l'evolució humana

Timeline created by ainhoarosado365
In History
 • 3 BCE

  HOMO AUSTRALOPITHECUS

  HOMO AUSTRALOPITHECUS
  Són espècies extintes de primats primitius. Les espècies d’aquest gènere van viure a l’Àfrica des de fa uns 3,9 milions d’anys fins fa uns 2 milions d’anys, i la novetat més gran aportada per Ococaïna és que són bípedes. El seu cervell és similar als grans simis actuals. Viuen a les zones tropicals d’Àfrica i s’alimenten de fruits i fulles.
 • 2 BCE

  HOMO HABILIS

  HOMO HABILIS
  És una antiga espècie humana del Pleistocè inferior, que va viure al sud i est d’Àfrica entre fa 23 i 1,65 milions d’anys. El científic va concloure que va poder aplicar adherència per realitzar les operacions necessàries en la fabricació d’utensilis de pedra. Pot ser un carnívor oportunista, és a dir, un carronyer.
 • 1 BCE

  HOMO ERECTUS

  HOMO ERECTUS
  És un ésser humà extingit, que viu entre dos milions i 117.000 anys abans. L’Homo erectus clàssic viu a l’Àsia oriental i el nombre de cranis és molt variable i ha anat augmentant al llarg de la llarga història. Té habilitats més grans que un humanoide, molt fort i alt, fins a 1,80 m, mandíbula forta, sense barbeta, però dents relativament petites. Han dominat la potència del foc i les eines són més refinades.
 • AD 1

  HOMO ANTECESSOR

  HOMO ANTECESSOR
  És una espècie extinta de la humanitat i es considera l’espècie d’homínids més antiga d’Europa: són individus alts i forts amb característiques primitives i cervells més petits que els humans actuals. Són caçadors i caníbals.
 • 2

  HOMO NEANDERTHALS

  HOMO NEANDERTHALS
  És una espècie extinta d’humans que viu a Europa, Orient Mitjà, Orient Mitjà i Àsia Central. Fa 230.000 a 40.000 anys, aproximadament al final del Pleistocè mitjà i quasi tots els estrats superiors. El seu cos és fort i el seu crani és fort. Són caçadors, les eines utilitzades van enterrar els seus morts
 • 3

  HOMO SAPIENS

  HOMO SAPIENS
  És una espècie de primat pertanyent a la família humana. També se'ls coneix amb el nom comú "humà".