REALIZACIÓN del primer Període intermedi d'Egipte. AQUESTA època comprin la Segona part de la dinastia XI i la dinastia XII i va Gaudir d'una florescencia de les arts i la literatura i és van viure temps de pau i prosperitat. Tanmateix, l'Establiment de grups asiàtics a l'nord d'Egipte a finals de l'Imperi Mitjà van donar lloc a l'Segon Període intermedi d'Egipte.