Imatge portada

Els amics de les arts

 • Creació

  Creació
  · El grup es crea l'any 2005 a Barcalona.
  · El grup està format per : Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué
  · La data de la creació ne se sap exacte nomès se sap l'any.
 • Primera Etapa

  Primera Etapa
  · Quan es van auto-produir la maqueta Catalonautes (Pistatxo Records, 2005), que van presentar al concurs Sona 9. Arribaren a la final del concurs i s'endugueren el premi a Millor grup per votació popular.
  · La data no és exacte nomès l'any
 • Castafiore Cabaret

  Castafiore Cabaret
  · Publicaren el seu primer disc d'estudi, titulat Castafiore Cabaret (Pistatxo Records, 2008). Es gravà a casa de Dani Alegret, contenia sis cançons noves i fou el seu primer àlbum a distribuir-se físicament.
  · Es distribuïren 8.000 còpies
  · La data no és exacte nomès l'any.
 • Bed&Breakfast

  Bed&Breakfast
  · Entraren a l'estudi Nòmada57 de Barcelona per gravar el seu nou treball, Bed & Breakfast (Discmedi, 2009). Aquest disc suposà un punt inflexió a la carrera d'Els Amics de les Arts, ja que els feu guanyar un Disc d'Or després de superar les 30.000 còpies venudes
 • Estrella Damm

  Estrella Damm
  · Els Amics de les Arts protagonitzaren, juntament amb l'actor Quim Gutiérrez, l'anunci promocional d'Estrella Damm, patrocinador oficial del FC Barcelona, que duia el lema #quetenim i que va ser un èxit a les xarxes socials.
 • Espècies per a catalogar

  Espècies per a catalogar
  · El seu tercer disc fou Espècies per catalogar (Discmedi, 2012), que es va gravar entre Barcelona (Rosazul) i Girona (44.1) i va ser produït per Ferran Conangla i Els Amics de les Arts.[6][7] El disc contenia instrumentació d'acordió, violins i sons electrònics.
 • Tenim dret a fer l'animal

  Tenim dret a fer l'animal
  · El 2013 publicaren un CD-DVD titulat Tenim dret a fer l'animal (Discmedi, 2013) enregistrat en directe a la Sala Razzmatazz durant el concert final de la gira. El mateix any presentaren la cançó La ciutat entre dos blaus, melodia oficial del Campionat del Món de natació de 2013 celebrat a Barcelona.
 • Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure

  Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure
  · Publicaren Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi, 2014), que suposà el seu quart disc d'estudi. El single de l'àlbum fou Ja no ens passa, que s'oferí en descàrrega gratuïta durant 5 hores i del qual se'n feren més de 6.000 descàrregues.
 • La taula petita

  La taula petita
  A l'abril del 2015, per celebrar el seu desè aniversari, Els Amics de les Arts editaren l'EP La taula petita, que contenia dues cançons inèdites.
  El 30 de juliol van fer el primer dels dos concerts de celebració al Teatre Grec de Barcelona. El segon concert va ser el dia 6 d'agost al festival Cap Roig.
 • Altres premis

  El 2015 els amics de les arts guanyen el PREMI ARC 2015 a " MILLOR GIRA PER FESTIVALS "