Logo

Els Catarres

By sandy78
 • Inici

  Inici
  A finals de l'any 2010, l'Èric Vergés, el Jan Riera i la Roser Cruells es van unir formant el grup de "Els Catarres" fent musica de l'estil Pop-folk. Van triumfar gracies a la canço "Jenifer" que va tenir moltes visualitzacions a Youtube.
 • Cançons 2011

  Cançons 2011
  El seu primer disc esta format per 13 cançons que son: Jenifer, Nou barris, Vola amb mi (flying free), Potser vindré, Me'n vaig al camp, Els amants de Sant Joan, La Barba, Instants de complaença, Vell llop de mar, Tots menys tu, La noia de la plaça, La Festa Major d'Aiguafreda i Caramelles.
 • 1r premi

  1r premi
  El primer premi de Els Catarres va ser el premi a la millor canço que va ser Jenifer (Enderrock).
 • 1r gira "Bandarra"

  1r gira "Bandarra"
  Inicien la seva primera gira per les cançons "Tintín" "La contorsionista" amb nous membres que son: Jaume Esteve, Marc Ruescas i Malena.
 • Postals

  Postals
  van publicar el seu segon àlbum que conte 12 cançons: Tockyo, Camp d'oliveres, Vull estar amb tu, Rock & Roll, A tot color, De pares a fils, Invencibles, Utopia, Seguirem lluitant, Souvenirs, T'hi va la vida, La porta del cel.
 • Big Bang

  Big Bang
  Van treure el seu tercer àlbum amb les cançons: En peu de guerra, Estels al vent, Sota la llum del sol, El món és teu, Nit d'agost, El setge, Som de foc, El teu cor és un tambor, L'odissea, Gandia 1924, Cor caníbal, Lluna nova.
 • Disc d'or

  Disc d'or
  Van aconseguir el seu primer disc d'or per l'àlbum "Big Bang". El van aconseguir gracies a les seves 20.000 copies venudes de l'àlbum.
 • Tots els meus principis

  Tots els meus principis
  Fa un any van publicar el seu últim àlbum amb les cançons: Perfectes, Una cançó que parla de tu, Fins que arribi l'alba, T'estava esperant, Avui, Martina, Humans, Pren el moment, I de sobte la llum, L'art de viure, Casablanca, 1983.
 • Alguns dels seus premis

  Alguns dels seus premis
  Premi ARC de la Indústria Musical Catalana 2015 a Millor gira per "Gira BIGBANG"[24]
  Premi Enderrock 2016 per votació popular al millor disc per «BIGBANG»
  Premi Enderrock 2016 per votació popular a la millor lletra de cançó per «En Peu de Guerra»
  Premi Enderrock 2016 per votació popular a la millor portada de disc per "BIGBANG"
  Premi ARC de la Indústria Musical Catalana 2016 a la Millor Gira per Sales.
  DISC d'OR per les 20.000 copies venudes del disc "BIG BANG" (Música Global).
 • En la actualitat

  En la actualitat
  Els Catarres actualment son tres però en realitat son més i son: el David Rosell, el Jorge Pastor, el Gregori Hollis, el Pep Terricabras, i els principals l'Èric Vergés, el Jan Riera-Prats i la Roser Cruells.