• Masseproduktion af computere

  I starten af 1980, begyndte masseproduktionen af computere, og almene folk begyndte at købe computere. Der begyndte er æra inden for teknologiens verden.
 • Angreb på russisk virksomhed

  I 1982, angreb nogle CIA en russisk virksomhed, som havde til opgave at kontrollere gasrørsledningernes strømning, det endte med at gasrørsledningen sprang, det var der folk begyndte at blive opmærksomme omkring hacking af teknologiske kredsløb, ifølge en CIA agent, var det er forsøg fra den russiske efterretningstjeneste, som forsøgte at hacke sig ind på CIAs data, og da de prøvede, udløste det en virus, som så gik ud over gasrørsledningen.
 • Period: to

  Folk bliver opmærksomme på ord som 'hacking' og 'computervirus'

  1982-1910, var blandt andet de år, folk begyndte at blive opmærksomme på ordene “computervirus og hacking”. Det resulterede bl.a. i at USA indførte en ny lov, i samarbejde med forskellige efterretningstjenester, da de var begyndt med at bearbejde computernes sikkerhed.
 • Period: to

  Flere hackingmetoder dukker op

  I 1990-2000, begyndte flere hackingmetoder at dukke op for offentligheden, folk begyndte at lukke, også kaldt “DDoS, Distributed Denial of Service” flere virksomheders hjemmesider ned, og det endte med at flere virksomheder gik konkurs.
  Et ret ekstremt kup, blev i 1994, gjort uden at røre pengeskabet, russiske hackere havde nemlig drænet 10 millioner dollars, ved hjælp af “SQL injection, samt at have DDoS’ed hjemmesiden dagen før” af bankens hjemmeside(Citibank, USA).
 • Moonlight Maze

  Moonlight Maze, det største hackerangreb, i 1900-tallet, uoplyste hackere(U.S Intelligence har valgt at holde oplysningerne, hemmelige for offentligheden), havde opdaget en fejl i sikkerhedssystemet, som både NASA, Energiministeriet, universiteter, forskningslaboratorier og Pentagon havde på daværende tidspunkt. Hackningen skete i 1996, og blev først opdaget 2 år efter.
 • Angreb på NATO

  NATO, blev angrebet 1999, fordi de havde indtaget byen Kosovo, også kendt som Kosovo krigen, 1996-1999), med 15000 soldater.
 • Globale magtkampe

  2000, globale magt kampe er realitet og APT, bliver en realitet, (Advanced Persistant Threat),
 • USA indgår den sjette cyberkrig

  2000, globale magt kampe er realitet og APT, bliver en realitet, (Advanced Persistant Threat), det betyder bl.a. at i 2001, går USA og Kina i cyberkrig, også kaldt den sjette cyberwar, Kina vandt.
  I 2001 fik FBI, 2 hackere til at besøge USA, og fortælle hvordan de havde hacket centralbanken.
 • Period: to

  Titan Rain bliver angrebet af hackere

  Titan Rain, USA bliver angrebet af mange hackere, Energiministeriet, NASA og våbenfrabrikanter er hackning af ukendte gerningsmænd, og får stjålet information i næsten 3 år. USA har ikke haft mulighed for at spore gerningsmændene, men der er små spor som peger mod det kinesiske militær.
 • Rusland lammer hele Georgien

  2008, Rusland lammer hele Georgien, ved hjælp af Amplified DDoS, det lammer alle Georgiens hjemmesider og internet.
 • Iran bliver ramt af en såkaldt “Stuxnet” virus

  2009, bliver Iran ramt af en såkaldt “Stuxnet” virus, det ender med at virussen uskadeliggøre 1000 centrifuger. Det er endtil videre, den største virus aktion, pga. bekostningen.
 • Krim-krisen

  2014, Krim-krisen, Ukendte hackere(formentlig russere), hacker Ukraines regeringsinformationer, og andre informationscentre, samt planter en virus, som giver dem adgang til fremtidige informationer.