La llegenda del corsari

By Aran
 • Lectura capítols 1 al 5

  Salema Es La Protagonista de l'Obra, és Una jove morisca valenciana Que troba Enmig des mort casa del Camí cantidades tornava tapa de una casa. Dos encaputxats intenten capturar-la però Ella s'escapa emportant-Que sí sin documento muda sembla importante.
 • Period: to

  La llegenda del corsari

  Seguiment de la lectura per setmanes( llegir cinc capítols per setmana, durada: un mes)
 • Lectura capítols 6 al 10

  Salema comença a llegir el document que tracta sobre les memòries d'Alí Mussa, un proscrit que torna a València per reclamar justícia. Comença l'aventura amb un assassinat misteriós i la novel·la alterna la lectura del document amb les aventures de Salema en companyia del seu avi.
 • Lectura capítols 11 al 15

  La protagonista viatja a Cocentaina i d'ací arriba fins a Xàtiva amb l'avi que la guia cap aquest poble per tal que conega el seu pare, que és corsari. La novel·la continua alternant la lectura del document( que parla del seu pare corsari i d'un moro que el salva de la mort i es fan amics de per vida) i les aventures amb l'avi ja que a ells els persegueix la Inquisició perquè estan ajudant a un corsari ( el pare de Salema)
 • Lectura dels dos últims capítols, l'epíleg i l'apèndix

  Fins a les últimes pàgines no sabem com acaba la novel·la, l'inquisidor Malaspina vol assassinar a Mussa ( pare de Salema) però una bona jugada d'un companyer de joventut de Mussa fa pensar a Malaspina que ja han mort a Mussa i li dóna un cadaver cremat fent-li creure que és Mussa. Pare i filla marxen a Fes on la gent no els puga fer preguntes i allí s'instal·laren per a sempre.
 • Elaborar una fitxa

  Amb els petits resums que has anat escrivint a la línia del temps afegeix una conclusió i publica-la a l'apartat de comentaris dient si la recomanaries o no, si t'ha paregut interessant la història i les aventures que narra, etc,. També podries publicar-la la pàgina del facebok i del twitter.