La història de la impressora

By kibe17
 • HISTÒRIA I EVOLUCIÓ DE LA IMPRESSORA

  La creació de la impressora es remunta a la dècada de 1940 aproximadament, amb la creació de la primera computadora de la història, la màquina analítica de Charles Babbage, encara que Babbage mai acabo d'armar l'ordinador però si acabo els plànols d'ella i juntament amb el mecanisme d'impressió els mateixos van ser utilitzats per armar el model funcional el 1991 i presentar el 2000 al públic en el Museu de Ciències de Londres, aquest model estava format per 4000 peces mecàniques i pesar
 • La primera impressora d'alta velocitat

  La primera impressora d'alta velocitat anomenada UNIVAC High Speed Printer (1953) dissenyada per Remington-Rand per ser utilitzada és un ordinador UNIVAC la qual estava composta de quatre gabinets, una font d'alimentació, la màquina d'impressió, un dispositiu de control i la comprovació, i un lector de cinta. Aquesta impressora de cinta alimentada produeix sis-centes línies de text per minut.
 • La primera impressora matricial

  La primera impressora matricial (1957) és posada a la venda per part d'IBM la primera impressora de matriu de punt. una impressora matricial o impressora de matriu de punts és un tipus d'impressora amb un cap d'impressió que es desplaça d'esquerra a dreta sobre la pàgina, imprimint per impacte, oprimint una cinta de tinta contra el paper, de forma similar al funcionament d'una màquina d'escriure.
 • La primera mini-impressora

  La primera mini-impressora (1968) al setembre de 1968, Shinshu Seiki llanço la primera mini-impressora del món, l'EP-101, que aviat va ser incorporada en moltes calculadores. En els següents anys, el nom Epson va ser encunyat després que la generació següent de l'EP-101 fos llançat al públic (el "Són of EP-101" es va convertir en "EP-SON" quedant en "Epson").
 • Centronics Model 101

  Centronics Model 101 (1970) la Centronics Model 101 va ser presentada a la National Computer Conference de 1970. El cap d'impressió usava un innovador sistema d'impacte mitjançant un solenoide de set agulles. Basant-se en aquest disseny, Centronics proclamo més tard haver desenvolupat la primera impressora Matricial.
 • Láser Xerox

  àser Xerox (1971)
  En 1938, Chester Carlson invent un procés d'impressió en sec anomenat electrofotográfica Set, comunament anomenat Xerox
  Làser Printer EARS
  La primera impressora làser anomenada EARS, va ser desenvolupada en el Xerox Parc (Xerox Atur Alt Research Center) començant en 1969 i finalitzant al novembre de 1971.
 • L'aparició de la impressora làser

  El sistema d'impressió electrònica, xerographica, Xerox 9700, és el primer producte amb impressora làser xerogràfica. Va ser comercialitzat el 1977. El Xerox 9700, és descendent directe de la impressora original PARC "EARS"
 • Impressora de margarida

  El 1978 es crea la impressora de margarida, que únicament podia escriure lletres i números, però tenia qualitat de màquina d'escriure. Les impressores margarida es basen en el principi de les màquines d'escriure
 • Apple Computer – ImageWriter

  Aquesta impressora podia produir tant imatges com el text, fins a una resolució de 144 DPI i una velocitat de prop de 120 CPS. En mode text, el cap movia en les dues direccions mentre que per imprimir gràfics el cap només es movia en una direcció
 • Apple Computer – LaserWriter

  El 1984 Apple Computer crea un prototip d'impressora, la LaserWriter, va ser un salt important, ja que aquesta impressora una impressió de text i gràfics amb una qualitat comparable a la de la impremta professional.
 • Apple Computer

  Al febrer de 1992, Apple Computer llança la StyleWriter, incloent un driver que permetia utilitzar la tecnologia Apple IIgs System Programari 6.
 • Software JetAdmin y Soporte de multiprotocolo vermella

  Hp llanço a l'abril de 1993 el programari Jetadmin, el primer programari de gestió d'impressió basada en una GUI (Graphic User Interface), acompanyant el llançament de la LasrHet 4Si, gràcies a Jetadmin es podien instal·lar i gestionar diverses impressores d'una xarxa local des l'ordinador de l'administrador de la xarxa
 • Apple Computer

  El 1995, Apple Computer presenta la primera impressora làser a color, la Color Làser Printer 12 / 600PS. La impressora 600x600 PPP ve amb 12 MB de RAM, utilitzant un disseny cànon, el seu preu ronda els O $ 7000.
 • La impressora JetPath

  La LaserJet 1100A, llançada a l'octubre de 1998, va ser el primer dispositiu multifuncion a incorporar la tecnologia JetPath, la qual eliminava les limitacions de velocitat i qualitat de les fotocòpies típiques dels dispositius multifuncionals fins a la data.
 • a primera impressora làser personal de 1200 ppp

  La LaserJet 2100 va ser la primera impressora làser personal en oferir una resolució de 1200x1200 ppp sense cap minva de qualitat. HP la llanço al febrer de 1999.
 • La LaserJet 4050

  La LaserJet 4050 es va unir a la família al maig de 1999. Aquesta impressora va ser llançada 15 anys després de la LaserJet Classic. Amb un preu idèntic a la LaserJet 4000, la LaserJet 4050 oferia un millor rendiment, major versatilitat i un cost total de propietat.
 • decada del 2000

  Primer driver d'impressió universal (UPD) del mercat (2005)
  El 2005, els tècnics de xarxes es preguntaven: ¿No estaria bé si es pogués instal·lar i actualitzar qualsevol impressora amb únic programari de gestió, al novembre de 2005, HP va llançar el primer controlador d'impressió universal (UPD) dissenyat per defecte. 2.000.000 de descàrregues del UPD (2007)
  Al febrer de 2007 es va arribar a la xifra de dos milions de descàrregues del controlador d'impressió universal (UPD) des de la web d'HP, p