Els pets

ELS PETS

 • JOAN REIG

  JOAN REIG
  Va nèixer a Constantí. És el bateria d'Els Pets. Llicenciat en filologia anglogermànica.
 • LLUÍS GAVALDÀ

  LLUÍS GAVALDÀ
  Va nèixer a Constantí. És el cantant i principal compositor del grup "Els Pets". Es va llicenciar en Filologia anglogermànica. La música ha sigut des de sempre una de les seves aficions. Gavaldà és conegut per ser cantant, guitarrista i compositor d'Els Pets.
 • FALIN CÁCERES

  FALIN CÁCERES
  Va nèixer a Constantí. És el baixista d'Els Pets. Va participar en la pel·lícula Rock&Cat.
 • DISC BON DIA

  DISC BON DIA
  El disc Bondia, un dels més venuts de la música catalana, amb 85.000 còpies. L'any 2008, el grup va voler celebrar l'onzè aniversari del seu disc més popular, amb la Gira Bon Dia. La gira va tenir una gran acollida entre els seus fans més veterans, que van xalar de valent, amb els seus vells èxits.
 • DISC SOL

  DISC SOL
  El disc Sol va suposar una nova empenta pel que fa a la definició d'un so més madur i personal. Des de llavors, el grup ha evolucionat des del rock festiu dels inicis cap a una identitat més intimista i madura. Aquest gir ha dut el grup va ser molt valorat per la crítica especialitzada, tradicionalment recelosa amb bona part del rock en català.
 • DISC AGOST

  DISC AGOST
  Agost, produït pel nord-americà Brad Jones,[2] va suposar la consagració d'Els Pets en tots els nivells, tant pel que fa a públic com a crítica. A més, el grup s'ha convertit en el gran supervivent del rock català dels 90 després de la desaparició de Sopa de Cabra, Sau, Sangtraït i Ja T'ho Diré.
 • ELS PETS CELEBREN 30 ANYS

  ELS PETS CELEBREN 30 ANYS
  Els de Constantí van començar a tocar ara fa tres dècades i d'aleshores ençà representen una de les bandes més rellevants i imprescindibles de la música catalana. Enguany estan d'aniversari, i per celebrar-ho preparen una gira antològica batejada com Els Pets 3.0.