Jungkook

Jungkook (Judit B)

 • Naixement

  Naixement
  Jungkook va néixer l'1 de setembre de 1997, a Busan, Corea del Sud. La seva família consisteix en el seu pare, la seva mare i un germà gran.
 • Audició

  Audició
  El 2011, Jungkook va audicionar per participar en el programa de talents Superstar K, quan es van realitzar audicions a Daegu.4 Tot i que no va ser seleccionat, va rebre ofertes de set companyies d'entreteniment, entre elles JYP Entertainment, Cube Entertainment, FNC Entertainment i Big Hit. Eventualment va decidir signar amb aquesta última empresa després de veure RM (el seu company de BTS) interpretar rap.
 • carrera

  Jungkook va debutar com a integrant de BTS el 12 de juny de 2013 i des de llavors, en la seva carrera com a part del grup, ha interpretat tres cançons en solitari: Begin, Euphoria i My Time. Begin va formar part del segon àlbum d'estudi de BTS Wings (2016); és una cançó pop en què Jungkook va abordar la seva història en mudar-se a Seül per convertir-se en idol i va expressar la seva gratitud cap als seus companys de grup per tenir-ne cura durant aquest temps.
 • Graduació

  Graduació
  Va assistir a l'escola Baekyang a Busan, abans de convertirse en aprenent i transferir-se a la Singu Middle School a Seül.
  Es va graduar de l'Escola d'Arts Escèniques de Seül (SOPA) un 8 de febrer del 2017.