GOSPEL

Timeline created by JXRM
In Music
 • Popularització del Gospel

  Popularització del Gospel
  La música Gospel es comença a sentir a partir del S.XVIII, però no es começa sentir i popularitzar més per tota Americà fins a la década dels 30. Majoritariament aquest estil de música es fa més famós pels carrers del Bronx.
 • Rosetta Tharpe

  Rosetta Tharpe
  Rosetta era una de les artistes del pop i guitarristes més importants, fins que es començà a interessar i formar part d'algun dels cors de l'esglèsia a la que ella assistía; va formar part de la fama dels 40.
 • Joybells

  Joybells
  La primera aparició del gospel a Europa, va estar a Suècia l'any 1963. L'aparició d'una esglèsia afroamericana al nord d'eruopa era sorprenent i és per això que aquest grup evoluciona tant ràpidament; més endevant aquest grup es coneixeria com els Joybells.
 • Aretha Franklin

  Aretha Franklin
  Aretha és una de les LLegendes que va formar part de la época daurada del gospel. una de les actuacions més conegudes de Aretha en tota la seva carrera com a artista del gospel, va ser a Las Vegas.
 • Gira dels Joybells per Espanya

  Gira dels Joybells per Espanya
  Joybells va fer una Gira per Espanya l'any 2009, a causa de la poca integració del gospel en la nació espanyola. Joybells va estar 9 dies cantant i compartint la sava cultura amb Espanya.
  Desprès d'aquesta gira Espanya era molt més rica musicalment i culturalment. 13/06/2009 al 21/06/2009
 • Un any tràgic

  Un any tràgic
  El 2015 va ser un any tràgic per el Gospel a causa de dues de les perdues més importants en el gospel modern; Percy Sledge y Ben E. King.
 • Period: to

  Gospelkirchentag

  Aquestes son unes celebracions que es festegen a Alemania concretament a Dortmund; hi participen els cors més moderns d'aquest estil de música. Com: Jobs, Chortag NRW i més...