Invents Revolució Industrial

Timeline created by marcrosello
In History
 • Microscopio

  Microscopio
  Inventor:Zacharias Janssen.Va servir per veure coses molt petites que no es podien veure amb un ull normal,amb el temps els microscopis van evolucionar amb més tecnologia.
 • El termometre de mercuri

  El termometre de mercuri
  Va ser ideat per l'enginyer alemany Daniel Gabriel Fahrenheit en 1714. El seu invent consistia en una mena de termòmetre que permetia mesurar les temperatures de qualsevol material seleccionat mitjançant un bulb reflectant de color blanc, el qual evitava l'absorció de la radiació present en l'ambient.
 • màquina de vapor

  màquina de vapor
  Thomas Savery (1650-1715) va realitzar una primera patent en 1698 amb un motor capaç d'elevar aigua per mitjà de foc. A través d'aquesta primer desenvolupament, Thomas Savery es va convertir en l'inventor de la màquina de vapor comercial.
 • L'automòvil

  L'automòvil
  Va ser l'any 1769 quan el francès Nicolas-Joseph Cugnot es convertiria en l'inventor de l'cotxe a l'crear un automòbil amb motor de dos cilindres verticals i 50 litres de desplaçament, amb tan sols tres rodes. Aquest invent es va denominar Fardier.
 • El Vaixell de vapor

  El Vaixell de vapor
  El motor de vapor impulsava el moviment d'una sèrie de rems que anaven units entre si, i es situaven a babord i estribord del vaixell. L'aspecte de l'artefacte era el d'una gran canoa amb sis rems a cada costat, però sense cap persona que els impulsés.
 • bateria elèctrica(SEGONA REVOLUCIÓ)

  bateria elèctrica(SEGONA REVOLUCIÓ)
  Va ser inventada pel comte italià Alessandro Volta a 1799. En línies generals, es pot establir que una pila elèctrica és un format comercial i industrialitzat de la cel voltaica. Consisteix en un dispositiu capaç de convertir l'energia química en energia elèctrica a través d'un procés químic transitori.
 • La bombeta(SEGONA REVOLUCIÓ)

  La bombeta(SEGONA REVOLUCIÓ)
  Tot i que ha estat atribuït principalment a Thomas Alva Edison, el 1809 Humphry Davy en un dels seus experiments va col·locar una fina tira de carbó entre els dos pols d'una pila i va crear un fugaç arc lluminós, considerada l'essència de l'funcionament de la bombeta.
  La primera bombeta va donar llum durant 14 hores successives. Posteriorment, Edison la va desenvolupar i va perfeccionar fins arribar a la bombeta de llarga durada.
 • La bicicleta(SEGONA REVOLUCIÓ)

  La bicicleta(SEGONA REVOLUCIÓ)
  Drais va desenvolupar un velocípede de dues rodes que, per funcionar, requeria de la interacció entre l'home i la màquina. La persona que la utilitzaria havia de seure sobre una muntura, posar les mans sobre una vara de fusta que s'unia a la roda de davant, i començar a donar-li amb ella, la direcció a el vehicle.
 • Telèfon(SEGONA REVOLUCIÓ)

  Telèfon(SEGONA REVOLUCIÓ)
  Durant molt de temps, Alexander Graham Bell va ser considerat l'inventor de el telèfon, però només perquè va ser el primer a patentar el dispositiu en 1876. No va ser fins l'any 2002 que el Congrés dels Estats Units va aprovar el reconeixement d'Antonio Meucci com a inventor de el telèfon .
  Va usar un transmissor líquid similar a el de el disseny de Gray. La vibració de l'diafragma va fer que una agulla vibrés a l'aigua i que aquesta variés la resistència elèctrica en el circuit.
 • L'avió(SEGONA REVOLUCIÓ)

  L'avió(SEGONA REVOLUCIÓ)
  El 22 de maig de 1908 els Germans Wright patenten el seu invent: l'aeroplà, a l'oficina de patents nord-americanes. Els germans havien acabat l'avió en 1905 i intentaven vendre-ho a diferents països; França, Anglaterra i el mateix Estats Units estaven interessats.