Futbol i el seu passat - Ahmad Ali

Timeline created by Ahmæd
In History
 • -300 BCE

  L'inici de tot

  El que coneixem com a futbol no va ser jugat fins al segle XIX, però en l'any 300 a.C. els xinesos ja jugaven en equips amb una pilota, només amb els peus.
 • 1150

  El joc que es juga amb el cor i la ment

  El que coneixem com a futbol va començar a ser jugat al segle XII, tot i que llavors s'usaven les mans també. El joc llavors era molt violent, la gent freqüentment i sovint hi havia morts.
 • Associació de futbol

  Al segle XIX, es va dividir el joc en 2, el futbol i el que coneixem com a rugby,i seguidament se li van afegir normes com el pes de la pilota, les targetes, expulsions, faltes i que ja no es podien utilitzar més les mans
 • Els primers clubs i fans

  Els primers clubs i fans
  Els primers clubs van aparèixer, majoritàriament creats per joves estudiants. El joc es va fer famós aviat i gràcies a les colònies angleses es va expandir ràpid per Àfrica i Índia.
  El club més antic encara vigent és el Sheffield F.C.
 • Un dels millors, Cruyff

  Ell va cambiar el futbol, va començar sent jugador a l'Ajax, i quan va passar al Barça després de negar anar al Real Madrid, va ajudar al club català a guanyar la seva primera lliga al 1960, derrotant 5-0 al Madrid, una derrota que encara els culés recorden. Després, com a entrenador va revolucionar el futbol amb la seva manera d'entrenar
 • Alguns dels millor jugadors

  Aquests són alguns dels millors jugadors de la història
  -Messi
  -Cristiano Ronaldo
  -Maradona
  -Pele
  -Neymar Jr
  -Ronaldinho
  -Johan Cruyff