El videoclip

Timeline created by Aarón Porras
In Music
 • El scopitone

  El scopitone
  El scopitone va ser una màquina pareguda al jukebox, peró amb pel-lícules de les cançons. Estaban en formatde 16mm en color i amb banda sonora magnética. La imatge era molt paregudaa la de la televisó en color, va a ser un dels persucors dels videos musicals. L'éxit del scopitone va ser molt breu, limitant-se als anys 1960, aunque es va seguir utilitzant fins principis dels anys 1980.
 • Història i evolució del videoclip

  Història i evolució del videoclip
  El videoclip va sorgir amb el naixenment dels mites musicals com Elvis Presley. La primera pel-lícula musical la va dirigir Richard Lester, 1964. Després va sorgir el panoram, un aparell que reproduia curts musicals i amb la caigudava sorgir el scopitone, un aparell que reproduia films. Es va crear un canal anomenat MTV, reproduint el primer video 'killed the radio star'.en els anys 80. Duran Duran va ser la millor banda de pop, peró el més gran dels videoclips va ser Michael Jackson, Thriller.
 • El videoclip

  El videoclip és un vídeo musical ( o curtmetratge amb música), que té com a primer objectiu la venda d'un disc, d'una cançó interpretada per un grup; en definitiva, la promoció d'un artista.
  El primer videoclip va ser el de Bohemian Rhapsody,del grup Queen, dirigit per Brosse Gowers i va ser publicat l'any 1975.
 • Els 5 millors videoclips

  Els 5 millors videoclips
  Aquestos videoclips son de l'any 1999.
  -Thriller: Michael Jackson
  -Vogue: Madonna
  -Smells Like Teen Spirit: Nirvana
  -Addicted to Love: Robert Palmer
  -Express yourself: Madonna